QUOTE(Weronica @ 2010 05 28, 09:49)
Bet ne visi tokie profesionalai kaip jus senbuves
, tie kurie yra pradedantys, is kur jiems zinot, kad ta foto tokia nekokybiskai iseis...
Todėl kad ČIA RAŠOMA, kad taip ir bus... Nu jei čia sugebėjot ateiti ir įdėti foto, tai negi nemtėt anose temose Frankenšteino katino, kuris ale Šreko draugelis turėjo būt arba zombių porelę, kuri vėliau paaiškėjo buvusi vestuvinė foto
Aš jau tada rašiau...
BET ČIA VELTUI AUŠINU BURNĄ.... KAD IR KIEK RAŠYTUME, KAD NESIUVINĖTUMĖT IŠ IGOLKI.NET... VISTIEK ATSIRAS BENT VIENA ĮDĖJUSI TĄ DARBELĮ...
Ne viena, kuri mane pažįsta, ir atsižvelgė į tokio kartaus pobūdžio kritiką dabar daro tikrai kokybiškus darbus... Jei foto per programą perleista nepavyko... Trinkit lauk programą ir siuvinėkite sukurtas schemas. Juk tam ir temą čia turit schemų ieškojimui... Nu kartais aš galvoju kad su vaikais kalbėčiausi, nors dažniausiai esu pati jaunesnė už jus...
Galbūt yra talentas gerą pusę padaryt, bet aš to nesiekiu... Man gerai ir taip kaip yra...
"Talentas yra įdėti visus šilčiausius jausmus į darbą, kuo geresnę energiją, siuvinėti su meile. Ir pabaigus negalėti atsistebėti, kad šį darbą sukūrė tavo pačios rankos..."
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 09:54)
o kaip pavienius karoliukus tvirtini?
Tempiu siūlą ir tiek. Ten siuvasi dviem 822 siūlo gijom... Beje tikrai nesudėtingas dizainas kaip atrodo... Kryžiuku daugiau žaist reikia... Čia jau darbas meditacijai... Jei nori schemos - rašyk - turiu pašte, tik spalvos ten kitos, mat šiatas pagal skonį parinkau...