Krūvos schemų yra internete. Pasidairyk va čia, gal kasnors tiks. O Viliuteee jau tokia profė, kad be schemų mezga
Mamyte uogyte, kompletines sukneles nerealios noriu ir as dukrytes, kad galeciau tokias sunkias gaminti ir kartu puostis
QUOTE(naiste777 @ 2010 06 07, 20:38)
Krūvos schemų yra internete. Pasidairyk va čia, gal kasnors tiks. O Viliuteee jau tokia profė, kad be schemų mezga
Turėjau šitą išsisaugojus ir va šita lyg ir kaip variantas būtų,bet nesusmegenuoju,kaip viršų daryt reikėtų http://www.tindirind...77a2a686104.jpg
O internete yra tų servetėlių,bet dar nemažai tik servetėlės,be shemų,sudėta,arba aš nemoku jų rast
stora meska tai tamsta galėtum nunerti ką nors tokio stilingesnio ne bob... ir parodyti. Su malonumu pasižiūrėčiau
Superiniai darbai Man jau rankos iki suknių neišsitiesia-visokių smulkmenų reik
Superiniai darbai Man jau rankos iki suknių neišsitiesia-visokių smulkmenų reik
QUOTE(pegasa @ 2010 06 06, 19:31)
Labas vakarėlis noriu pasirodyt
Puiku ir dar spalva, kad neatsisukęs nepraeisi
Papildyta:
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 06 07, 11:22)
ir as pasirodau savo svieziausias suknytes
Žavu, kai mamytė ir dukrytė panašiom suknikėm
Papildyta:
QUOTE(Rinesa @ 2010 06 07, 12:29)
Antroji mano suknė, šįkart lininė
Puiki suknutė. Liną labai mėgstu
QUOTE(Letti @ 2010 06 05, 09:43)
Rodausi ir as suknele Truksta tik juosteles po krutine.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 06 07, 10:22)
ir as pasirodau savo svieziausias suknytes
liuks suknytės
QUOTE(rasa32 @ 2010 05 31, 14:34)
Grazi suknute, kaip tik tokia neriu. O pagal kokia schemute virsu neret sukneles?
O man labai patiko Viliuteee's suknele. Nes ji tokia vientisa, o kitu serveteliniu man kazkaip nesiderina sijonas kiaurarasciu, o virsus lygiu rastu
QUOTE(stora meska @ 2010 06 08, 00:16)
Visu darbai super vien del ideto darbo, bet ka nors pankiskesnio, stilingesnio jaunatviskesnio............. vos ne visi bob...
Bet kiekviena gi kuria pagal savo stilių
neriu kažką stilingesnio, jaunatviškesnio kai baigsiu, parodysiu
Viliuteeeee, O cia tai grozybe,
nereali suknute Gal metus megzciau
nereali suknute Gal metus megzciau