Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

Donalita, nu bet koks namukas nerealus wub.gif , ir kiek laiko jį teko siuvinėti g.gif

Norėčiau paklausti tų, kurios daro atvirukus, kaip jūs priklijuojat darbelį, su paprastais klijais, ar kokias specialiais g.gif , baisu, kad nepageltonuotų g.gif blush2.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 06 15, 21:21)
Donalita, nu bet koks namukas nerealus  wub.gif , ir kiek laiko jį teko siuvinėti  g.gif

Norėčiau paklausti tų, kurios daro atvirukus, kaip jūs priklijuojat darbelį, su paprastais klijais, ar kokias specialiais  g.gif , baisu, kad nepageltonuotų  g.gif  blush2.gif

ačiū  4u.gif

as tiesa sakant dariau dabar jau 3 atvirukus ir visus klijavau piestukiniais klijais...bet ten kur pats paveiksliukas as netepu..twpu tik medziagele toj vietoj kur lipinu ir paskui kur antras pipieriaus lapas dedasi..kolkas viskas liuks..tik kartais sunkokai sulimpa, bet paspaudziu kol izdziusta ir viskas ok unsure.gif
Atsakyti
kadangi man piestukiniai klijai nelabai,nes po kiek laiko atsiklijuoja (gal nekokybiskus naudojau,nezinau),as atvirukams naudoju lipala,tik saikingai smile.gif

O namelis fantastiskas!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Donalita wub.gif

Primagreta ačiū už nuorodą.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 15, 19:07)
Jau įrėminau namelį, tik kelias dienas visaip maliausi ir niekaip nepavyko normaliai nufotografuoti, nes stiklo atspindžiai matosi, kaip jį bepakreipiu ar kur benusinešu. Tai tiesiog rodau geriausią variantą.

thumbup.gif o as jau galvojau kaip idomiai sumastei rema dazyt ir auksini krasteli padaryt rolleyes.gif manau labai pataikei su remu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 15, 23:14)
kadangi man piestukiniai klijai nelabai,nes po kiek laiko atsiklijuoja (gal nekokybiskus naudojau,nezinau),as atvirukams naudoju lipala,tik saikingai smile.gif

Manau, kad labai gerai darai. Po knygrišystės kursų aš apie lipalą apskritai negalėčiau nieko bloga pasakyt. Vat apie Moment ar pieštukinius klijus galėčiau nemenkai paabejot.

Visada visur reikalingas SAIKAS. Bet lipalas yra išbandytas popieriaus virtuozų, kaip nepakeičiantis spalvos, negadinantis darbo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 06 16, 00:18)
Manau, kad labai gerai darai. Po knygrišystės kursų aš apie lipalą apskritai negalėčiau nieko bloga pasakyt. Vat apie Moment ar pieštukinius klijus galėčiau nemenkai paabejot.

Visada visur reikalingas SAIKAS. Bet lipalas yra išbandytas popieriaus virtuozų, kaip nepakeičiantis spalvos, negadinantis darbo  4u.gif

O lipalas tai PVA klijai g.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mano nameliui smile.gif Siuvinėju nuo vasario, tik kad teko pačiai spalvas rinkti, daug galvoti ir kaip čia geriau padaryti, kad netektų ardyti. Būtų buvę greičiau, jei viskas normaliai.

QUOTE(Kiskute @ 2010 06 15, 18:10)
Donalita tobulas darbas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  man tik noretusi pasporto, kad nesimatytu medziagyte, bet siaip pats darbas tai unreal thumbup.gif

QUOTE(Dantiste @ 2010 06 15, 20:46)
thumbup.gif o as jau galvojau kaip idomiai sumastei rema dazyt ir auksini krasteli padaryt rolleyes.gif manau labai pataikei su remu mirksiukas.gif

Rėmą iš pat pradžių buvau nusipirkus paprastą, su mintim kad dekoruosiu. Čia, Airojoje, rėmai iš dirbtuvių labai brangūs. Niekaip negalėjau apsispręsti, ar imti didesnį rėmą, tada būtų iš kraštų po keletą laisvų cm, bet iš viršaus ir apačios plačiau, o ir šonų siauriau, ar va tokį beveik kaip sykis. Išsirinkau mažesnį, tai teko nesiuvinėti šonų, kad tilptų, bet nenorėjau nė eilutės daugiau mažinti, nes norėjau jo viso, net jei ir kraštelių balti apvadėliai nesigauna vienodi. O kai parduotuvėj radau tinkamos spalvos ir tokio pat dydžio kaip manasis, tai ir čiupau biggrin.gif O prie baltų juostelių iš kraštų akis įprato ir man gražu - ne taip tamsiai atrodo, gyviau.
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 15, 22:22)
as tiesa sakant dariau dabar jau 3 atvirukus ir visus klijavau piestukiniais klijais

QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 15, 23:14)

QUOTE(Metija @ 2010 06 16, 00:18)
Manau, kad labai gerai darai. Po knygrišystės kursų aš apie lipalą apskritai negalėčiau nieko bloga pasakyt.

ačiū mergaitės už patarimus, dabar žinosiu 4u.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Donalita- namelis bigsmile.gif wub.gif 4u.gif
Ir visu kitu darbeliai labai, labai wub.gif
Atsakyti
na ateinu pasirodyt ir su antrąja prijuoste.prijuostė lietuviško lino,pasiuvo man ją Rugsėjė,o aš tik išsiuvinėjau,kryžiukai 3*3,nes norėjau kad tas gaidys didesnis gautųsi
user posted image
o vat va taip atrodo jos abi...
user posted image
nu po šių prijuosčių įveikta mano baimė linui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 06 16, 10:58)

nu po šių prijuosčių įveikta mano baimė linui  blush2.gif

Koks grožis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti