Jūsų visų suknelės nerealios, man tikrai dar toli iki jūsų lygintis, bet noriu pasigirti vienu iš rimtesnių savo darbų nerimo-mezgimo srityje Į pasuknelę nekreipkite dėmesio, čia laikinai
QUOTE(Terra's galerija @ 2010 07 12, 19:55)
Jūsų visų suknelės nerealios, man tikrai dar toli iki jūsų lygintis, bet noriu pasigirti vienu iš rimtesnių savo darbų nerimo-mezgimo srityje Į pasuknelę nekreipkite dėmesio, čia laikinai
Wau, labai gražu
QUOTE(Terra's galerija @ 2010 07 12, 18:55)
ziuriu ziuri i ta suknute ir atsiziuret negaliu, tokia paprasta bet ir nepaprasta, keista, netiketas spalvu derinukas. Labai grazus kurinys
graži suknutė. spalva tai mano pati nemėgiamiausia, bet tik skonio reikalas. vat man užkliūna apačia. trūksta kažko, dabar nenusveria, nekrinta gražiai
QUOTE(Olaiva @ 2010 07 11, 23:53)
Olaiva čia rankomis taip lygiai mezgi??? Dieve, kaip man šitaip išmiklinti rankelę O jau spalva mmm... lygiai tokios pat spalvos lininės drobės turiu, tai dabar svajoju apie suknelę ir jūrą
vaje vaje kaip gražu
QUOTE(taram-param @ 2010 07 14, 16:21)
Olaiva čia rankomis taip lygiai mezgi??? Dieve, kaip man šitaip išmiklinti rankelę O jau spalva mmm... lygiai tokios pat spalvos lininės drobės turiu, tai dabar svajoju apie suknelę ir jūrą
masina
QUOTE(Viliuteee @ 2010 07 14, 17:38)
Labai nuostabiai atrodo
QUOTE(koti @ 2010 07 14, 23:07)
Gera pradžia rudeniui
Olaiva- dangaus mėlynė
Viliuteee- kaip gražiai žiūrisi šita suknelė geltonos spalvos ne ką prasčiau nei originalas- gal net šita man labiau patinka