Donalita, nu bet koks namukas nerealus , ir kiek laiko jį teko siuvinėti
Norėčiau paklausti tų, kurios daro atvirukus, kaip jūs priklijuojat darbelį, su paprastais klijais, ar kokias specialiais , baisu, kad nepageltonuotų
ačiū
QUOTE(ZMama @ 2010 06 15, 21:21)
Donalita, nu bet koks namukas nerealus , ir kiek laiko jį teko siuvinėti
Norėčiau paklausti tų, kurios daro atvirukus, kaip jūs priklijuojat darbelį, su paprastais klijais, ar kokias specialiais , baisu, kad nepageltonuotų
ačiū
ačiū
as tiesa sakant dariau dabar jau 3 atvirukus ir visus klijavau piestukiniais klijais...bet ten kur pats paveiksliukas as netepu..twpu tik medziagele toj vietoj kur lipinu ir paskui kur antras pipieriaus lapas dedasi..kolkas viskas liuks..tik kartais sunkokai sulimpa, bet paspaudziu kol izdziusta ir viskas ok
kadangi man piestukiniai klijai nelabai,nes po kiek laiko atsiklijuoja (gal nekokybiskus naudojau,nezinau),as atvirukams naudoju lipala,tik saikingai
O namelis fantastiskas!!!!
O namelis fantastiskas!!!!
Donalita
Primagreta ačiū už nuorodą.
Primagreta ačiū už nuorodą.
QUOTE(Donalita @ 2010 06 15, 19:07)
Jau įrėminau namelį, tik kelias dienas visaip maliausi ir niekaip nepavyko normaliai nufotografuoti, nes stiklo atspindžiai matosi, kaip jį bepakreipiu ar kur benusinešu. Tai tiesiog rodau geriausią variantą.
o as jau galvojau kaip idomiai sumastei rema dazyt ir auksini krasteli padaryt manau labai pataikei su remu
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 15, 23:14)
kadangi man piestukiniai klijai nelabai,nes po kiek laiko atsiklijuoja (gal nekokybiskus naudojau,nezinau),as atvirukams naudoju lipala,tik saikingai
Manau, kad labai gerai darai. Po knygrišystės kursų aš apie lipalą apskritai negalėčiau nieko bloga pasakyt. Vat apie Moment ar pieštukinius klijus galėčiau nemenkai paabejot.
Visada visur reikalingas SAIKAS. Bet lipalas yra išbandytas popieriaus virtuozų, kaip nepakeičiantis spalvos, negadinantis darbo
QUOTE(Metija @ 2010 06 16, 00:18)
Manau, kad labai gerai darai. Po knygrišystės kursų aš apie lipalą apskritai negalėčiau nieko bloga pasakyt. Vat apie Moment ar pieštukinius klijus galėčiau nemenkai paabejot.
Visada visur reikalingas SAIKAS. Bet lipalas yra išbandytas popieriaus virtuozų, kaip nepakeičiantis spalvos, negadinantis darbo
O lipalas tai PVA klijai
Ačiū už pagyrimus mano nameliui Siuvinėju nuo vasario, tik kad teko pačiai spalvas rinkti, daug galvoti ir kaip čia geriau padaryti, kad netektų ardyti. Būtų buvę greičiau, jei viskas normaliai.
Rėmą iš pat pradžių buvau nusipirkus paprastą, su mintim kad dekoruosiu. Čia, Airojoje, rėmai iš dirbtuvių labai brangūs. Niekaip negalėjau apsispręsti, ar imti didesnį rėmą, tada būtų iš kraštų po keletą laisvų cm, bet iš viršaus ir apačios plačiau, o ir šonų siauriau, ar va tokį beveik kaip sykis. Išsirinkau mažesnį, tai teko nesiuvinėti šonų, kad tilptų, bet nenorėjau nė eilutės daugiau mažinti, nes norėjau jo viso, net jei ir kraštelių balti apvadėliai nesigauna vienodi. O kai parduotuvėj radau tinkamos spalvos ir tokio pat dydžio kaip manasis, tai ir čiupau O prie baltų juostelių iš kraštų akis įprato ir man gražu - ne taip tamsiai atrodo, gyviau.
QUOTE(Kiskute @ 2010 06 15, 18:10)
Donalita tobulas darbas man tik noretusi pasporto, kad nesimatytu medziagyte, bet siaip pats darbas tai unreal
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 15, 20:46)
o as jau galvojau kaip idomiai sumastei rema dazyt ir auksini krasteli padaryt manau labai pataikei su remu
Rėmą iš pat pradžių buvau nusipirkus paprastą, su mintim kad dekoruosiu. Čia, Airojoje, rėmai iš dirbtuvių labai brangūs. Niekaip negalėjau apsispręsti, ar imti didesnį rėmą, tada būtų iš kraštų po keletą laisvų cm, bet iš viršaus ir apačios plačiau, o ir šonų siauriau, ar va tokį beveik kaip sykis. Išsirinkau mažesnį, tai teko nesiuvinėti šonų, kad tilptų, bet nenorėjau nė eilutės daugiau mažinti, nes norėjau jo viso, net jei ir kraštelių balti apvadėliai nesigauna vienodi. O kai parduotuvėj radau tinkamos spalvos ir tokio pat dydžio kaip manasis, tai ir čiupau O prie baltų juostelių iš kraštų akis įprato ir man gražu - ne taip tamsiai atrodo, gyviau.
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 15, 22:22)
as tiesa sakant dariau dabar jau 3 atvirukus ir visus klijavau piestukiniais klijais
QUOTE(Antarktida44 @ 2010 06 15, 23:14)
QUOTE(Metija @ 2010 06 16, 00:18)
Manau, kad labai gerai darai. Po knygrišystės kursų aš apie lipalą apskritai negalėčiau nieko bloga pasakyt.
ačiū mergaitės už patarimus, dabar žinosiu
Labas rytas
Donalita- namelis
Ir visu kitu darbeliai labai, labai
Donalita- namelis
Ir visu kitu darbeliai labai, labai
QUOTE(banni @ 2010 06 16, 10:58)
Koks grožis