Viliuteee
meistriska labai grazu, romantiska.
O del tu bobisku modeliu, darau sau rubelius tokius kokius nesiot noreciau. ta mano jureiviska tai klasikine, ale vintazine. Na truputi laisvesne, neaptempta. Na as tiesiog neisivaizduoju savo mamos ar kokios moteriskes tokia suknele. Tiesiog mes iprate jauna zmogu trumpu sijonu ir gile iskirpte matyti.
Aciu visoms uz pagyrimus ir uz kritika.
QUOTE(jurgitasta @ 2010 06 08, 17:27)
Sveikos merginos . Reikia jusu pagalbos. Neriu tokia suknyte, bet susiduriau su problema, niekaip " neisikertu " kaip teisingai sujungt krastus. Cia schemute sukneles, gal kas tokia ar panasia neret, ir galit paaiskint, kaip sujungt . Tikiuosi paaiskinau kas man neaisku
Labai grazi suknyte, o susiuvimu pagal mane cia nera, cia is vien megzta
Kai apskritimo krastai susieina jie sujungiami ir neriama vel aplinkui tik jau na aplinkui rata, o aplinkui i virsu, formuojama virsutine dalis ir paskui i apacia.
cia jokiu siuliu nesimato. Ir nera nei priekio nei nugaros, nes viena nuotraukele is vienos puses kita is kitos.
Na duota schemute nelabai atitinka modeliuka,pagal mane .
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 06 08, 18:25)
O man atrodo,kad ten dvi,tik panašios,suknutės Jurgitasta,kurią tu neri?
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 06 08, 21:41)
Pagal aprasyma ( rusiska ) tai suknele-transformeris : viena suknele nesiojama 3 variantais , todel ir pasirinkau ja, vienu suviu net 3 zuikiai, tsakant Tik nezinau, kap as ja uzbaigsiu
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 06 08, 19:41)
O man atrodo kad cia ta pati suknele tik kitaip apvilkta ir dar svarkeliu uzmaskuota .
Papildyta:
QUOTE(jurgitasta @ 2010 06 08, 20:23)
Pagal aprasyma ( rusiska ) tai suknele-transformeris : viena suknele nesiojama 3 variantais , todel ir pasirinkau ja, vienu suviu net 3 zuikiai, tsakant Tik nezinau, kap as ja uzbaigsiu
O kiek jau nunerei?
Mamyte uogyte, nuneriau tiek, kad padarytas isemimas pazasciai ir iki peties virsaus , butu gaila ardyt, bet gal ka nors sukurpsiu
QUOTE(jurgitasta @ 2010 06 08, 20:30)
Mamyte uogyte, nuneriau tiek, kad padarytas isemimas pazasciai ir iki peties virsaus , butu gaila ardyt, bet gal ka nors sukurpsiu
Taigi nebutina visada aprasyma sekti, nerk pagal save. Taip kaip tau iseina, ir neabejoju kad iseis gerai
O modeliukas tikrai grazus, originali ideja
O tai ką,kai tą saulę atsuki į priekį,nugaroj padalkos viršun iškyla?
QUOTE(Rinesa @ 2010 06 07, 12:29)
Antroji mano suknė, šįkart lininė
Super
QUOTE(dorin @ 2010 06 08, 14:18)
Grazi suknute, kaip tik tokia neriu. O pagal kokia schemute virsu neret sukneles?
Tokiu principu