Gal atostogauja kasiulai aš nė laiškelio negaunu su užsakytom prekėm, kuris lyg ir automatiškai atsiisunčia po kelių minučių patvirtinus užsakymą...
QUOTE(zundyte @ 2010 05 28, 16:03)
matyt neturi sandėlyje kažkurios prekės,todėl vėluoja ,beje visada gali dar kartą parašyt emeilą,juk ten užsakymų gausybė ,gal pro ausis praslydo ,buvo nenusipratimų su kasiūlais ,bet viską visada išsprendėm be jokių nuostolių
QUOTE(mege2 @ 2010 05 28, 16:10)
Gal atostogauja kasiulai aš nė laiškelio negaunu su užsakytom prekėm, kuris lyg ir automatiškai atsiisunčia po kelių minučių patvirtinus užsakymą...
Jau mačiau kad mano užsakymas išsiūstas
QUOTE(zundyte @ 2010 05 28, 16:03)
jei užsakymo suma neviršija 100LT ,tai pristatymo kaina- 5LT,jei viršija ,tada pristato nemokamai,ir jei visos prekės yra sandėlyje ,tai pristato per 3-5 darbo dienas,beje prie kai kurių prekių jau renkantis pažymėta ,kad pristatymo terminas ilgesnis ,reiki\a atidžiau pasižiūrėt
Man paskutinį kartą pristatė per dvi dienas. Trečiadienį ryte užsisakiau ir iš karto apmokėjau, o penktadienį apie 11:00 val. į namus atėjo paštininkė ir atnešė.
O as vis del to tiems irisams nusipirkau 18 aida nu zablinesiu turejau nuolaidas 10proc, tai vel GA pirkausi.....
Dar turiu 15 ir po to 20 proc nuolaidas, kurias reikia isnaudot birzelio menesi. Kai pirksiu irisams siulus (papildomai ) kvieciu merginos prisijungt- si ta sutaupysit jei bus norinciu, rasykit AZ, susitarsim. As, beje, Vilniuj...
Dar turiu 15 ir po to 20 proc nuolaidas, kurias reikia isnaudot birzelio menesi. Kai pirksiu irisams siulus (papildomai ) kvieciu merginos prisijungt- si ta sutaupysit jei bus norinciu, rasykit AZ, susitarsim. As, beje, Vilniuj...
is kur tas nuolaidas gaunat?
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 28, 17:07)
is kur tas nuolaidas gaunat?
perki ir gauni kortelę, kuo tolesnis pirkimas, tuo nuolaidėlė vis didesnė ūgteli
QUOTE(mege2 @ 2010 05 28, 17:09)
perki ir gauni kortelę, kuo tolesnis pirkimas, tuo nuolaidėlė vis didesnė ūgteli
Aha, as per metus kokias 3-4 korteles sunaudoju vienu metu turiu po 2-3 priklausomai kiek perku ta ir duodu- jei mazai, tai mazesne nuolaida isnaudoju ir auginu tuo paciu, kai daugiau- didesne nuolaida kisu nu o ka daryt, kai ligonis esi?
uz kokia suma gauni? o cia internetu? kodel as negavau
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 28, 19:49)
Čia apie GA kalbama.
kasiuluose kaupiasi nuolaida automatiškai.
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 28, 19:49)
Taip cia realiai perkant GA, ne maziau 10 litu, tada gauni kortele ir kiekvienas pirkimas augina nuolaidas. Iki 20proc.
siuvineju ir mastau... ar ant 20 count Belana Evo per 1 siuliuka reiketu 1 gija ar 2 siuvineti?
pradejau gan nemazau jau 2 gijom, bet kartais atrodo, kad storokai gali gautis...
pradejau gan nemazau jau 2 gijom, bet kartais atrodo, kad storokai gali gautis...