Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Arveda @ 2010 05 28, 09:13)
O aš jau pradedu nusivilti "Kasiulais"  verysad.gif  Penktadieni padariau užsakymą, iš kart pinigėlius pervedžiau, o po šiai dienai jis tik komplektuojamas  g.gif

o aš norėjau paklausti per kiek laiko be strigimų pristato siuntinį ir kokia kaina būna už pristatymą?
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 09:41)

Nu žinok kaifas, čia aš tiek per vakarą padariau, ir karoliukus mėtyti smagu... Pabaigsiu kitos savaitės pradžioj, nes matau kad dar reikalų šnd bus...

o kaip pavienius karoliukus tvirtini?
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 05 28, 09:49)
Bet ne visi tokie profesionalai kaip jus senbuves ax.gif , tie kurie yra pradedantys, is kur jiems zinot, kad ta foto tokia nekokybiskai iseis...

Todėl kad ČIA RAŠOMA, kad taip ir bus... Nu jei čia sugebėjot ateiti ir įdėti foto, tai negi nemtėt anose temose Frankenšteino katino, kuris ale Šreko draugelis turėjo būt arba zombių porelę, kuri vėliau paaiškėjo buvusi vestuvinė foto doh.gif Aš jau tada rašiau...

BET ČIA VELTUI AUŠINU BURNĄ.... KAD IR KIEK RAŠYTUME, KAD NESIUVINĖTUMĖT IŠ IGOLKI.NET... VISTIEK ATSIRAS BENT VIENA ĮDĖJUSI TĄ DARBELĮ... doh.gif

Ne viena, kuri mane pažįsta, ir atsižvelgė į tokio kartaus pobūdžio kritiką dabar daro tikrai kokybiškus darbus... Jei foto per programą perleista nepavyko... Trinkit lauk programą ir siuvinėkite sukurtas schemas. Juk tam ir temą čia turit schemų ieškojimui... Nu kartais aš galvoju kad su vaikais kalbėčiausi, nors dažniausiai esu pati jaunesnė už jus...

Galbūt yra talentas gerą pusę padaryt, bet aš to nesiekiu... Man gerai ir taip kaip yra...

"Talentas yra įdėti visus šilčiausius jausmus į darbą, kuo geresnę energiją, siuvinėti su meile. Ir pabaigus negalėti atsistebėti, kad šį darbą sukūrė tavo pačios rankos..."

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 09:54)
o kaip pavienius karoliukus tvirtini?

Tempiu siūlą ir tiek. Ten siuvasi dviem 822 siūlo gijom... Beje tikrai nesudėtingas dizainas kaip atrodo... Kryžiuku daugiau žaist reikia... Čia jau darbas meditacijai... Jei nori schemos - rašyk - turiu pašte, tik spalvos ten kitos, mat šiatas pagal skonį parinkau...
Atsakyti
tie kurie yra pradedantys, is kur jiems zinot, kad ta foto tokia nekokybiskai iseis

kaltas uzsidegimas,radau kazkokia programa,pasidariau schema,atrode visai gerai,nusipirkau siulu,pradejau siuvinet sunaus nuotrauka,procesas patiko,tik poto pamaciau kaip istikruju atrodo gerai atidirbtos schemos.numeciau i sali,nuo vyro velniu gavau doh.gif sako pirma ta dabaik paskui imkis kito.o as taip jo nenoriu net i rankas imti.dabar galvoju kai prireiks medziagos isardysiu pradeta darba ,o likusius siulus panaudosiu kitur.bet kita karta kai noresiu siuvineti nuotrauka kreipsiuos i profesionala. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 10:09)

Tempiu siūlą ir tiek. Ten siuvasi dviem 822 siūlo gijom... Beje tikrai nesudėtingas dizainas kaip atrodo... Kryžiuku daugiau žaist reikia... Čia jau darbas meditacijai... Jei nori schemos - rašyk - turiu pašte, tik spalvos ten kitos, mat šiatas pagal skonį parinkau...

gerai parašei meditacija , ech... neturiu dabar tam laiko unsure.gif

Schemos dabar neprašysiu, bet jei prireiks žinosiu kur kreptis smile.gif
Atsakyti
Aš pašte laikau, nes jei kompe tai pratrinčiau su laiku...

Beje bus puiki pertraukėlė nuo adatinių ...

