Merginos,man reikia Jusu pagalbos. Zadu nerti suknyte,bet nezinau kokio reikia vaselio (kelinto nr). Nerini nersiu maxi siulais(tikriausiai).Ryt jau nusipirkti ta vaseli turiu,o nezinau kokio reikia Labai prasau,padekit....
http://ganchilloydos...o-fantasia.html
Va,dabar gal eis
Maxiams 1.5 - 1.7 kabliukas. O ta nuoroda tai neveikia
QUOTE(naiste777 @ 2010 07 18, 19:05)
O velnias... Na,nesvarbu . Aciu labai
QUOTE(naiste777 @ 2010 07 18, 17:05)
man veikia nuoroda, o as maxius neriu 1,0 vaseliu , tam modeliui sakyciau perstori maxiai
Caklioji suknute superine...spalva,pateikimas ir...noreciau tu kvadraciuku schemutes...ir gal pasakytumet koks gaunasi skersmuo 1kvadraciuko...
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 07 18, 18:37)
man veikia nuoroda, o as maxius neriu 1,0 vaseliu , tam modeliui sakyciau perstori maxiai
Man irgi veikia nuoroda,o as sakyciau,kad maxiai tiktu
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 07 18, 19:37)
Hm...per stori? O kokius galetumet siulus pasiulyti siai sukneliai? Dar nenusimanau taip gerai siuluose,vaseliuose. Visada nerdavau tik maxi siulais. Todel ir si kart zadejau jais nert
Aš irgi manau, kad maxiai visai tiktų , o dėl vąšelio, tai jau kiekvienai savaip - aš neriu 1,3-1,5 mm vąšeliu
QUOTE(alyvose @ 2010 07 18, 12:45)
Kaip akimirksnį pagauti šitą? - nepagausi niekad vėjo gūsio...
Kaip pagaut man tą giesmelę gražią? - nepagausi niekad vėjo gūsio
Kaip surast tą dieną žaliaplaukę? - tai tik vėjo gūsis... vėjo gūsis...
super suknute o spalvyte
QUOTE(Luisana @ 2010 07 18, 17:57)
Hm...per stori? O kokius galetumet siulus pasiulyti siai sukneliai? Dar nenusimanau taip gerai siuluose,vaseliuose. Visada nerdavau tik maxi siulais. Todel ir si kart zadejau jais nert
as tokia lininiu paieskociau, bet cia kiekviena pagal save
alyvose Nuostabi suknia nuostabiai pateikta
[quote=alyvose,2010 07 18, 11:45]
ir vėl susidūriau su nepartojamu skoningumu....
ir vėl susidūriau su nepartojamu skoningumu....