Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų mažutės gimimas

Atsimenu,kaip gimus pirmagimiui, apimta didžiausios euforijos, pasakiau vyrui,kad antro leliuko reikės GEROKAI palaukti smile.gif Lygiai taip pat atsimenu,kaip po 2 metų,rugpjūčio mėnesį,iš laimės spindinčiom akim laikiau nėštumo testą ir parodžiau jį vyrui...oj,ta akimirka būna tokia stebuklinga,kai jauti apkabinimą,bet jis kitoks-atsargus,švelnus,suteikiantis didžiulį saugumo jausmą...dabar jau apkabinęs mano mieliausias laikė ne mane vieną,manyje buvo stebuklas,kuris tyliai klausė garsiai plakančios ir jau be proto mylinčios mamytės širdies wub.gif Atsimenu,kaip aiškinom savo mažam berniukui,kad jis turės broliuką,ar sesutę,o jis žiūrėjo nesuvokdamas kada?kaip?iš kur?pamažu mažylis suprato,kad nevalia šokti ant mamytės pilvuko-juk ten mažo leliuko namukas...Atsimenu,kaip augo pilvukas,kaip džiugino pirmieji judesiai...neapsakomas džiaugsmas nutvilkė išgirdus iš daktarės,kad turėsim dukrytę!Ak,kaip aš paslapčia svajojau apie ją!Pagaliau turiu didžiausios svajonės išsipildymą!MB degančiom akim deda ranką ant pilvuko,kol važiuojam namo ir vis kartoja:dukrytę turėsim!Kuo pilviukas didyn,tuo mamytei sunkyn...28-ą savaitę mergytė ima grąsinti,kad lįs į šį pasaulį,gulam į ligoninę,lašalinės laša,visaip stabdo mus daktarytė...30-ą savaitę antras grąsinimas,jau net labai rimtas,jį palydėjo užfiksuoti sąrėmiai,bet išsisukom smile.gif dar du kartus teko gulėti,prašiau dukrytės,kad neskubėtų,juk už lango dar šalta,sniego daug,mums pavasario ir šilumos reikėjo...Kagi,sulaukėm smile.gif gimė mūsų svajonė kovo 27 dieną...Nors pamenu,kaip su MB planavom jo dalyvavimą gimdyme,likimas suklostė,kad teko tik man pasitikti mūsų gražuolę-tėtis kaip tik porai dienų išvykęs buvo...Pamenu šlapią gniūžuliuką sau ant pilvo...pirmą mėginimą gauti tą saldų,nepakartojamą mamos pienuką...Pamenu nevalingas šypsenas,kurios nušviesdavo mano mažutės veidelį...žinau,kad ji sapnavo angelus ir pasakojo jiem,kaip gera būt šalia mamos...pamenu didžiojo brolio pirmą susitikimą su sese-kiek daug laimės,kiek meilės veržėsi iš jo mažos širdutės...pamenu tą akimirką,kaip su didžiausia šypsena atėjo mūsų tėtukas ir valandą tik žiūrėjo i mažąją namų princesę...žinau,kad daug bus tokių stebuklingų akimirkų,ir dabar viena tokių-mūsų mažutė miega saldžiausiu miegeliu wub.gif žinau,kad visas gyvenimas susideda iš mažų mozaikos detalių,bet gražiausio detalės tos,kuriose nupiešti mūsų vaikai...maži mūsų stebukliukai sapnuojantys angelus smile.gif ir didžiausia laimė užplūsta širdį,kai vakare,kai visi gulim išgistu sūnų sakant:mamyte,noriu pabučiuoti sesę...va tada suprantu,kokie mes laimingi šalia turėdami šiuos mažus žmogiukus wub.gif
Atsakyti
labai gražiai aprašiai wub.gif 4u.gif daug laimės
Atsakyti
vajetau, kaip graziai parasei, tik per plauka neapsiverkiau wub.gif 4u.gif
Atsakyti
jausminga istorija wub.gif
Atsakyti
Labai grazi istorija verianti krutine smile.gif
Atsakyti
begalo grazi istorija wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai graži istorija wub.gif
Atsakyti
Labai gražiai viską aprašėte cry.gif cray.gif
Atsakyti
labai grazi istorija wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justynka @ 2010 05 27, 21:09)
.......

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif cray.gif 4u.gif
Atsakyti
kokia grazi istorija wub.gif wub.gif skaitant net siurpuliukai kunu begiojo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti