Ašarėlė,Liniuka superiniškos suknytės Ašarėle gal tų gėliukų schemytę mestelėtum Būčiau be galo dėkinga
Ašarėle, Liniuka, nuostabios suknytės
QUOTE(enigma3 @ 2010 06 09, 16:01)
QUOTE(bielra @ 2010 06 09, 16:23)
QUOTE(diudas @ 2010 06 09, 16:33)
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 06 09, 18:47)
QUOTE(netikėtai @ 2010 06 09, 19:13)
QUOTE(stewie @ 2010 06 09, 19:46)
Ačiū visoms už išsakytą nuomonę ir pagyras
O gėlikės schemutė ši:
Ašarėle,didelis dėkui už gėliuką
labai jau abidvi gražios suknytės
QUOTE(netikėtai @ 2010 06 09, 20:18)
Ašarėle,didelis dėkui už gėliuką
Bele tik mačytų
Kai pasisiūsiu pasuknelę parodysiu mamos man nunertą suknutę . Kaip sakoma, jei girtis, tai girtis
[quote=Ašarėlė,2010 06 09, 20:40]
Labai grazi suknute Ir LABAI DIDELIS ACIU uz gelyte. grazus ir paprastasmotyvas. Bandysiu ka nors pasigaminti.
o cia suknele kaimynes mergaitei, modeliukas toks pat kaip ir mano mergaitei tik spalvos kitos ir vietoje juros zvaigzdziu ir sraigiu gelytes ir lapeliai. nu visai kitas vaizdas galvos net grazesnis.
Labai grazi suknute Ir LABAI DIDELIS ACIU uz gelyte. grazus ir paprastasmotyvas. Bandysiu ka nors pasigaminti.
o cia suknele kaimynes mergaitei, modeliukas toks pat kaip ir mano mergaitei tik spalvos kitos ir vietoje juros zvaigzdziu ir sraigiu gelytes ir lapeliai. nu visai kitas vaizdas galvos net grazesnis.
[/quote]
kaip gražu
koooks grooožis neina akių atitraukt
[quote=Mamytė uogytė,2010 06 09, 21:53]
[/quote]
Nu kaip gražuuuuu
[/quote]
Nu kaip gražuuuuu
Asarele, kostiumelis
Liniuka suknyte
mamytes uogytes naujas darbelis mazai pupai
Liniuka suknyte
mamytes uogytes naujas darbelis mazai pupai