Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 13:54)
spėsi spėsi, mes jai ką paraginsim, darbeliui skirtos 3sav, juk jis nedidukas  bigsmile.gif

aj tikrai gal ne...jau kveitimu nespeju, dar skraiste...o dar kiti reikalai... doh.gif
Atsakyti
My Webpage
Papildyta:
Atsiprasau,iveliau klaida. blush2.gif
Atsakyti
Na ir įsisiūbavot jūs čia... Dar visko neperskaičiau, nebežinau kur bus pokalbiai apie darbus, o kur tik išsiliejimas viena ant kitos doh.gif

QUOTE(Daske @ 2010 05 27, 22:47)
dar nei vienoj rankdarbiu temoj nemaciau tokio netolerantiskumo kitu darbam doh.gif

Tu esi neteisi. Visai neseniai berods tapybos temoj buvo labai karšti ginčai dėl vienos merginos paveikslo. Viena dalyvė prikabino tai merginai vos ne psichinės ligonės etiketę, nes anot jos - tai, ką ji piešia, yra baisu. Tai vat kaip būna.

Forumas yra forumas. Čia žmonės labai dažnai nebijo sakyti to, ką mano. Siuvinėto darbelio pakritikavimas - tik gėlytės. Vat užėjusi į kokią "Kertelę sielai" ir sumaniusi paverkti, galit būti išvadinta visokiais žodžiais. Ir, deja, dažnai tie žodžiai būna teisingi. Juk jei žmogus nusišneka - jam tai ir pasakoma tiesiai į akis.
Atsakyti
Čia tiek tą mege2 linksniavo ir jos tirpstančią kanvą, kad belieka tik pasirodyt, kas gavos lotuliukas.gif

Kanva jau ištirpdinta, medžiagos džiūsta, dar beliko pasiūti patalynės komplektą ir sulaukti Joninių, kad jau galėčiau padovanoti savo sūnėnui Jonukui. Tiesa J raidę komplektavau pati iš I ir K raidžių, nes kažkodėl abėcėlėjė jos pasigedau rolleyes.gif

user posted image

p.s. Little Angel tavo ornamentėlis labai dailiai žiūrisi
Atsakyti
Nenoriu tęsti ar vėl pradėti Jūsų ginčų, tik išsakysiu savo mintis.
Esu naujokė šiame forume, o siuvinėju tik nuo gruodžio mėnesio, bet jaučiuosi tikrai normaliai priimta į šį forumą, rodžiausi pirmus darbelius ir tikrai nebuvo įžeidžiančios kritikos, tik kelios pastabos, kurias iki šiol prisimenu ir labai džiaugiuosi jas gavus, nes nebedarau tų pačių klaidų, tobulėju. 4u.gif Manau, kad jei nusprendžiam čia pasirodyti, tai tikėkimės ir šilto, ir šalto. Jei bijočiau kritikos, tikrai čia nebūčiau prisijungus, nes pagyrimų užtenka iš aplinkinių, kurie patys nesiuvinėja ir jiems kiekvienas darbas atrodo nuostabus, tačiau noriu tobulėti, o be Jūsų nelabai tai pavyktų.
Skaičiau daug temų, sužinojau daug naujo ir dar vis paskaitau senesnes temas ar paprašau patarimų, nepuolu pradėti nei vieno darbo, kol nebūnu 100% užtikrinta, kad vidury proceso nereiks išmesti visko.
Ir manau, kad verta paklausyti Paukščiuko, Little Angel ir kitų senbuvių pastabų, kritikos, nes jos specialiai nieko nežemina ir nebando kažkaip pakenkti žodžiais. Juk galėtų visai nekomentuoti ir neskatinti pradedančiųjų darbų tobulėjimo.
Pasisakymo pabaigoje noriu labai padėkoti toms, kurios visada atsako į mano klausimus, pakenčia kvailas mintis ir nemokšiškumą. Labai vertinu Jūsų patirtį ir patarimus, kurių dėka kiekvienas naujai pradėtas mano darbas būna tobulesnis, gražesnis ir taisyklingesnis.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mege 2 labai labai wub.gif as net neisivaizdavau kaip atrodo ta kanva bigsmile.gif dabar jau zinosiu..o ji istirpsta tieiosg imerkus i vandeni?
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 28, 15:10)
mege 2 labai labai  wub.gif as net neisivaizdavau kaip atrodo ta kanva  bigsmile.gif dabar jau zinosiu..o ji istirpsta tieiosg imerkus i vandeni?

