nu merginos jus ir pavarot kiakvienai po
issirasykite sau atostogas uz tokius nuostabius darbus
as tai vaseliu neturiu kantrybes
QUOTE(vincis @ 2010 07 06, 21:53)
Pasirodysiu ir aš... (nors, iki kai kurių iš jūsų darbelių, man dar laaaabaaai toli šviečia )
Superinis drabužėlis
Papildyta:
QUOTE(Lusasita @ 2010 07 07, 20:32)
Raudona suknelė labai lieknai merginai ( mano manekenas kiek perdidelis )
Pribloškiančiai skani suknelė
Pagaliau išploviau Pamušaliukas šiaip pakištas, neprisiūtas. Galvoju gal baltą dėsiu.
grazu baltas tikrai graziau bus,juk vasariska suknute ant petneseliu,turi buti sviesi,jurine
[quote=Žiogienė,2010 07 08, 14:36]Pagaliau išploviau Pamušaliukas šiaip pakištas, neprisiūtas. Galvoju gal baltą dėsiu.
joptararai kaip grazu, nugriut galima ir as tokios nooooooooooriu
joptararai kaip grazu, nugriut galima ir as tokios nooooooooooriu
Lusasita, gražus raudonumas
Ilamka, jau kitoj temoj gyriau šviesiąją, bet ir kostiumukas- neatsilieka grožiu. (viskas gerai su foto, paspaudus - pasididina nuotraukos).
Žiogiene, to-bu-la
Nuostabiai suderinai raštukus. Ir krūtinės dalies kriauklytės dailiai atrodo. O apačioj kiek pritankinai. Jaučiu visą dieną vieną eilę nėrei Parodyk ant kūno. Koks siūlas?
Ilamka, jau kitoj temoj gyriau šviesiąją, bet ir kostiumukas- neatsilieka grožiu. (viskas gerai su foto, paspaudus - pasididina nuotraukos).
Žiogiene, to-bu-la
Nuostabiai suderinai raštukus. Ir krūtinės dalies kriauklytės dailiai atrodo. O apačioj kiek pritankinai. Jaučiu visą dieną vieną eilę nėrei Parodyk ant kūno. Koks siūlas?
QUOTE(Žiogienė @ 2010 07 08, 15:36)
Pagaliau išploviau Pamušaliukas šiaip pakištas, neprisiūtas. Galvoju gal baltą dėsiu.
kaip gražu, ir aš noriu
QUOTE(Žiogienė @ 2010 07 08, 15:36)
http://img293.images...icture009tu.jpg
http://img293.images...icture009tu.jpg
labai grazu spalva kokie siulukai? kiek sunerei? Ir galschemutemis pasidalintumei
QUOTE(ilamka @ 2010 07 08, 23:08)
Yra kuo didžiuotis
Labai labai žavios suknutes. Šaunuolės
QUOTE(ilamka @ 2010 07 08, 23:08)
va dar viena mano suknele,siaip as ja labai didziuojuos
Yra kuo didžiuotis
Žiogiene - g r a ž u