Įkraunama...
Įkraunama...

Round Robin žaidimas

user posted image

TAISYKLĖS

Susirenka n norinčių dalyvauti
Tada nusprendžia:
- Kokią temą pasirinks;
- Kokio dydžio paveiksliukus siuvinės (dažniausiai renkamasi 60x60 ar 70x70 kryžiukų dydžio paveiksliukus);
- Ant kokio audinio siuvinės (aidos, lino ar evenweave);
- Koks vieno paveiksliuko siuvinėjimo terminas;
- Koks perdavimo (siuntimo) kitoms dalyvėms eiliškumas;
- Kiekviena temos šeimininkė nusprendžia, ar kitos dalyvės po savo išsiuvinėtu paveiksliuku turi pasirašyti (vardą, nick’ą, miestą) ar ne.

Kiekviena dalyvė ruošia gabalą medžiagos, žymi ją į tiek dalių, kiek yra dalyvių Kvadratais 70x70 kryžiukų. Žymėjimas nebūtinai turi būti kvadratais, svarbiausiai, kad plotas nebūtų labai didelis.

Gali būti ir taip, kad kiekviena dalyvė pasirenka atskirą temą.
Pvz. dalyvauja Saulė, Mėnulis, Debesis ir Perkūnija.

Tarkim Saulė siuvinėja kačiukus, Mėnulis lelijas, Debesis medžius, Perkūnija širdeles. Tada kiekviena pasirinktame plote išsiuvinėja paveikslėlį savo tema.

Ir siunčia paštu kitai dalyvei. Reikia siųsti registruotu paštu, nes tik tada bus garantija, kad siuntinys pasieks adresatą.

Tada Saule siunčia Mėnuliui, Mėnulis- Debesiui, Debesis - Perkūnijai, Perkūnija- Saulei.
Tada mėnulis siuvinėja kačiukus, Debesis- lelijas, Perkūnija - medžius, Saulė - širdeles.
Po to vėl siunčia ta pačia tvarka, kol visi langeliai bus užpildyti. Tada vykdomas paskutinis siuntimas ir autorė gauna baigtą samplerį.

user posted image

Mūsų albumas

Per http://s202.photobucket.com/.
Vartotojo vardas RRfanclub
Slaptažodis siuvinejimas

AIDA 1-- 70*70

1. Florestina tema Jūrų ir vandenynų gyventojai (žuvys, kriauklės, koralai, žvaigždės, krabai ir panašiai). AIDA (VLN)

2. Rolyte Margaret Sherry Katės (bus schemos, bet galima improvizuot), AIDA (VLN)

3. mamusikas prieskoniai, virtuvė Aida (VLN)

4. sauluzee Pasaulio šalys AIDA(VLN)

5. Decopa TT meskuciai ( schemos bus sudetos albume )AIDA(VLN)

6. Inesiuuu jūros fauna Aida (KL)

---------------------------------------------------------------------------------------------

AIDA 2--70*70

1. zuzanele drugeliai Aida(Kaunas)

2. Ingrida45 heritage pauksciukai AIDA(Kaunas)

3. pirmaargentaKalėdos (besmegeniai, Kalėdų seneliai, eglutės, angelai, kalėdiniai paukščiai) Aida (Kaunas)

4. ameera kaktusai, Aida (Kaunas)

5. VIENIŠA katės , Aida (Kaunas)

6. Uodegyte tema Rytai (hieroglifai, augalai, geišos) AIDA(KL)

7. Inesiuuu (juros fauna) Aida (KL)

8. tvikse sunys (nevaikiski geriau) AIDA (KL)

LINAS--85*90(ewas ir pan.)

1. rolyte ornamentai kvadratiniai linas/ewas (VLN)

2. Hmmm Disnėjaus personažai(žaibas ir brolis (iš Cars'ų), kempiniukas, žmogus voras, mikė pūkuotukas, vilkas (iš nu pagadi ), batman'as...)linas (VLN)

3. mingomi 'desertukai, kuriuos noreciau suvalgyti cia ir dabar' LINAS(Kaunas)

4. Dantiste Isabelle Vautier sirdeles, LINAS(Kaunas)

5. renami įvairūs augalai, gėlės, sodo reikmenys - ewas (Kaunas)

6. Pauksciukas paukstukai- linas/ ewas (KL)

7. Inesiuuu pauksciukai visokie Ewas (KL)

Sąrašas dalyvaujančių merginų galutinis.

