mergytes , labai skubiai reikia sitos suknytes schemutes, o gal ka nors panasaus turit, labai labai reikia, is anksto dekoju
http://public.fotki....inosudirzu.html
QUOTE(koti @ 2010 06 13, 16:35)
Nu liuks suknelė... Kažin kaip ant manekenės atrodo?...
Pasirodau ir aš su jau seniai aptarta suknele...
Koti,mime,tiesiog puikios sukneles Nei pridesi,nei atimsi
Merginos, paneles ir moterys,kas mezgete ir mezgate mocherines sukneles, kaip pasiskaiciuoti kiek reikia akiu sukneles virsui (nuo sijono mezgant i virsu iki kaklo)?
Nezinau kas kiek siaurinti,jau ardau kelinta karta,bijau,kad nenumegzciau per placios(kad "nekabetu). Numezgu vis per maza. Ar jus ties liemenu susiaurinate, o po to tie krutine vel platinat?
Papildyta:
Koti, "Juoda suknyte,medvilniniu siuliuku " FANTASTIKA
Nezinau kas kiek siaurinti,jau ardau kelinta karta,bijau,kad nenumegzciau per placios(kad "nekabetu). Numezgu vis per maza. Ar jus ties liemenu susiaurinate, o po to tie krutine vel platinat?
Papildyta:
Koti, "Juoda suknyte,medvilniniu siuliuku " FANTASTIKA
mime kaip dailu preciziška. ir spalvytė labai dera
Pagaliau as idedu jau senokai numegzta serveteline suknele is Yarn art Summer siuliuku:
Kadangi as dar , tai modeliuku sutiko pabuti drauge. Ji truputi zemesne uz mane, tad ant manes vaizdas turetu buti truputi kitoks. Ir pasuknele dar reikia pritaikyti.
Kadangi esu laisviau mezganti, jei megzciau is naujo, imciau plonesni siula, nes dabar man truputi lyg ir grubokas mezginys.
O cia kazkada klausiau jusu patarimo del sijonuko pavertimo suknele:
Nusipirkau lino, kuris pardutuveje atrode visiskai toks pat, kaip ir sijonuko, bet nunerus virsu isryskejo, jog jis ir storesnis ir truputi kitokio atspalvio. Bet planuoju ties sudurimu detis kazkoki panasu dirza, tad gal ir uzsimaskuos. Ir isplovus kazkodel gerokai pasitrauke (isivaizdavau, jog tas sijonas jau n kartu buvo skalbtas, tad nesitikejau).
Kadangi as dar , tai modeliuku sutiko pabuti drauge. Ji truputi zemesne uz mane, tad ant manes vaizdas turetu buti truputi kitoks. Ir pasuknele dar reikia pritaikyti.
Kadangi esu laisviau mezganti, jei megzciau is naujo, imciau plonesni siula, nes dabar man truputi lyg ir grubokas mezginys.
O cia kazkada klausiau jusu patarimo del sijonuko pavertimo suknele:
Nusipirkau lino, kuris pardutuveje atrode visiskai toks pat, kaip ir sijonuko, bet nunerus virsu isryskejo, jog jis ir storesnis ir truputi kitokio atspalvio. Bet planuoju ties sudurimu detis kazkoki panasu dirza, tad gal ir uzsimaskuos. Ir isplovus kazkodel gerokai pasitrauke (isivaizdavau, jog tas sijonas jau n kartu buvo skalbtas, tad nesitikejau).