antarktida44,kroshkyte,dekui uz pagyrimus
Saunuoles merginos kiek daug graziu darbeliu visom po
QUOTE(Donalita @ 2010 06 10, 11:53)
pasaka
neškis į rėminimo dirbtuves ir dėliok, tikrai rasi tinkamą. Aš žiūrėčiausi iš plačių, tamsiai rudų ar riešuto spalvos rėmus
ji pati remins, pati rema darys ji spalvins
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 10, 21:08)
visa vakara skaitau senasias temutes ir ieskau..bet nerandu..kazkuri kazkada pasisake, kad turi rpogramele, kuris is puslapio gali nusiurbt daugiau nuotrauku vienu metu negu viena.. auuu atsiliepkit ka...labai noreciau paprasyt ir paklaust ar cia spec programuota programele ar interneto lobynuose yra?
mano vyras man padarė "parsiuntėją" iš gallery.ru. Ten tik naudojantis reikia vieną dalyką nusikopijuot visada, kad veiktų ant užrakintų albumų
šiaip visa esmė yra nuotrakų pervadinimas tuose puslapiuose. Reik rast, kuom skiriasi nuotrakų pavadinimai ir kuom jie vienodi. Tie skirtumai ir yra tikrieji nuotraukų pavadinimai
Aš iki 14 30 darbe, mano skaipas giedress - kas norit, galėsiu permest
QUOTE(giedress @ 2010 06 11, 12:27)
mano vyras man padarė "parsiuntėją" iš gallery.ru. Ten tik naudojantis reikia vieną dalyką nusikopijuot visada, kad veiktų ant užrakintų albumų
šiaip visa esmė yra nuotrakų pervadinimas tuose puslapiuose. Reik rast, kuom skiriasi nuotrakų pavadinimai ir kuom jie vienodi. Tie skirtumai ir yra tikrieji nuotraukų pavadinimai
aciu
sveikutes, atejau pasigirti savo naujuoju remu - transformeriu Aciu begalo Metijai ir jos vyrui uz toki nuosirduma ir kruopstuma. Malonu bendrauti su tokiais mielais zmonemis Remu esu visiskai patenkinta, nors dar tik spejau kiek isbandyt, jau po sesijos kibsiu kaip reikiant, net dabar niezti rankos
cia sedimoj padeti:
o cia pilnai sustatytas:
tik medziagyte reiktu man persisiut, nes biski blogai esu apklijavus krastus, tose vietose kur buvo medziaga sulenkta, tai juostos liko...
nesuprantu kodel bet neina man tu nuotrauku apverst tinkamai
cia sedimoj padeti:
o cia pilnai sustatytas:
tik medziagyte reiktu man persisiut, nes biski blogai esu apklijavus krastus, tose vietose kur buvo medziaga sulenkta, tai juostos liko...
nesuprantu kodel bet neina man tu nuotrauku apverst tinkamai
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 11, 06:56)
pasaka
neškis į rėminimo dirbtuves ir dėliok, tikrai rasi tinkamą. Aš žiūrėčiausi iš plačių, tamsiai rudų ar riešuto spalvos rėmus
Kaip tik apie šias spalvas ir galvoju. Iš pradžių norėjau su servetėlėm, piešinukais ką nors, bet nieko tinkamo neradau o ir neįsivaizduoju, ką pritaikyti, kad nebūtų "pernelyg". Tai pirmas mano blynas toks ir bus - tiesiog nudažysiu.
QUOTE(Donalita @ 2010 06 10, 11:53)
Donalita, nuostabus darbas!!! Kokias gražias svajonių vietas abi su Zundyte išsiuvinėjot
Man Zundytės namukas labai gražiai įrėmintas.
Donalita, gal ir tavo darbeliui šviesesnis ir didesnis pasportas tiktų? Na, rėminimo dirbtuvėse pridėsi ir matysi
Tiesa, Zundyte, sveikinu su laimėjimu
QUOTE(Meka @ 2010 06 11, 21:00)
pasinaudojau pauksciuko schemu kolekcija ir surezgiau viena metrikiuka
nes prie didziojio sunkiau prieit , o maziuka ir lauek su viakais bunant galima issiuviet
nes prie didziojio sunkiau prieit , o maziuka ir lauek su viakais bunant galima issiuviet
QUOTE(Metija @ 2010 06 11, 16:23)
Donalita, nuostabus darbas!!! Kokias gražias svajonių vietas abi su Zundyte išsiuvinėjot
Donalita, gal ir tavo darbeliui šviesesnis ir didesnis pasportas tiktų? Na, rėminimo dirbtuvėse pridėsi ir matysi
Ačiū Metija ,visiškai netikėtas man tas laimėjimas ,už tai labai malonus....
o namelį kai nešiau rėmint ,tai žinokit gal valandą laiko dėliojau visokius rėmus ,kol atitaikiau ,kad viskas būtų čiki-tai per tamsus ,tai per šviesus ,tai per platus, tai per siauras....žodžiu čia matai ,kaip turi būt jau vietoje...