Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

antarktida44,kroshkyte,dekui uz pagyrimus ax.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Saunuoles merginos kiek daug graziu darbeliu thumbup.gif visom po 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 10, 11:53)
assa.gif Pribaigiau
o kaip rėmo spalvą pritaikyti  mastau.gif

pasaka bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif

neškis į rėminimo dirbtuves ir dėliok, tikrai rasi tinkamą. Aš žiūrėčiausi iš plačių, tamsiai rudų ar riešuto spalvos rėmus
Atsakyti
ji pati remins, pati rema darys mirksiukas.gif ji spalvins
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 10, 21:08)
visa vakara skaitau senasias temutes ir ieskau..bet nerandu..kazkuri kazkada pasisake, kad turi rpogramele, kuris is puslapio gali nusiurbt daugiau nuotrauku vienu metu negu viena.. blush2.gif auuu atsiliepkit ka...labai noreciau paprasyt ir paklaust ar cia spec programuota programele ar interneto lobynuose yra? blush2.gif

mano vyras man padarė "parsiuntėją" iš gallery.ru. Ten tik naudojantis reikia vieną dalyką nusikopijuot visada, kad veiktų ant užrakintų albumų 4u.gif
šiaip visa esmė yra nuotrakų pervadinimas tuose puslapiuose. Reik rast, kuom skiriasi nuotrakų pavadinimai ir kuom jie vienodi. Tie skirtumai ir yra tikrieji nuotraukų pavadinimai biggrin.gif
Aš iki 14 30 darbe, mano skaipas giedress - kas norit, galėsiu permest
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2010 06 11, 12:27)
mano vyras man padarė "parsiuntėją" iš gallery.ru. Ten tik naudojantis reikia vieną dalyką nusikopijuot visada, kad veiktų ant užrakintų albumų 4u.gif
šiaip visa esmė yra nuotrakų pervadinimas tuose puslapiuose.  Reik rast, kuom skiriasi nuotrakų pavadinimai ir kuom jie vienodi. Tie skirtumai ir yra tikrieji nuotraukų pavadinimai biggrin.gif
Aš iki 14 30 darbe, mano skaipas giedress - kas norit, galėsiu permest

aciu smile.gif
Atsakyti
sveikutes, atejau pasigirti savo naujuoju remu - transformeriu blush2.gif 4u.gif Aciu begalo Metijai ir jos vyrui uz toki nuosirduma ir kruopstuma. Malonu bendrauti su tokiais mielais zmonemis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Remu esu visiskai patenkinta, nors dar tik spejau kiek isbandyt, jau po sesijos kibsiu kaip reikiant, net dabar niezti rankos blush2.gif
cia sedimoj padeti:
user posted image
o cia pilnai sustatytas:
user posted image
tik medziagyte reiktu man persisiut, nes biski blogai esu apklijavus krastus, tose vietose kur buvo medziaga sulenkta, tai juostos liko...
nesuprantu kodel bet neina man tu nuotrauku apverst tinkamai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romanciuke: 11 birželio 2010 - 13:03
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 11, 06:56)
pasaka bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

neškis į rėminimo dirbtuves ir dėliok, tikrai rasi tinkamą. Aš žiūrėčiausi iš plačių, tamsiai rudų ar riešuto spalvos rėmus

drinks_cheers.gif
Kaip tik apie šias spalvas ir galvoju. Iš pradžių norėjau su servetėlėm, piešinukais ką nors, bet nieko tinkamo neradau o ir neįsivaizduoju, ką pritaikyti, kad nebūtų "pernelyg". Tai pirmas mano blynas toks ir bus - tiesiog nudažysiu.
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 10, 11:53)
assa.gif Pribaigiau

Donalita, nuostabus darbas!!! Kokias gražias svajonių vietas abi su Zundyte išsiuvinėjot 4u.gif

Man Zundytės namukas labai gražiai įrėmintas.

Donalita, gal ir tavo darbeliui šviesesnis ir didesnis pasportas tiktų? Na, rėminimo dirbtuvėse pridėsi ir matysi 4u.gif

Tiesa, Zundyte, sveikinu su laimėjimu 4u.gif
Atsakyti
pasinaudojau pauksciuko schemu kolekcija ir surezgiau viena metrikiuka
nes prie didziojio sunkiau prieit , o maziuka ir lauek su viakais bunant galima issiuviet smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2010 06 11, 21:00)
pasinaudojau pauksciuko schemu  kolekcija ir surezgiau viena metrikiuka
nes prie didziojio sunkiau prieit , o maziuka ir lauek su viakais bunant galima issiuviet  smile.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 06 11, 16:23)
Donalita, nuostabus darbas!!! Kokias gražias svajonių vietas abi su Zundyte išsiuvinėjot  4u.gif

Man Zundytės namukas labai gražiai įrėmintas.

Donalita, gal ir tavo darbeliui šviesesnis ir didesnis pasportas tiktų? Na, rėminimo dirbtuvėse pridėsi ir matysi  4u.gif 

Tiesa, Zundyte, sveikinu su laimėjimu  4u.gif

Ačiū Metija 4u.gif ,visiškai netikėtas man tas laimėjimas ,už tai labai malonus.... wub.gif

o namelį kai nešiau rėmint ,tai žinokit gal valandą laiko dėliojau visokius rėmus doh.gif ,kol atitaikiau ,kad viskas būtų čiki-tai per tamsus ,tai per šviesus ,tai per platus, tai per siauras....žodžiu čia matai ,kaip turi būt jau vietoje... drinks_cheers.gif
Atsakyti