Procesų albumas: http://public.fotki.com/Florestina/

Vartotojo vardas: Florestina

Slaptažodis: siuvinejimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 27 gegužės 2010 - 20:17
Siūlau, procesų albume, sukurti albumuką tada, kai kitai merginai išsiuvinėsim procesą. Kuri išsiuvinėjam, sukuriam albumą , jį užrakinam, įkeliam foto ir paskum kitai siuvinėtojai raktą perduodam.

nežinau ar aiškiai parašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 27 gegužės 2010 - 20:27
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 27, 22:26)
Siūlau, procesų albume, sukurti albumuką tada, kai kitai merginai išsiuvinėsim procesą. Kuri išsiuvinėjam, sukuriam albumą , jį užrakinam, įkeliam foto ir paskum kitai siuvinėtojai raktą perduodam.

nežinau ar aiškiai parašiau  blush2.gif

Aš tai supratau, bet čia aš esu žalia, nemoku elgtis šiuo tinklalapiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 27 gegužės 2010 - 20:30
Tan labai nesunku, tik nežianu į kurį albumą reikia kurti public ar private

Spaudi Create New Album , parašai albumo pavadinimą ir slapuką, spaudi Create Album , paskui One photo at a time, keli foto per brows ir renkiesi Upload ant return to album(jei pakrovus nuotrauką nori būt albume) ar Upload and Add Another Photo(jei nori krauti dar vieną foto)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 27 gegužės 2010 - 20:38
QUOTE(zuzanele @ 2010 05 27, 21:29)
Aš tai supratau, bet čia aš esu žalia, nemoku elgtis šiuo tinklalapiu blush2.gif

Čia nieko sudėtingo nėra:
Kairėj pusėj susirandi punktą Create New Album, spaudi ant jo, sukuri albumą ir uždedi slaptažodį. Tada atidarai albumą, kairėj pusėj meniu susirandi Add Photos, spaudi renkiesi One photo at a time ir įkeli nuotrauką iš kompiuterio.
Atsakyti
g.gif matosi albumai
gal reikėjo į private kelt g.gif
Atsakyti
Aš susikūriau albumą be slaptažodžio, sukelsiu ten savo procesą, o sekanti, kuri gaus mano darbelį per meniu punktą kairėje Album properties, užrakins jį slaptažodžiu ir jį perdavinės kitoms per az. O aš slaptažodžiu užrakinsiu albumą tos narės iš kurios gausiu pirmąjį RR'ą.
Atsakyti
žinau kame bėda

mes visos prisijungiam kaip turėtojai albumo, todėl visos ir matysim foto doh.gif

Reikia vienai mūsų būt atsakingai už albumą ir sudėti slaptažodžius
Papildyta:
florestina užrakinsiu tavo albumą, pažiūrėsim ar nesimato

užrakinau, mėginkit įeiti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 27 gegužės 2010 - 20:45
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 27, 21:42)
žinau kame bėda

mes visos prisijungiam kaip turėtojai albumo, todėl visos ir matysim foto  doh.gif

Reikia vienai mūsų būt atsakingai už albumą ir sudėti slaptažodžius

Galima užrakinti kiekvieną albumą atskirai. Aš turiu savo albumą per čia, jo viduje yra keli albumai ir kiekvienas jų užrakintas. Atsidarius matosi tik spyna.
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 27, 21:44)

florestina  užrakinsiu tavo albumą, pažiūrėsim ar nesimato

užrakinau, mėginkit įeiti  mirksiukas.gif

Čia kažkas ne taip, vis tiek matosi. g.gif Panašu, kad aš matau, kaip bendro albumo savininkė.
Atsakyti
aš suprantu kad lankytojai mato tik spynas, bet mes visos būsim prisijungusios kaip savininkai. pažiūrėk ar į tavo sukurtą albumą tau eina dabar įeiti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2010 05 27, 21:49)
Galima užrakinti kiekvieną albumą atskirai. Aš turiu savo albumą per čia, jo viduje yra keli albumai ir kiekvienas jų užrakintas. Atsidarius matosi tik spyna.
Papildyta:
Čia kažkas ne taip, vis tiek matosi. g.gif Panašu, kad aš matau, kaip bendro albumo savininkė.

tai va, reikia vienai kuriai būt atsakingai už slaptažodžius mirksiukas.gif
Atsakyti
o kodel neparaset kad ieskom naujos dalyves prisijungiancios?

imu pagaut kampa ka sugalvojot smile.gif saunu 4u.gif
Atsakyti
lekiam eurovizijos žiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti