Ryke, Bielra, dėkui
Pažiūrėjau, kad reikės vis pasitaisyt suknutę, nes besifotografuojant - žiūriu nugaroj iškirptė padidėjo Nors šiaip, pačiai irgi atviresnio kaklo norisi. Nėriau pagal schemas (ten akys surašytos, du kartus viršų pernėriau- taisyt reikėjo) ir nesuprantu pati, kodėl antrą kartą taip pat padariau, jug galėjau nuo antros juostos nert )
Šiaip, turiu medžiaginį šalį lygiai tokios pat bordo spalvos, tai vakare užsimesiu.
Spalva iš paletės ši:
bielra,i baliuka su situ groziu eisi?
spalvyte tai nuostabi,kaip granatu as tokia spalva nerusi esu,tik is begonijos.nuostabi spalva
o man gime jau sukneles ideja,tai lekiu bruzinti masina,kol norai neatveso
spalvyte tai nuostabi,kaip granatu as tokia spalva nerusi esu,tik is begonijos.nuostabi spalva
Niuma, gražumėlis Spalvos skanumėlis. Schemos noriu
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 30, 21:40)
Aš tai norėčiau, bet jaučiu Niuma man neduos..
O tavąją iš begonijos mačiau pas Vinci..
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 30, 21:40)
susimaisiau nu amzius savo jau daro
aha,kabojo ten maniske tam kioskelyje
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 29, 10:21)
Wau wau wau As vakar nusiziurejau lino siulu Papasakok kiek sunaudojai? Cia masina megzta lygioji dalis kaip suprantu Reik gal ir man savaja uzkurt linui
QUOTE(niuma @ 2010 06 30, 20:06)
Ale turejai kantrybes su dviem leliais toki grozi nusinarpliot, saunuole Labai labai grazi ir suknia ir mamyte
Olavai, taip Baliuko laukiu. Spėjau pasigamint visa laimė, nes jau visokių minčių turėjau darbo eigoj
Osinkoj visa tema
Schemos:
Sijonas (tik aš platinau dvigubai mažiau ir nenėriau tų retų tinklelio juostų):
O čia viršaus platinimas, o paskui rankovių visokie statymai ir tiesus nėrimas (ten kur šone tarp hieroglifų skaičiukai surašyti, tai akių skaičius. patogu ):
*coliukeee*, dėkui už gražius žodžius
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 30, 22:47)
Niuma, gražumėlis Spalvos skanumėlis. Schemos noriu
Osinkoj visa tema
Schemos:
Sijonas (tik aš platinau dvigubai mažiau ir nenėriau tų retų tinklelio juostų):
O čia viršaus platinimas, o paskui rankovių visokie statymai ir tiesus nėrimas (ten kur šone tarp hieroglifų skaičiukai surašyti, tai akių skaičius. patogu ):
*coliukeee*, dėkui už gražius žodžius
Niuma šauni suknelė
Matau trason šitas raščiukas nuėjo Ir aš baigiau su tokiu, bet dėjau tik sijonukui pora eilių, ir kažką biškį primaliau ten
Lininė sukniukė super
Matau trason šitas raščiukas nuėjo Ir aš baigiau su tokiu, bet dėjau tik sijonukui pora eilių, ir kažką biškį primaliau ten
Lininė sukniukė super
Niuma, ačiū širdingai. Gal iki kitos vasaros prisiruošiu
Niuma, sukenle labai kruopsciai nunerta ir spalvyte tokia solidi
o rastelis tikrai populiarus as savo sukneles apacia irgi tokiu pat rastu nuneriau
o rastelis tikrai populiarus as savo sukneles apacia irgi tokiu pat rastu nuneriau