Nenoriu tęsti ar vėl pradėti Jūsų ginčų, tik išsakysiu savo mintis.
Esu naujokė šiame forume, o siuvinėju tik nuo gruodžio mėnesio, bet jaučiuosi tikrai normaliai priimta į šį forumą, rodžiausi pirmus darbelius ir tikrai nebuvo įžeidžiančios kritikos, tik kelios pastabos, kurias iki šiol prisimenu ir labai džiaugiuosi jas gavus, nes nebedarau tų pačių klaidų, tobulėju.
Manau, kad jei nusprendžiam čia pasirodyti, tai tikėkimės ir šilto, ir šalto. Jei bijočiau kritikos, tikrai čia nebūčiau prisijungus, nes pagyrimų užtenka iš aplinkinių, kurie patys nesiuvinėja ir jiems kiekvienas darbas atrodo nuostabus, tačiau noriu tobulėti, o be Jūsų nelabai tai pavyktų.
Skaičiau daug temų, sužinojau daug naujo ir dar vis paskaitau senesnes temas ar paprašau patarimų, nepuolu pradėti nei vieno darbo, kol nebūnu 100% užtikrinta, kad vidury proceso nereiks išmesti visko.
Ir manau, kad verta paklausyti
Paukščiuko,
Little Angel ir kitų senbuvių pastabų, kritikos, nes jos specialiai nieko nežemina ir nebando kažkaip pakenkti žodžiais. Juk galėtų visai nekomentuoti ir neskatinti pradedančiųjų darbų tobulėjimo.
Pasisakymo pabaigoje noriu labai padėkoti toms, kurios visada atsako į mano klausimus, pakenčia kvailas mintis ir nemokšiškumą. Labai vertinu Jūsų patirtį ir patarimus, kurių dėka kiekvienas naujai pradėtas mano darbas būna tobulesnis, gražesnis ir taisyklingesnis.