Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

kaip smagu kai rytas prasideda gerai smile.gif pazadino pastininkes skambutis,kad siuntinuka gavau thumbup.gif lekiu atsiimti adatines thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 06 12, 10:11)
kaip smagu kai rytas prasideda gerai smile.gif pazadino pastininkes skambutis,kad siuntinuka gavau  thumbup.gif  lekiu atsiimti adatines  thumbup.gif

Smagu mirksiukas.gif

Aš tai sumaniau kol apsikeisim darbeliais siuvinėti biscorną. Taip taip smagiai einasi. Man tai naujiena, bet pabandyti verta. ax.gif
Atsakyti
tai gal uodegytei ir inesiu nebutu dideles bedos apsikeitima daryti antradieni?
Atsakyti
tai gal uodegytei ir inesiu nebutu dideles bedos apsikeitima daryti antradieni?

zinoma galima bigsmile.gif ,daugiau laiko turesiu uzbaigti. biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, siūlau laiko limitą daryti 4 savaites(3siuvinėjimui ir 1 keitimuisi), kad visos spėtume laiku apsikeisti. Vasarą, šylant oram, vis daugiau pagundų atsiras ir bus sunkiau surast laiko siuvinėjimui
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 12, 17:39)
zinoma galima  bigsmile.gif ,daugiau laiko turesiu uzbaigti. biggrin.gif

labai saunu tada 4u.gif

ir pauksciuko pasiulimas irgi geras. kad siuntimui atskira savaite butu.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 12, 09:17)
Smagu mirksiukas.gif

Aš tai sumaniau kol apsikeisim darbeliais siuvinėti biscorną. Taip taip smagiai einasi. Man tai naujiena, bet pabandyti verta.  ax.gif

as irgi drinks_cheers.gif reik dar dideli darba pabaigti, bet zadu apsiimt per atostogas kai daugiau laiko bus, o dabar per tarpus tarp rr siuvinuku galvoju kokia pora adatiniu suveikti, nes ner kur adatas saugiai padeti hihihi.gif nusipirkau melanziniu siulu isbandyt bigsmile.gif

as ir pritariu del atskiros savaites keitimuisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 12, 20:41)
as irgi drinks_cheers.gif reik dar dideli darba pabaigti, bet zadu apsiimt per atostogas kai daugiau laiko bus, o dabar per tarpus tarp rr siuvinuku galvoju kokia pora adatiniu suveikti, nes ner kur adatas saugiai padeti hihihi.gif nusipirkau melanziniu siulu isbandyt bigsmile.gif

as ir pritariu del atskiros savaites keitimuisi drinks_cheers.gif

Mano didysis darbas ir laukia savo eilės. Padarau kelis kryžiukus ir padedu. Palauks. Nėra įkvėpimo dideliems darbams, nors tu ką... schmoll.gif O mažieji darbeliai siuvinėjasi mielai ir greit mirksiukas.gif
Atsakyti
na man tinka antradienis, o kodel pirmadienis nebetinka g.gif
Atsakyti
nes as juodo siulo neturiu blush2.gif

Atsakyti
ryt galiu uzvezt, kur gyveni, gal pro sali vaziuosiu g.gif
Atsakyti