Olaiva, nuostabaus grožio suknelė hmmmm...kaip pavydu... baltai pavydu
Iš kokių siūlų megzta ?
Iš kokių siūlų megzta ?
QUOTE(diudas @ 2010 06 02, 08:05)
Olaiva, nuostabaus grožio suknelė hmmmm...kaip pavydu... baltai pavydu
Iš kokių siūlų megzta ?
Iš kokių siūlų megzta ?
dekui
cia grynas linas visur
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 01, 21:24)
dėkui už gerą žodį mano nėriniukams.o dabar ir visa suknelė
o ta juostelė mašina megzta
dabar artimiausiuose planuose dar viena tokiu pat spalvu,o kita rudu,gelsvu,rausvu spelveliu kvadrateliais
o ta juostelė mašina megzta
dabar artimiausiuose planuose dar viena tokiu pat spalvu,o kita rudu,gelsvu,rausvu spelveliu kvadrateliais
subtilu, elegantiska, moteriska, nei per daug nei per mazai seile nutyso ir liko kabeti.... SUPER Svajoniu suknele i darba, i svecius, ir kur tik nori... o labiausiai i mano spinta
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 06 02, 08:31)
subtilu, elegantiska, moteriska, nei per daug nei per mazai seile nutyso ir liko kabeti.... SUPER Svajoniu suknele i darba, i svecius, ir kur tik nori... o labiausiai i mano spinta
dekui as i savo spinta irgi mielai tokia priglausciau,bet,kaip sakoma,batsiuvys be batu...
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 06 02, 08:31)
Nesutinku Turėtų būti akivaizdu, kad ji labiausiai tiktų į MANO spintą
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 02, 09:14)
dekui as i savo spinta irgi mielai tokia priglausciau,bet,kaip sakoma,batsiuvys be batu...
Ech, priminėt, kad mano vaikas jau treti metai bus be megztų kojinių. Reikėtų imtis darbo
O suknelė, tai rimtai. Nu viskas tiesiog. Ir tas sužydėjęs raištukas Tiesiog negaliu atsižiūrėti, kai tokiom paprastom priemonėm išgaunamas toks nepaprastas rezultatas
QUOTE(panelė Prym @ 2010 06 02, 10:27)
Nesutinku Turėtų būti akivaizdu, kad ji labiausiai tiktų į MANO spintą
Ech, priminėt, kad mano vaikas jau treti metai bus be megztų kojinių. Reikėtų imtis darbo
O suknelė, tai rimtai. Nu viskas tiesiog. Ir tas sužydėjęs raištukas Tiesiog negaliu atsižiūrėti, kai tokiom paprastom priemonėm išgaunamas toks nepaprastas rezultatas
spintu daug,suknele kol kas tik viena
lietuviskas linas,lygus mezgimas ir keli nerti kvadrateliai su apnertom padalkom.kitai gal atrodyytu per kuklu,per mazai visko,mano skoniui irgi visko pakanka.o tie melsvos ir zalsvos spalvu derinukai tai mano mylimiausi
QUOTE(panelė Prym @ 2010 05 31, 08:54)
O aš noriu parodyti savo panelės išleistuvinę suknelę "Žydinčios vyšnios":
FANTASTIKA!!!!
Olaiva,suknele tiesiog nuostabi Labai skoningai suderintos spalvos ir fasoniukas Nei pridesi,nei atimsi
QUOTE(rasa32 @ 2010 05 31, 14:34)
Rodausi ir as suknele Truksta tik juosteles po krutine.
susileidau koks grožis
Labai dailutė ir taip gražiai prigludusi, mmmmm
Pagarba, gėlės ir
Na ir aš presidedu prie pagyrimų-nuostabūs darbeliai Rasos32,Olaivos ir Panelės Prym -iš vis nerealiai gražu
QUOTE(rasa32 @ 2010 06 02, 13:31)
Olaiva,suknele tiesiog nuostabi Labai skoningai suderintos spalvos ir fasoniukas Nei pridesi,nei atimsi
aciu