Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif visa dien nebuvau namie
Atsakyti
jetau kokios jus greitos doh.gif as dar keistis negaliu, dar net neipusejau, zadu per savaitgali pabaigt unsure.gif
Atsakyti
Aš irgi dar keistis negaliu, nes kokį penktadalį dar tik išsiuvinėjus, mažė namie nelabai leidžia siuvinėt tai vis siuvinėju kol miega.
O dėl pinigų manau nereikia siųst. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ipusejau savo darbeli ir kuiciuos i lova smile.gif Gal kas is Vilniaus po savaitgalio nori keistis ? Rytoj planuoju uzbaigti darbeli.
Atsakyti
as per savaitgali pasistengsiu padaryt 1 rrkeitimuisi ax.gif grizo dukriukas tai turiu reikalu visokiu dar biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas:) ech ta eurovizija.. doh.gif aš irgi labai stengsiuos per savaitgalį pabaigt, tai manau galėsiu keistis kitą savaitę.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
labukas

jūs labai nepergyvenkit, laiko limitas dar nesibaigė ir net neįpusėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
a vakar eurovizija buvo,i kas laimejo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 28, 08:34)
a vakar eurovizija buvo,i kas laimejo? biggrin.gif

dar ne finalas, bet lietuviai į jį nepateko schmoll.gif
Atsakyti
bet lietuviai į jį nepateko

lithuania.gif tokie jau tie lietuviai,visi jie be talento rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 28, 09:44)
lithuania.gif tokie jau tie lietuviai,visi jie be talento  rolleyes.gif

nu nu , paprašyčiau ... man nei kiek negėda už lietuvių pasirodymą, buvo dau prastenių schmoll.gif

Keliausiu netrukus į paštą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 28, 07:46)
as per savaitgali pasistengsiu padaryt 1 rrkeitimuisi ax.gif grizo dukriukas tai turiu reikalu visokiu dar biggrin.gif

Aš irgi bandysiu per savaitgalį pabaigti, liko prancūziški mazgeliai ir BS, tik to BS tiek daug doh.gif, kad gali tekti dar ir kitą savaitėlę padirbėti.

Atsakyti