Idomi vanda tokia
Sveikutės,
Buvau ir aš Raudondvario parodoj. Labai labai patiko, pirmąsyk buvau tokiam renginy. Ir gražu ir kaip prižiūrėti patarimų prisiklausiau. Šaunuolės
O čia įspūdžiai iš parodos nuotraukose:
]
]
]
ir
dar daugiau orchidėjų
Buvau ir aš Raudondvario parodoj. Labai labai patiko, pirmąsyk buvau tokiam renginy. Ir gražu ir kaip prižiūrėti patarimų prisiklausiau. Šaunuolės
O čia įspūdžiai iš parodos nuotraukose:
]
]
]
ir
dar daugiau orchidėjų
Pokahonta* kokios grazios tavo geles ir foto
rodostoma, sveikinu su Gimtadieniu ir zinai tavo vyro dovanele - ispudingo grozio, niekas tokios dar nerode
rodostoma, sveikinu su Gimtadieniu ir zinai tavo vyro dovanele - ispudingo grozio, niekas tokios dar nerode
Sveikos, merginos
džiaugiuosi ,kad išdrysot dalyvauti ir pačios matot ,kaip tai yra šaunu
labai malonu buvo su jumis bendrauti , dėkui ,kad labinotės.
sekantis masiškas susitikimas rudenį Vilniuje, jau laukiu labiausiai
Pokahonta, sveika prisijungus. tavo gėlytės fantastiškos, amn ypač ta oranžinė patiko
QUOTE(rodostoma @ 2010 05 31, 21:23)
Pokahonta*sveika prisijungus prie musu burelio,labai grazus tavo ziedeliai O as noriu pasigirti savo gimdienio dovanomis Vyras vanduke padovanojo,mama cattleya ir t.t
Rodostoma, sveikinu su praėjusiu turbūt gimtadieniu ir tokiomis nerealiomis dovanomis Kad man kas tokias nuostabias padovanotų
QUOTE(misterija @ 2010 05 31, 23:34)
Sveikos, merginos
Valio ir as nesulaukiu džiaugiuosi ,kad išdrysot dalyvauti ir pačios matot ,kaip tai yra šaunu
Pokahonta, sveika prisijungus, nuostabus ziedeliai
Rodostoma, dovaneles viena uz kita grazesnes
QUOTE(Kaštonė @ 2010 05 29, 14:23)
O aš kažkaip neišdrįsau prie orchidėjų nosį kaišiot, nors taip knietėjo maxillaria pauostyt ...
Beje, vakar beveik graužiausi, kad cymbidium dayanum neprigriebiau, ot manija . na, bet užteks man ir vienos naujokės.
Beje, vakar beveik graužiausi, kad cymbidium dayanum neprigriebiau, ot manija . na, bet užteks man ir vienos naujokės.
kazin ar tik ne Jums siuliau i parodos pabaiga ta cymbidium?
QUOTE(lark @ 2010 05 31, 09:48)
Noriu padėkot visoms merginoms ir vyrukams už gražiai prižiūrėtas mano orchidėjas, pasiėmiau kaip ir pridaviau , merginoms už konsultacijas "gyvai" ir taip pat už surengtą Kaunui šventę - PARODĄ
stengemes
QUOTE(Ledum @ 2010 05 31, 16:45)
Sveika Olivija. Juk tau sakiau visuose įmanomuose forumuose klausinėjau apie vandutę. Aišku čia pirmiausia.
Qeen Sirikit labai džiaugiuosi.
Qeen Sirikit labai džiaugiuosi.
naaa...paprastai jau pora savaičių prieš parodą būva toks maratonas, kad forumų skaityti tiesiog elementariai nelieka nei laiko , nei galimybių... o parodos metu prišokti prie kompo - išvis nerealu... bet jau pagaliau numigau vakar - nuo 18 val vakaro iki šįryt 8.00
QUOTE(Oli_vija @ 2010 06 01, 10:34)
naaa...paprastai jau pora savaičių prieš parodą būva toks maratonas, kad forumų skaityti tiesiog elementariai nelieka nei laiko , nei galimybių... o parodos metu prišokti prie kompo - išvis nerealu... bet jau pagaliau numigau vakar - nuo 18 val vakaro iki šįryt 8.00
Olivija, šitoj temoj pastoviai trinuosi. Tik gal manęs nepastebėjai.
Aciu merginos,uz grazius pasveikinimus