Nieko nekeičiau, ar bent jau stengiaus nekeisti, tik mano siūlai plonesni
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 28, 23:38)
Nieko nekeičiau, ar bent jau stengiaus nekeisti, tik mano siūlai plonesni
Aisku
pasirodau ir as,su suknele SAU
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 29, 11:21)
nu fantastika antras dublis visiskai pagal mono norus su nreliai tinkanciom rankovytem
Olaiva labai labai graži suknelė, atrodo paprastutė, bet be galo subtili, aš irgi tokios norėčiau
Olaiva, ir vėl tokį grožį mums parodei, nuostabu, žavu, tiesiog tobula
Olaiva, nuostabi suknelė, o spalvos užburiančios..
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 06 29, 11:29)
nu fantastika antras dublis visiskai pagal mono norus su nreliai tinkanciom rankovytem
man irgi tos rankovytes labai patinka,palaidos netiko,o kai paraukiau,tai ir prilipo
QUOTE(man-patinka-tyla @ 2010 06 29, 11:54)
Olaiva labai labai graži suknelė, atrodo paprastutė, bet be galo subtili, aš irgi tokios norėčiau
QUOTE(diudas @ 2010 06 29, 12:13)
Olaiva, ir vėl tokį grožį mums parodei, nuostabu, žavu, tiesiog tobula
QUOTE(bielra @ 2010 06 29, 12:16)
Olaiva, nuostabi suknelė, o spalvos užburiančios..
dekui uz gera zodi.daugiau jau neberodysiu,nes vis tiek panasios visos.o tas spalvu derinys tai man paciai be galo mielas dziaugiuosi,kad lino buna spalvingo
QUOTE(Olaiva @ 2010 06 29, 10:21)
vau nu pas jsu ir fantazija
Labai gražu, spalvos Niu, bet jūs man berazumei paaiškinkit, kaip pasiskaičiuot dėl dydžio. Juk linas skalbiamas neprognozuojamai traukiasi Pernai nėriau suknelę sau su didele atsarga, tai kai susitraukė, verkt norėjosi, sesei atidaviau, kuri tris kartus už mane plonesnė. Tai dabar kažkaip atsargiai į liną žiūriu, o tokių gražių spalvų pirkt yra
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 29, 19:40)
Labai gražu, spalvos Niu, bet jūs man berazumei paaiškinkit, kaip pasiskaičiuot dėl dydžio. Juk linas skalbiamas neprognozuojamai traukiasi Pernai nėriau suknelę sau su didele atsarga, tai kai susitraukė, verkt norėjosi, sesei atidaviau, kuri tris kartus už mane plonesnė. Tai dabar kažkaip atsargiai į liną žiūriu, o tokių gražių spalvų pirkt yra
nu nezinau,man jis nesitampo,nesitraukia,tiesiog rankom skalbiu ir dziaunu gulincius rubelius,pratampau kaip reikia ir vualia
Net seilė nutįso bežiūrint... Fantastika...