Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(SheMe @ 2010 06 12, 08:09)
Labai gražu, bet ar mano akis neapgauna, kad matosi blogojoje pusėje palikti juodi siūlai siuvinėjant ūgį ir svorį ax.gif

taip kai fotkinau matesi.. paskui nuotraukoje pamaciau ir pataisiau wink.gif
siaip dazniausiai siuvineju visa paveiksleli pilnai.. ir man visada iskyla klausimas kaip gi jus siuvinedamos metrikiukus tuos siulus slepiat .. nes viena man net teko perremint nes ten uzlyginau blogai... ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meka: 12 birželio 2010 - 18:45
QUOTE(Gytė @ 2010 06 12, 18:55)
As paprastai siuvinejau arba be lankelio arba su juo- priklausomai nuo audinio kietumo. Ir visada durdavau per 2 skylutes... blush2.gif

va aš ir siuvinėju per dvi skylutes, bet man su rėmu niekaip nepasiekė kitaip pasiuvynėt doh.gif Atsilaisvinau audinį ir duriu per dvi skylutes, abi rankos nesusidirba schmoll.gif
Atsakyti
ikisiu ir as savo trigrasti:per 2 skylutes durdavau kai siuvinejau be lankelio,be remo. nu nors priplok mane gerai su kokiu balkiu,nu nesigauna ne pro kur dviem rankom siuvinet....aki apsizliumbimo dasivarau.....tai ir toliau siuvineju viena ranka,bet reme tai kaifas siuvinet!
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2010 06 12, 18:42)
taip kai fotkinau matesi.. paskui nuotraukoje pamaciau ir pataisiau wink.gif
siaip dazniausiai siuvineju visa paveiksleli pilnai.. ir man visada iskyla klausimas kaip gi jus siuvinedamos metrikiukus tuos siulus slepiat .. nes viena man net teko perremint nes ten uzlyginau blogai... ...

Vava man irgi klausimas kaip juos paslėpti, nes siuvinėju daug darbelių kur yra tokių pavienių dygsnelių ir kur galiukus jų užkišti??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 06 13, 10:16)
Vava man irgi klausimas kaip juos paslėpti, nes siuvinėju daug darbelių kur yra tokių pavienių dygsnelių ir kur galiukus jų užkišti??? blink.gif

nepamenu kur mačau, parodytą pvz, bet aš darau taip: pradedu siuvinėt su kilpele, o baigiu, tai dailiai perkišu siūlą per vieną audinio sliūliuką
Atsakyti
O kiek darbelių gražių užderėjo. Šaunuolės visos. Smagu akis paganyt.
Aš šiandien gal gausiu siuvimo mašiną, tai kitą savaitėlę jau pradėsiu siųt knygutę. Tikiuosi neužilgo pasirodyt su pabaigta ax.gif
Donalita - svajonių namas. Labai gražus spalvinis derinys wub.gif
Džeine - nu jau katinukų grožis. Turiu ir aš juos savo planuose, bet labai tolimoj ateityje
Inesiuuu - sagė wub.gif
Antarktida44 - labai šiltas darbelis
Meka - nors ir matyti šimtą kartų, bet meškutis labai gražus. Man taip norisi juos apkabint wub.gif
Visų darbeliai labai gražūs. Atsiprašau jei kurios atskirai nepaminėjau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Per tarpelį tarp rr, išsiuvinėjau savo pirmąjį biscorniuką. Dukra paprašė, kad pritvirtinčiau raištelį ir padaryčiau pakabuką raktams biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Labai dailus biskorniukas
Atsakyti
Sveikutės,
Na pagaliau pabaigiau metrikiuką dukrelei. Įrėminsiu tik už mėnesio, tai kol kas rodausi be rėmo:
user posted image
Jau nemažai kartų matytas, bet man labai mielas blush2.gif Išbandžiau pereinančių spalvų siuliuką, tai teko biškelį pavargti, kol supratau kaip su juo elgtis, bet rezultatas man visai nieko ax.gif
Atsakyti
melanzinis siuliukas grazu labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2010 06 13, 13:57)
melanzinis siuliukas grazu labai  wub.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
zuzanele - gražus biscorniukas, nors man jie da vis mistika smile.gif
Peachy_sheila - labai mielas metrikas ir, mano nuomone, labai tinka ta pereinanti rausva spalva. Dar šiltesnis darbas atrodo. wub.gif
Atsakyti