Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

user posted image
o merginos gal galit pasakyti, man dar "žaliai" čia siuvinėta ant lino, taip o kokio dydžio ar linas būna tik vienoks??? nes dar niekada ant jo nesiuvinejau, bet tokia dovana bet kas apsidžiaugtų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykele: 16 birželio 2010 - 12:35
Čia siuvinėjo "DVI"
Audinys lietuviškas linas, berots 2 siūlai ant trijų... Visas užrašines mačiau gyvai - na labai gerai atrodo...

Linas būna įvairus,. Aš naudoju Zweigart liną - jis brangus, bet rezultatas atperka viską... Siuvinėju ant 32ct lino, 40ct lino ir šiaip, lino tankį derinu pagal tai - kokio dydžio bus užrašinė...
Pėvėzė:
32 ct linas:
user posted image user posted image user posted image
40 ct linas:
user posted image

VISOS užrašinės klijuotos pieštukiniais klijais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 16 birželio 2010 - 12:43
QUOTE(Little angel @ 2010 06 16, 13:24)
Aš su pieštukiniais viską klijuoju - laiko mirtinai - nei viena užrašinė neatlipo ir niekas neatšoko... Gal pasenusius ar pačius pigiausius pirkai>?

Zinok,visko gali but,kad gal ir pigiausius 4u.gif Tiesiog kokius namie radau,tuos ir panaudojau wink.gif
O po tokios pamokos,daugiau ju ir nebenaudojau...Tai gal dabar ju visokiausiu yra,paziurejus,darbai atrodo nuostabiai wink.gif

Tai ko gero kiekvienai reik paciai isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 16, 13:42)
Linas būna įvairus,. Aš naudoju Zweigart liną - jis brangus, bet rezultatas atperka viską... Siuvinėju ant 32ct lino, 40ct lino ir šiaip, lino tankį derinu pagal tai - kokio dydžio bus  užrašinė...

VISOS užrašinės klijuotos pieštukiniais klijais

Didelis dėkui už tokį išsamų paaiškinimą, supratau, kaip močiutė sakydavo "pigę mėsą šunes ėda", o dabar ir tie jau mandri, bet kaip norisi gero rezultato tenka papurtyti piniginę mirksiukas.gif
Atsakyti
Niu jau prijuostes uzbure bigsmile.gif su tokiom pasipuosus tik virtuvej ir noretusi suktis wub.gif
Atsakyti
dekui uz pagyras prijuostems,antroji siuvinejosi labai greit,rodos adata pati lakste...
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 06 16, 11:54)
dekui uz pagyras prijuostems,antroji siuvinejosi labai greit,rodos adata pati lakste...

Man gaila būtų naudoti tokias pagas paskirtį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 06 16, 08:58)

nu po šių prijuosčių įveikta mano baimė linui  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif nu ir šaunu kad nebebijai lino 4u.gif
Labai gražios prijuostės, o ir manekenai dar gražesni biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

banni 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 16, 13:06)
Nes iki siol tik aida imdavau,tiesa su mano regejimu,tai abejoju ar tvarkingai pavyks ant lino  g.gif
Beje,o kam silpniau su regejimu,vistiek drasiai ant lino siuvinejat,nepavargsta akys dar labiau ??

Aš irgi turiu problemų su akimis, tai ant lino stengiuosi siuvinėti tik dienos šviesoje ir po valandos siuvinėjimo, jau turiu būtinai pailsėti, nes pradeda lietis audinys, nebeįžiūriu skylučių cool.gif
Bet pabandyk siuvinėti, labai smagu ir ant lino ir evenweave siuvinėti.
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 16, 13:06)
O dar del kliju :
mergaites,tie kur klijai parduotuvese buna (marketuose),tai ten toks skystimelis,kad neklijuoja nieko,ten tik pirmokams pazaist smile.gif
As cia apie lipala smile.gif Reiktu pasiieskot rimtesniuose skyriuose,kancialiarinese arba dailininku parduotuvese,as pirkau visa litra kazkada,tirsti,klijuoja gerai,zodziu mano simpatijos tik lipalui smile.gif

Aš Lipalą pirkau Senukuose. 0,5 kg. Tokį man rekomendavo knygrišė. Jį naudoju knygelių įrišimams. Jie tikrai tirštesni, nei tie vaikiški, mažuose buteliukuose.

QUOTE(isdykele @ 2010 06 16, 13:34)
user posted image
o merginos gal galit pasakyti, man dar "žaliai" čia siuvinėta ant lino, taip o kokio dydžio ar linas būna tik vienoks??? nes dar niekada ant jo nesiuvinejau, bet tokia dovana bet kas apsidžiaugtų blush2.gif

Čia siuvinėta ant lietuviško lino. O ta žalioji priklauso man - Dvi ją man padovanojo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jau galvoju apie Kalėdas ir mąstau kai kam padaryti skirtukus su inicialais. Jūs juos siuvinėjate ant tam paruoštų medžiagėlių? Na pvz.:
http://www.siuvineji...knygu-skirtukai

Dar galvoju apie tas prijuostėles vyno buteliams. Kaip ant jų siuvinėjasi? Pasidalinkit patirtim ax.gif
Atsakyti
prijuostės fantastiškos thumbup.gif
įdomu, kaip tas gaidys ar višta iš kart du kiaušius sudaužė lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti