Tai gerai , pirmo etapo pabaiga biržeelio 19d, iki tos dienos turėtų įvykti visi apsikeitimai

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 12, 22:23)
prie egles turgaus. bet panasu kad rytoj turesiu reikalu neaiskios apimties tai manau bus daaaug paprasciau antradienio palaukt... as pirmadieni tada rasciau kur nusipirkt. tu kaip suprantu darbu turi o uodegyte nesiskunde del atkelimo

tikrai taip darbu kruva

juk abi ten gyvenat netoliese tikiu kad minutelei tikrai galima laiko atrasti ir susibegti

man siaip nesvarbu kada antradienis ar pirmadienis,bet jai proga yra galima pasinaudoti,ir paimti siuliuku is inesiuuu taip nereikes laukti ...

man siaip nesvarbu kada antradienis ar pirmadienis,bet jai proga yra galima pasinaudoti,ir paimti siuliuku is inesiuuu taip nereikes laukti ...

QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 12, 22:40)
Tai gerai , pirmo etapo pabaiga biržeelio 19d, iki tos dienos turėtų įvykti visi apsikeitimai

super

aisku rr laikas tada prailges, ale mes niekur neskubam

as tada gal isardyciau savo baltus papuosimus ir padaryciau sokoladinius, tikrai ne kaip atrodo

o siaip darbelis laukia apsikeitimo

bandysiu vakare nufotkint ir idet, nes dabar labai uzimta visa diena
gero sekmadienio

QUOTE(Mingomi @ 2010 06 13, 09:42)
super 
as tada gal isardyciau savo baltus papuosimus ir padaryciau sokoladinius, tikrai ne kaip atrodo
gero sekmadienio

gero sekmadienio

Ar turi su kuom keistis, ar Lino grupėje yra dar kuri nesusikeitusi?
Man ta lentelė mistika

QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 13, 09:51)
Ar turi su kuom keistis, ar Lino grupėje yra dar kuri nesusikeitusi?
Man ta lentelė mistika
Man ta lentelė mistika

O jus idedat prie siuvinio kazkokius nurodymus?

QUOTE(Dantiste @ 2010 06 13, 13:09)

O jus idedat prie siuvinio kazkokius nurodymus?

Man tos lentelės viskas aišku, tik gal reiktų jas dažniau pakartot, tai nereiks blaškytis po visą forumą beieškant...

Nurodymų prie siuvinio aš nedėjau. Tik į savo albumą įdėjau aprašą dėl siuvinėjimo... Ten visos manau ras...

gera mintis jas dažniau, nors kas antram puslapy jas kelti, kai keitimas vyksta. Jos suprantamos, bet toli yra sunku susirasti

zuzanele o srifta galima pasirinkti, ar is tavo duotos

QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 13, 13:36)
Galima

Esu parašius
ka, kur parasius ??