Alyvose,suknelė nereali Ir pristatymas toks originalus
Alyvose, tavo suknele
QUOTE(juratike13 @ 2010 07 18, 18:55)
Caklioji suknute superine...spalva,pateikimas ir...noreciau tu kvadraciuku schemutes...ir gal pasakytumet koks gaunasi skersmuo 1kvadraciuko...
Kvadratukai yra trijų skirtingų dydžių - nuo viršaus į apačią didėja (trys eilės kvadratų po keturias eilutes iš schemos, tada dvi po penkias ir trys eilės kvadratų pagal schemą). Mažiausias maždaug 6,7 cm, o didžiausias 7,7
Aciu uz pagalba. Vis delto,nieko nepirkau. Turiu 1,15 vaseli (jis nera geras,bet esu jau prie jo pripratus.Tad nersiu su juo). O vat siulai bus maxi.Nezinau,jie man patinka.
Bielra,
Enigma,
Mano akiai labai labai elegantiška seksualu ir taip neperkrauta detalėmis
Blyniukas neprisvilo, pakilęs ir purus gavos, su šaukščiuku raudonos uogienės
Tamsiai mėlyna čia ar juoda?
QUOTE(vincis @ 2010 07 19, 19:34)
Enigma,
ačiū . čia yarnart summer juodi, nors viena draugė sakė, jog atrodo kaip mėlyna. man tai tokie į pilkumą labiau . bet daugiau nebenorečiau šių siūlų, labai nepatiko, tas blizgus siūlelis, nes neriant vis išsipešdavo ar negražiai suguldavo.
QUOTE(enigma3 @ 2010 07 19, 19:48)
ačiū . čia yarnart summer juodi, nors viena draugė sakė, jog atrodo kaip mėlyna. man tai tokie į pilkumą labiau . bet daugiau nebenorečiau šių siūlų, labai nepatiko, tas blizgus siūlelis, nes neriant vis išsipešdavo ar negražiai suguldavo.
Aišku man pačiai Summer irgi nelabai prie širdies, man Samanta labiau patinka. Jie analogiški, bet žymiai kokybiškesni - siūliukas nesipašo.
enigma3 Nuostabi suknutė