Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(banni @ 2010 06 16, 10:58)
na ateinu pasirodyt ir su antrąja prijuoste.prijuostė lietuviško lino,pasiuvo man ją Rugsėjė,o aš tik išsiuvinėjau,kryžiukai 3*3,nes norėjau kad tas gaidys didesnis gautųsi
o vat va taip atrodo jos abi...
nu po šių prijuosčių įveikta mano baimė linui  blush2.gif

super!!!! thumbup.gif koks grozis!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grasimm @ 2010 06 16, 10:15)
super!!!! thumbup.gif  koks grozis!!!! wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 06 16, 08:58)
na ateinu pasirodyt ir su antrąja prijuoste.

Žiauriai gražu, jau pradedu ir aš užsinorėti lino bigsmile.gif
Atsakyti
labukas ax.gif
Donalita - namelis nuostabus wub.gif
Banni - prijuostes fantastiskos wub.gif
Atsakyti
banni kokis grozis!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshkyte: 16 birželio 2010 - 09:37
Namelis labai grazus.
Nu o prijuostes be komentaru thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 06 16, 09:58)
na ateinu pasirodyt ir su antrąja prijuoste.prijuostė lietuviško lino,pasiuvo man ją Rugsėjė,o aš tik išsiuvinėjau,kryžiukai 3*3,nes norėjau kad tas gaidys didesnis gautųsi

Grazu wub.gif
Atsakyti
banni, prijuostes superines thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif
mergaites, o kur lietuviska lina pirkti kad normaliai siuvinet ant jo butu galima? blush2.gif
Atsakyti
Donalita- super wub.gif
Atsakyti
Po siu prijuosciu,is susizavejimo ir pavydo...gal ir as pabandysiu ant lino siuvinet,grozissssssss drinks_cheers.gif wub.gif thumbup.gif

Nes iki siol tik aida imdavau,tiesa su mano regejimu,tai abejoju ar tvarkingai pavyks ant lino g.gif

Beje,o kam silpniau su regejimu,vistiek drasiai ant lino siuvinejat,nepavargsta akys dar labiau ??

O dar del kliju :
mergaites,tie kur klijai parduotuvese buna (marketuose),tai ten toks skystimelis,kad neklijuoja nieko,ten tik pirmokams pazaist smile.gif
As cia apie lipala smile.gif Reiktu pasiieskot rimtesniuose skyriuose,kancialiarinese arba dailininku parduotuvese,as pirkau visa litra kazkada,tirsti,klijuoja gerai,zodziu mano simpatijos tik lipalui smile.gif

PS: su piestukiniais klijais darytas atvirukas,kol nukeliavo iki Svedijos,tai zinokit buvo atkrite viskas doh.gif doh.gif tai kokia geda buvo,uztad as daugiau jokiu piestukiniu kliju tokiems darbams blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 16, 13:06)
O dar del kliju :

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 16, 13:06)
PS: su piestukiniais klijais darytas atvirukas,kol nukeliavo iki Svedijos,tai zinokit buvo atkrite viskas  doh.gif  doh.gif  tai kokia geda buvo,uztad as daugiau jokiu piestukiniu kliju tokiems darbams  blink.gif

Aš su pieštukiniais viską klijuoju - laiko mirtinai - nei viena užrašinė neatlipo ir niekas neatšoko... Gal pasenusius ar pačius pigiausius pirkai>?
Atsakyti