Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 14:24)
Nugis pagaliau baigiau  yahoo.gif

Labai gražus kaktusiukas.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 14:18)
bigsmile.gif Netikiu savo akim, labas ir čia  bigsmile.gif

Junkis drąsiau, pasakyk kur padėti, mes greit viską sukoperuosim  mirksiukas.gif

ax.gif wub.gif

QUOTE(rolyte @ 2010 05 28, 14:22)
sveika prisijungus clap.gif lauksim tavo temos rolleyes.gif vilnietės, gal tikrai meet'ą galim suorganizuot gathering.gif

iki vakaro nuspręsiu ir paskelbsiu.
Einu paskaityti šiek tiek visą sistemą smulkiau ir pasidairyti schamučių.

Ačiū už šiltą priėmimą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 14:24)

Nors BS'as užbiesino visom prasmėm. Schemoj normaliai nesimatė, kai kur išvis improvizavau, ilgai siuvinėjosi ir dar plius rezultatas ne toks, kokio buvo galima tikėtis.  schmoll.gif

O fotki.com susikurti savo proceso albumą ar ne? smile.gif

bigsmile.gif sveikinu clap.gif puikus kaktusenskis wub.gif

Dėl albumo dar klaustukas, niekaip nesigauna mum su juo doh.gif Dabar įsikelk į pagrindinį photobuketo procesus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 13:24)

labai gražu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū labai. Ne veltui savaitę krapščiausi 4u.gif
Paukščiuk - į Florestinos albumą aš pvz. negaliu įeiti. Nors prisijungiau, bet vis tiek ant jo rodo spyną, tai numanau, kad kažkam pavyko užrakinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 14:40)
Ačiū labai. Ne veltui savaitę krapščiausi  4u.gif
Paukščiuk - į Florestinos albumą aš pvz. negaliu įeiti. Nors prisijungiau, bet vis tiek ant jo rodo spyną, tai numanau, kad kažkam pavyko užrakinti smile.gif

Tu negali, bet aš galiu, nes esu bendro albumo kūrėja. Tai gali būti ir toks variantas, kad man siuvinėjamus darbus reiks dėti kažkur kitur. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 14:40)
Ačiū labai. Ne veltui savaitę krapščiausi  4u.gif

bigsmile.gif sakai negali bigsmile.gif

QUOTE(Florestina @ 2010 05 28, 14:44)
Tu negali, bet aš galiu, nes esu bendro albumo kūrėja. Tai gali būti ir toks variantas, kad man siuvinėjamus darbus reiks dėti kažkur kitur. ax.gif

niu gal ką bendrom jėgom pagimdysim bigsmile.gif

reikia ten dar jį pakankinti, tą albumą
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 14:49)

reikia ten dar jį pakankinti, tą albumą

Padaryta.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 28, 14:51)

kū padarei ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 14:53)
kū padarei ? biggrin.gif

Ištryniau savo albumą. Šiandien man nesėkmių diena, gerai, tuoj vėl sukursiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 28 gegužės 2010 - 13:55
O tai tik aš nemačiau Florestinos albumo? Jei taip, tai kiekvienai kuri nors kita vis tegu sukuria ir viskas. Nes realiai, jei aš nematau, nors esu prisijungus, tai ir kitos neturėtų matyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 05 28, 15:00)
O tai tik aš nemačiau Florestinos albumo? Jei taip, tai kiekvienai kuri nors kita vis tegu sukuria ir viskas. Nes realiai, jei aš nematau, nors esu prisijungus, tai ir kitos neturėtų matyti.  smile.gif

tai va ir žiūrim kaip ten su tuo prisijungimu, rodos kiekviena prisijungusi vistiek matys g.gif

Gal paskiriam vieną merginą, kuri bus atsakinga už albumą ir ten dės nuotraukas. o pati neturės savo procesų albumo, kad nieko nematytu
Atsakyti