Čia siuvinėjo "DVI"
Audinys lietuviškas linas, berots 2 siūlai ant trijų... Visas užrašines mačiau gyvai - na labai gerai atrodo...
Linas būna įvairus,. Aš naudoju Zweigart liną - jis brangus, bet rezultatas atperka viską... Siuvinėju ant 32ct lino, 40ct lino ir šiaip, lino tankį derinu pagal tai - kokio dydžio bus užrašinė...
Pėvėzė:
32 ct linas:
40 ct linas:
VISOS užrašinės klijuotos pieštukiniais klijais
Audinys lietuviškas linas, berots 2 siūlai ant trijų... Visas užrašines mačiau gyvai - na labai gerai atrodo...
Linas būna įvairus,. Aš naudoju Zweigart liną - jis brangus, bet rezultatas atperka viską... Siuvinėju ant 32ct lino, 40ct lino ir šiaip, lino tankį derinu pagal tai - kokio dydžio bus užrašinė...
Pėvėzė:
32 ct linas:
40 ct linas:
QUOTE(Little angel @ 2010 06 16, 13:24)
Aš su pieštukiniais viską klijuoju - laiko mirtinai - nei viena užrašinė neatlipo ir niekas neatšoko... Gal pasenusius ar pačius pigiausius pirkai>?
Zinok,visko gali but,kad gal ir pigiausius Tiesiog kokius namie radau,tuos ir panaudojau
O po tokios pamokos,daugiau ju ir nebenaudojau...Tai gal dabar ju visokiausiu yra,paziurejus,darbai atrodo nuostabiai
Tai ko gero kiekvienai reik paciai isbandyt.
QUOTE(Little angel @ 2010 06 16, 13:42)
Didelis dėkui už tokį išsamų paaiškinimą, supratau, kaip močiutė sakydavo "pigę mėsą šunes ėda", o dabar ir tie jau mandri, bet kaip norisi gero rezultato tenka papurtyti piniginę
Niu jau prijuostes uzbure su tokiom pasipuosus tik virtuvej ir noretusi suktis
dekui uz pagyras prijuostems,antroji siuvinejosi labai greit,rodos adata pati lakste...
QUOTE(banni @ 2010 06 16, 11:54)
dekui uz pagyras prijuostems,antroji siuvinejosi labai greit,rodos adata pati lakste...
Man gaila būtų naudoti tokias pagas paskirtį
QUOTE(banni @ 2010 06 16, 08:58)
nu ir šaunu kad nebebijai lino
Labai gražios prijuostės, o ir manekenai dar gražesni
banni
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 16, 13:06)
Nes iki siol tik aida imdavau,tiesa su mano regejimu,tai abejoju ar tvarkingai pavyks ant lino
Beje,o kam silpniau su regejimu,vistiek drasiai ant lino siuvinejat,nepavargsta akys dar labiau ??
Beje,o kam silpniau su regejimu,vistiek drasiai ant lino siuvinejat,nepavargsta akys dar labiau ??
Aš irgi turiu problemų su akimis, tai ant lino stengiuosi siuvinėti tik dienos šviesoje ir po valandos siuvinėjimo, jau turiu būtinai pailsėti, nes pradeda lietis audinys, nebeįžiūriu skylučių
Bet pabandyk siuvinėti, labai smagu ir ant lino ir evenweave siuvinėti.
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 16, 13:06)
O dar del kliju :
mergaites,tie kur klijai parduotuvese buna (marketuose),tai ten toks skystimelis,kad neklijuoja nieko,ten tik pirmokams pazaist
As cia apie lipala Reiktu pasiieskot rimtesniuose skyriuose,kancialiarinese arba dailininku parduotuvese,as pirkau visa litra kazkada,tirsti,klijuoja gerai,zodziu mano simpatijos tik lipalui
mergaites,tie kur klijai parduotuvese buna (marketuose),tai ten toks skystimelis,kad neklijuoja nieko,ten tik pirmokams pazaist
As cia apie lipala Reiktu pasiieskot rimtesniuose skyriuose,kancialiarinese arba dailininku parduotuvese,as pirkau visa litra kazkada,tirsti,klijuoja gerai,zodziu mano simpatijos tik lipalui
Aš Lipalą pirkau Senukuose. 0,5 kg. Tokį man rekomendavo knygrišė. Jį naudoju knygelių įrišimams. Jie tikrai tirštesni, nei tie vaikiški, mažuose buteliukuose.
QUOTE(isdykele @ 2010 06 16, 13:34)
o merginos gal galit pasakyti, man dar "žaliai" čia siuvinėta ant lino, taip o kokio dydžio ar linas būna tik vienoks??? nes dar niekada ant jo nesiuvinejau, bet tokia dovana bet kas apsidžiaugtų
Čia siuvinėta ant lietuviško lino. O ta žalioji priklauso man - Dvi ją man padovanojo
Sveikos,
Jau galvoju apie Kalėdas ir mąstau kai kam padaryti skirtukus su inicialais. Jūs juos siuvinėjate ant tam paruoštų medžiagėlių? Na pvz.:
http://www.siuvineji...knygu-skirtukai
Dar galvoju apie tas prijuostėles vyno buteliams. Kaip ant jų siuvinėjasi? Pasidalinkit patirtim
Jau galvoju apie Kalėdas ir mąstau kai kam padaryti skirtukus su inicialais. Jūs juos siuvinėjate ant tam paruoštų medžiagėlių? Na pvz.:
http://www.siuvineji...knygu-skirtukai
Dar galvoju apie tas prijuostėles vyno buteliams. Kaip ant jų siuvinėjasi? Pasidalinkit patirtim
prijuostės fantastiškos
įdomu, kaip tas gaidys ar višta iš kart du kiaušius sudaužė
įdomu, kaip tas gaidys ar višta iš kart du kiaušius sudaužė