Po pertraukėlės užsiimsiu su decopa ir kitom. Tad kas laukiate eilutėje pradėkit galvoti ko norite... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 28 gegužės 2010 - 09:43
kas nuo mažų prie didesnių, o aš prie mažesnių biggrin.gif . Mano pasižaidimas ax.gif ,
dydis 3*3cm

user posted image
kita pusė smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 28 gegužės 2010 - 10:00
Oho kad skaityt yra ka smile.gif
Del netolerancijos,tai kai ilindau i tema apie tapyba.. Tai cia musu kryzeliai,pasikalbejimai,tas pats kas nieko smile.gif 4u.gif

O ta "demeta" audini ir as pirkau,toki ir dar melsva...Kolkas tai man labai smagu ant jo siuvineti,tik tiesa smulkius darbelius,atvirukus smile.gif

Nesipykit,mokekit priimt kritika,tobulekit,bendraukit ir siuvinekit,valio drinks_cheers.gif !
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2010 05 28, 08:49)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif su tokiais komentarais atbaidote visas pradedancias  siuvinetojas cia pasirodyti su savo darbeliais...

kas nores tobulet ir mokintis, neatbaidyts,..nesu cia senbuve, tik kelis darbelius dariau, bet tikrai ir kritikos gavau ir pastabu ir tik dziugu kad kazkas pamato ko tu nematai.. rolleyes.gif taip kad nereik tiketis liaupsiu, geriau i kritika isiklausyt...o jei dingsta noras siuvinet, vadinasi per mazas jis buvo... ax.gif

QUOTE(Arveda @ 2010 05 28, 09:13)
Gero jums susibėgimo, merginos  thumbup.gif  drinks_cheers.gif 

O aš jau pradedu nusivilti "Kasiulais"  verysad.gif  Penktadieni padariau užsakymą, iš kart pinigėlius pervedžiau, o po šiai dienai jis tik komplektuojamas  g.gif

man tai per diena surinko.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 05 28, 09:49)
Bet ne visi tokie profesionalai kaip jus senbuves ax.gif , tie kurie yra pradedantys, is kur jiems zinot, kad ta foto tokia nekokybiskai iseis...o jei neturi profesionalo pašonej-kas patars?  juk pradedant nezinai nieko... todėl taip ir gaunasi, vienom geriau kitom prasciau mirksiukas.gif

na bet ar kas daro darbus taip, kad tik užsimaniau, susipirkau, išsiuvinėjau - girkit. Juk reikia pasiskaityt, pasidomėt, pasibandyt doh.gif
QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 28, 10:10)
kaltas uzsidegimas,radau kazkokia programa,pasidariau schema,atrode visai gerai,nusipirkau siulu,pradejau siuvinet sunaus nuotrauka,procesas patiko,tik poto pamaciau kaip istikruju atrodo gerai atidirbtos schemos.numeciau i sali,nuo vyro velniu gavau  doh.gif sako pirma ta dabaik paskui imkis kito.o as taip jo nenoriu net i rankas imti.dabar galvoju kai prireiks medziagos isardysiu pradeta darba ,o likusius siulus panaudosiu kitur.bet kita karta kai noresiu siuvineti nuotrauka kreipsiuos i profesionala. 4u.gif

galiu tik pagirti tokią savikritiką 4u.gif išardyk ir siūlus panaudok geresniam darbui drinks_cheers.gif
Atsakyti
aistros aprimo, tai noreciau biski asikonsultuot vienu klausimu.. blush2.gif

planuoju siut savo dukrytei krikstynu skraiste is šilko..ir norisi kazka pasiuvinet ten..tai primasis klausimas jei deciau tirpstancia kanva ant silko ir siuvineciau...nesu su ja dirbus tai neisivaizduoju, gautusi man kas nors? ir kita skausimas, ga kas yra kur mate kazka tokio ir turi kokiu minciu..kazko reiketu tokio labiau konturinio gal..ideja turiu, taciau vaizdu kolkas ne blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 28, 11:10)
aistros aprimo, tai noreciau biski asikonsultuot vienu klausimu.. blush2.gif

planuoju siut savo dukrytei krikstynu skraiste is šilko..ir norisi kazka pasiuvinet ten..tai primasis klausimas jei deciau tirpstancia kanva ant silko ir siuvineciau...nesu su ja dirbus tai neisivaizduoju, gautusi man kas nors? ir kita skausimas, ga kas yra kur mate kazka tokio ir turi kokiu minciu..kazko reiketu tokio labiau konturinio gal..ideja turiu, taciau vaizdu kolkas ne  blush2.gif  doh.gif

gal tada ne kryžiuku siuvinėk ant šilko? unsure.gif kad labai neapsikrautų šilkas. O ir tada nereikės nieko dėti, jeigu siuvinėsi ką nors lengvo kokiu kitu dygsneliu?
Atsakyti