Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(giedress @ 2010 05 28, 11:16)
gal tada ne kryžiuku siuvinėk ant šilko? unsure.gif kad labai neapsikrautų šilkas. O ir tada nereikės nieko dėti, jeigu siuvinėsi ką nors lengvo kokiu kitu dygsneliu?

tai vat ir mastau gal tuo konturiniu reiketu arba kur buna nedaug kryzeliu bet tik linija..noriu igyvendint ta ideja bet bijau sugadinti doh.gif reikes uzsiimt interneto kratymu ir ieskot kazkokiu konuriniu paveiksleliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 28, 08:19)
tai vat ir mastau gal tuo konturiniu reiketu arba kur buna nedaug kryzeliu bet tik linija..noriu igyvendint ta ideja bet bijau sugadinti  doh.gif reikes uzsiimt interneto kratymu ir ieskot kazkokiu konuriniu paveiksleliu  g.gif

Aš turbūt paimčiau gabaliuką šilko ir pasižiūrėčiau kas gaunasi - nusiūčiau liniją, keletą kryželių... Pasižiūrėčiau kas bus, jei netyčia tektų keletą kryželių nuardyti unsure.gif
Atsakyti
Labutis, na ir diskusijos čia virė, jei man negražus darbas, aš apie jį geriau visai nieko nesakau.

Gavau ir aš čia kritikos, bet tikrai neįsižeidžiau, svarbu, kad žmonės, kuriems padovanojau saulėgrąžas liko sužavėti dovana. Jas padovanojau tėvams vestuvių metinių proga.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 05 28, 11:39)
Aš turbūt paimčiau gabaliuką šilko ir pasižiūrėčiau kas gaunasi - nusiūčiau liniją, keletą kryželių... Pasižiūrėčiau kas bus, jei netyčia tektų keletą kryželių nuardyti  unsure.gif

tai cia tikrai ikrai bandysiu pradizoj ant gabaliuko..bet va del tos kanvos, ar su aj egrai gautusi..nors is kitos puses, jei ne kryzeliu siuvinesiu tai ir kanvos nereik.. g.gif ot prisimastau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 05 27, 23:08)
gal verta tada įdėti į pirmą puslapį igolki.net kaip geriausią schemų lobyną

Tikrai verta, tik su ryškiu užrašu NESINAUDOTI, BLOGA KOKYBĖ
Juk ne visos skaito temas nuosekliai, o į pirmą lapą tikrai atkreipia dėmesį
Aš tik dabar diskusijas-pasibarimus beskaitydama sužinojau, koks baisus saitas ta IGOLKI, o kiek žmonių ją dievina, kol nenudega.

QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 10:36)
Aš pašte laikau, nes jei kompe tai pratrinčiau su laiku...

čia jau aš leisiu sau pakritikuoti....
informacijos saugojimas pašte žymiai baisiau, doh.gif nei siuvinėt pagal savo pasidarytą foto mirksiukas.gif
Nors būna ir kvailesnių idėjų - viena saugoji kompo Šiukšledėžėj
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 06:24)
Kaip minėjo Siuvinetoju susitikimas, spirgu, kaip noriu greičiau sulaukti rytojaus  blush2.gif

Oi, kaip įdomu thumbup.gif Laukiam įspūdžių tongue.gif
Na ir diskusijos unsure.gif Gerai, kad nors Paukščiukas įdėjo darbelį, o tai jau galvojau ne į tą temą pakliuvau rolleyes.gif
Atsakyti
Oi aš schemų pašte tikrai nesaugau, tiesiog jei kažkam išsiunčiu, tai palieku neištrintą (kurį laiką), ir jei koks žmogus paprašys ir dar nebūsiu ištrynus, tai persiųsiu... Šiaip neužsiimu schemų archyvavimu... Tad pas mane schemų net neverta prašyt... Visų išsiuvinėtų darbų schemos, jau šimtas metų šiukšliadėžėj (ne kompiuterio biggrin.gif O muset jau savartyne, o gal net ir perdirbtos)... Kompiuteryje dabar yra keletas juodai dienai, bet žadu sutvarkyt ir įsirašyt į DVD...

Pas mane planų ir schemų atspausdintų tiek, kad mano kelioms kartoms užteks lotuliukas.gif Aš net gallery ru ir pan... nieko nekuriu ir nenaudoju kaip saugyklos... blush2.gif

Užtenka žinoti, kur galima kreiptis ir tiek... mirksiukas.gif
Papildyta:
Paukščiuk, nus ko čia dabar netikėtai ir tu prie smulkmių perėjai? Labai gražu wub.gif
Čia žiū įprasta pas Paukščiuką metrikus vis naujus matyt, o pas mani adatines biggrin.gif

Nus tai va rodau metalinę bagirą siuvinėtą DMC juodu metaliku
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 28 gegužės 2010 - 11:11
ech adatines, vis kitokios.. wub.gif ir pauksciuko liuks 4u.gif

beje pasiziurejau cia cia tikrai tokia smulkute kanva g.gif esu amcius tik 18ct tai uztat nustebau..kazin ji lengvai issipesioja... g.gif
Atsakyti
Nu jei siuvinėsi per vieną tai bs itin smulku. Jei per du tai bus maždag kaip 12.5ct aida... Tai jau gal per stambu. O šiaip šios medžiagos siūlai stori... Tikrai su pincetu ištrauksi. Svarbu durti į skylutes nepaliečiant audinio siūlų
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 12:38)
Nu jei siuvinėsi per vieną tai bs itin smulku. Jei per du tai bus maždag kaip 12.5ct aida... Tai jau gal per stambu. O šiaip šios medžiagos siūlai stori... Tikrai su pincetu ištrauksi. Svarbu durti į skylutes nepaliečiant audinio siūlų

vat man ir reikia itin smulkaus manau g.gif aciu... 4u.gif tiesiog nemaniau kad tokio smulkaus buna bigsmile.gif reikes griebt biggrin.gif
Atsakyti
Būna čia ewas, ant tokio Haedus siuvinėjam,. Ta prasme ant tokio tankumo...

O šiaip ir ištirpstanti 14ct. smagus dalykas. thumbup.gif Pas mege2 mačiau. Ji incialus ant pataliukų siuvinėja. Tai gal ant šilko tas labiau tiktų variantas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 28 gegužės 2010 - 11:46
QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 08:28)
Atėjau, ir vėl po to rašysit, kad jau atėjo ir skėlė...

Kalbama kad pirmi darbai privalo būti nevykę ir etc... Visiškai nepritariu... Pas mane nei vienas darbas, net ir tie kurie siuvinėti dar mokykloj ir siūlai rinkti kaip fantazija sušvietė, neatrodo taip BAISIAI kaip tos foto...

Čia ne įžeidimas o pastebėjimas...

Šitam forume pradėjau lankytis neseniai, bet tave puikiai pamenu iš kitur. Ir turiu pasakyti, kad žiauriai nusivyliau... Iki šiol buvau kitokios nuomonės apie tave. Tavo šiandieniai pasisakymai yra ne konstruktyvi kritika, o baisus "suvartymas"... Beje kiek pamenu - pirmuosius tavo darbelius irgi galėčiau pavadinti baisiais. Tačiau pirmiausia reikia mokėti kritikuoti... Kad per kelis metus patobulėjai, dar nesuteikia teisės pradedančiosioms skaityti moralus... schmoll.gif
Atsakyti