Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

Sveikos,

O jau darbelių gražumas.

Aš su klausimėliu, kai darau atvirukus ir tvirtinu dvipusia lipne juostele man labai storas atvirukas gaunasi ir dažnai medžiagytė negražiai atrodo. Gal žinot ką darau netaip?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 06 14, 14:39)
Sveikos,

O jau darbelių gražumas.

Aš su klausimėliu, kai darau atvirukus ir tvirtinu dvipusia lipne juostele man labai storas atvirukas gaunasi ir dažnai medžiagytė negražiai atrodo. Gal žinot ką darau netaip?

gal per storą juostelę naudoji g.gif O šiaip jis turi gautis storokas, nes susideda iš storesnio popieriaus dvijų sluoksnių,tarp kurių dar siuvinėtas paveiksliukas įklijuojamas, tai gal nėra jis toks storas, kaip tai atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
Banni matysim kaip cia jis atrodys.. smile.gif Mano pirmas blynas, kuris negules spintoje, todel gali but ir truputy prisviles biggrin.gif
Atsakyti
Gražūs darbeliai, merginos. Visoms po 4u.gif
Atsakyti
Peachy-sheila, aš tau išsiųsiu ryt, nes Rolytei siųsiu. Tau sąskaitą ryt parašysiu, o tu vėliau pervesi. Žiūrėk, nepavesk
Atsakyti
Rolytei - "Mysterious"
user posted image
Peachy_sheila - "Meilės mazgas"
user posted image
Atsakyti
o,atsiprasau,cia adatines? blush2.gif
Atsakyti
aha blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 14, 15:00)
gal per storą juostelę naudoji  g.gif O šiaip jis turi gautis storokas, nes susideda iš storesnio popieriaus dvijų sluoksnių,tarp kurių dar siuvinėtas paveiksliukas įklijuojamas, tai gal nėra jis toks storas, kaip tai atrodo. biggrin.gif

otai jos dar įvairių storių būna, gal gali pasakyt kokią naudoji, nes reik pakvietimus klijuot, bet bijau sugadint.
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 14, 22:20)
o,atsiprasau,cia adatines? blush2.gif

Taip dieviško grožio adatinės.
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2010 06 14, 23:27)
otai jos dar įvairių storių būna, gal gali pasakyt kokią naudoji, nes reik pakvietimus klijuot, bet bijau sugadint.

Anksčiau naudojau tokią lipnią juostą http://www.office1.l...k...=2&plid=305
bet ji labai brangi, tai dabar atradau kitoje kanc. prekių parduotuvėje pigesnės, Senukuose yra storesnė juosta, kuria galima ir paveikslus, veidrodžius tvirtinti prie sienos mirksiukas.gif Jei pirkai ne kanc. prekėse, tai ji gali būti stora. g.gif
Atsakyti
gal kas žinote kas nutiko siuvinejimas.domenas.net ??? nebeatsidaro man.... verysad.gif
Atsakyti
užsidarė matyt... Miręs forumas buvo jau seniai juk
Atsakyti