Taip, ištirpsta tiesiog įmerkus į šiltą muiluotą vandenį. Palikt ramybej šiek tiek reikėjo, bet aš tai neiškenčiau ir visap murkdžiau ir makalavau kad tik greičiau ištirptų, bais knietėjo įsitikint, kad ji tikriai ištirps ir nebeliks jokių snarglių lotuliukas.gif Tik po to reikia gerai išskalauti, kad neliktų kanvos likučių.
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 05 28, 15:15)
Taip, ištirpsta tiesiog įmerkus į šiltą muiluotą vandenį. Palikt ramybej šiek tiek reikėjo, bet aš tai neiškenčiau ir visap murkdžiau ir makalavau kad tik greičiau ištirptų, bais knietėjo įsitikint, kad ji tikriai ištirps ir nebeliks jokių snarglių  lotuliukas.gif Tik po to reikia gerai išskalauti, kad neliktų kanvos likučių.

bigsmile.gif dar tokios neteko matyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 15:48)
bigsmile.gif dar tokios neteko matyt thumbup.gif

na nejaugi? ax.gif štai kaip JI atrodo įpakuota
Atsakyti
QUOTE(mege2 @ 2010 05 28, 15:53)
na nejaugi?  ax.gif štai kaip  JI atrodo įpakuota

blush2.gif girdėt teko, o va matyt ne . bet ir kainikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 15:58)
blush2.gif girdėt teko, o va matyt ne . bet ir kainikė unsure.gif

su šia nuolaidėle pirkau tai vis pigiau gavosi, o šiaip tai kaina nemaža ir tas lakštas toks mažulytis, bet man jo užteko dvejoms pagalvėms inicialams ir angeliukui kaldrai ir dar liko kvadratukas vienam siuvinukui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 05 28, 08:13)
O aš jau pradedu nusivilti "Kasiulais"  verysad.gif  Penktadieni padariau užsakymą, iš kart pinigėlius pervedžiau, o po šiai dienai jis tik komplektuojamas  g.gif

matyt neturi sandėlyje kažkurios prekės,todėl vėluoja mirksiukas.gif ,beje visada gali dar kartą parašyt emeilą,juk ten užsakymų gausybė ,gal pro ausis praslydo ,buvo nenusipratimų su kasiūlais ,bet viską visada išsprendėm be jokių nuostolių

QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 08:41)
  Bet tikrai žaviuosi tomis merginomis, kurios nėra užsispyrusios kaip ožiai ir priima kritiką...

Jų darbai tobulėja ant akių ir negaliu to nepastebėti... Jei jūs nenorite tobulėti, ieškoti info, tai ir nereikia... Nu koks man skirtumas. Aš kaip šio forumo narė turiu teisę išsakyti savo nuomonę, kad ir kokia nemaloni ji būtų, nes tai forumas, o ne pjedestalas...

drinks_cheers.gif

QUOTE(irinejus @ 2010 05 28, 08:54)
o aš norėjau paklausti per kiek laiko be strigimų pristato siuntinį ir kokia kaina būna už pristatymą?

jei užsakymo suma neviršija 100LT ,tai pristatymo kaina- 5LT,jei viršija ,tada pristato nemokamai,ir jei visos prekės yra sandėlyje ,tai pristato per 3-5 darbo dienas,beje prie kai kurių prekių jau renkantis pažymėta ,kad pristatymo terminas ilgesnis ,reiki\a atidžiau pasižiūrėt mirksiukas.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 28, 09:57)
taip kad nereik tiketis liaupsiu, geriau i kritika isiklausyt...o jei dingsta noras siuvinet, vadinasi per mazas jis buvo... ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti