Labas merginos,
stebiu jus tyliai ir baltu pavydu palydžiu kiekvieną naują pamatyta suknelę - nerealus darbai. negaliu be šios temukės, nors dabar pasisakau retai.(dirbt pradejau, o darbe SM atjungta
)
o išlindau į eterį tai ne be reikalo - pagalbos reikia.stumdaus vis tarp trijų suknelių bet jau plius minus apsisprendziau
jei nerčiau panašiai kaip naistes varianta, man su krutines dalim beda. suknele tik plius minus tokia kaip naistes. noriu nuo krutines apacios i virsu paprastais stulpeliais virsutine dali nunarpliot, kad butu V kaklas. nusineriau grandinele ir neriu ratu, kaip man paplatint kad krutine tilptu ar priekinej dali, ties papais konkreciai pridet stulpeliu ar sonuose pridejimus daryt kur ale pazastys bus. ar kazkaip tolygiai ir priekyje ir nugaroj pridet stulpeliu? noreciau priekio kaip musu seniai matytos auksines tik nenoriu to trikampio, noriu lygiai po krutine pradet.kaip man i virsu kilt? o paskui nuo virsutines dalies zemyn panasiai kaip siam paveikslely nersiu. bus linine dryžuota ir negreit nunerta.
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 28, 13:54)
Labai ačiū, bet neturiu jokių schemų. Nėriau pagal foto: