Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

Tai gerai , pirmo etapo pabaiga biržeelio 19d, iki tos dienos turėtų įvykti visi apsikeitimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 12, 22:23)
ryt galiu uzvezt, kur gyveni, gal pro sali vaziuosiu g.gif

prie egles turgaus. bet panasu kad rytoj turesiu reikalu neaiskios apimties tai manau bus daaaug paprasciau antradienio palaukt... as pirmadieni tada rasciau kur nusipirkt. tu kaip suprantu darbu turi o uodegyte nesiskunde del atkelimo blush2.gif
Atsakyti
tikrai taip darbu kruva doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
juk abi ten gyvenat netoliese tikiu kad minutelei tikrai galima laiko atrasti ir susibegti g.gif biggrin.gif

man siaip nesvarbu kada antradienis ar pirmadienis,bet jai proga yra galima pasinaudoti,ir paimti siuliuku is inesiuuu taip nereikes laukti ... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 12 birželio 2010 - 23:54
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 12, 22:40)
Tai gerai , pirmo etapo pabaiga biržeelio 19d, iki tos dienos turėtų įvykti visi apsikeitimai  4u.gif

super smile.gif

aisku rr laikas tada prailges, ale mes niekur neskubam smile.gif

as tada gal isardyciau savo baltus papuosimus ir padaryciau sokoladinius, tikrai ne kaip atrodo smile.gif

o siaip darbelis laukia apsikeitimo smile.gif

bandysiu vakare nufotkint ir idet, nes dabar labai uzimta visa diena

gero sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2010 06 13, 09:42)
super smile.gif

aisku rr laikas tada prailges, ale mes niekur neskubam smile.gif

as tada gal isardyciau savo baltus papuosimus ir padaryciau sokoladinius, tikrai ne kaip atrodo smile.gif

o siaip darbelis laukia apsikeitimo smile.gif

bandysiu vakare nufotkint ir idet, nes dabar labai uzimta visa diena

gero sekmadienio  4u.gif

Ar turi su kuom keistis, ar Lino grupėje yra dar kuri nesusikeitusi?

Man ta lentelė mistika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 13, 09:51)
Ar turi su kuom keistis, ar Lino grupėje yra dar kuri nesusikeitusi?

Man ta lentelė mistika  doh.gif

lotuliukas.gif o tokias paprastas lenteles stengiausi padaryti. As siandien tureciau su renami keistis, o paskui su Mingomi, zodziu, mes trise apsikeisim. dar atrodo liko Rolyte ir Hmmm g.gif

O jus idedat prie siuvinio kazkokius nurodymus? g.gif as niekur neradau tinkamo srifto tai nesiuvinejau inicialu doh.gif o reik idet lentele kad kiekviena pasizymetu kai issiuvinejo, kad lengviau susigaudyt butu su kuo dar reikes keistis?
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 13, 13:09)
lotuliukas.gif o tokias paprastas lenteles stengiausi padaryti.

O jus idedat prie siuvinio kazkokius nurodymus? g.gif as niekur neradau tinkamo srifto tai nesiuvinejau inicialu doh.gif o reik idet lentele kad kiekviena pasizymetu kai issiuvinejo, kad lengviau susigaudyt butu su kuo dar reikes keistis?

Man tos lentelės viskas aišku, tik gal reiktų jas dažniau pakartot, tai nereiks blaškytis po visą forumą beieškant... g.gif

Nurodymų prie siuvinio aš nedėjau. Tik į savo albumą įdėjau aprašą dėl siuvinėjimo... Ten visos manau ras... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 13 birželio 2010 - 11:33
gera mintis jas dažniau, nors kas antram puslapy jas kelti, kai keitimas vyksta. Jos suprantamos, bet toli yra sunku susirasti lotuliukas.gif
Atsakyti
zuzanele o srifta galima pasirinkti, ar is tavo duotos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 13, 13:36)
zuzanele o srifta galima pasirinkti, ar is tavo duotos  rolleyes.gif

Galima mirksiukas.gif Esu parašius 4u.gif
Atsakyti
Esu parašius

ka, kur parasius ?? unsure.gif
Atsakyti