Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 09:14)
o paskambint nemėginai  g.gif  gal kokios prekės neturi, reiks luktert kol atveš

Laišką su užklausimu rašiau užvakar, bet jokio atsakymo verysad.gif Reikia turbūt skambinti , o jau galvojau kad šią savaite gausiu ir galėsiu darbuotis unsure.gif
Atsakyti
Aš niekada "nesudirbinėju" darbų be reikalo... Tiesiog esu iš tų, kurios nebijo sakyti tiesos į akis...
Pati esu gavusi kritikos keliais atžvilgiais, ją draugiškai priėmiau ir kaskartą laukiu jos kad galėčiau dar labiau tobulėti... Na gal aš esu perfekcionistė... Gal... Bet net 6-toje klasėje gūdžiais laikais... Pas mus tokių darbų nebuvo...

Kodėl aš nesiuvinėju foto? Galvojat negavau prašymų? O ne, manęs paprašainičina ne vienas. Bet aš atsisakau kategoriškai, nes žinau kad išdirbti schemas reikia laiko ir talento... Man lengviau siuvinėti jau sukurtas schemas...

Ir jei jūs galvojat kad čia rožinis forumas, kur darbai giriami visi be išimties tai taip nėra... Aš nesakysiu kad darbas gražus, jei taip nebus... Aš nerašysiu kad rėminimas puikus jei taip nebus... Nu geriau tai išgirsti čia...

Dėl manęs tai jūs siuvinėkit ką norit, juk ne pas mane jie kabos... Bet net vyras pasižiūri ir pasako, kad dizainas per prastas ar atvirkščiai... Kam siuvinėti foto, kai gali fotoatelje padaryt super foto ir įsirėmint dideliame formate prabangiuose rėmuose? Siuvinėkim jau žinomus dizainus ir grožėkimės rezultatu...

Aš kad ir kokia bjauri atrodau, bet esu teisi... ax.gif

Paukščiuk įmesk man į meilą abi schemutes judita.foto@gmail.com
Labai gražios ir tikrai neturiu

O va čia mano naujas procesas, kur spalvas rinkau pati nes originalios man nepatiko. Bus užrašinė...
user posted image
Atsakyti
Pasinaudosiu progai, kai jūsų daug kabo bigsmile.gif

Šią savaitę startavo mūsų RR'o žaidimas, bet viena dalyvė netikėtai pasitraukė, tad ieškom vienos savanorės 4u.gif Labai apsidžiaugtume jei atsirastų norinti siuvinėti ant Aidos ax.gif

http://www.supermama...;#entry37760691

Little angel išsiųsių mirksiukas.gif Puikus procesas, nesunku BieSintis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 28 gegužės 2010 - 08:28
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 08:06)
Būkim biednos , bet teisingos , dydžiąjai daugumai tikrai būtų gėda tokį darbą dovanot.

Nepraleiskim ir padrasinančių postų ir pagyrimų už įdėtą darbą  mirksiukas.gif

Rišam šia tema, gyvenkim draugiškai  mirksiukas.gif

unsure.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 08:12)
o jūs irgi girkite vieną kitą, juk niekas nedraudžia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

nebejuokinga, kaip vaikų daržely  unsure.gif

unsure.gif

QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 08:19)
Aš niekada "nesudirbinėju" darbų be reikalo... Tiesiog esu iš tų, kurios nebijo sakyti tiesos į akis...
Pati esu gavusi kritikos keliais atžvilgiais, ją draugiškai priėmiau ir kaskartą laukiu jos kad galėčiau dar labiau tobulėti... Na gal aš esu perfekcionistė... Gal... Bet net 6-toje klasėje gūdžiais laikais... Pas mus tokių darbų nebuvo...

Kodėl aš nesiuvinėju foto? Galvojat negavau prašymų? O ne, manęs paprašainičina ne vienas. Bet aš atsisakau kategoriškai, nes žinau kad išdirbti schemas reikia laiko ir talento... Man lengviau siuvinėti jau sukurtas schemas...

Ir jei jūs galvojat kad čia rožinis forumas, kur darbai giriami visi be išimties tai taip nėra... Aš nesakysiu kad darbas gražus, jei taip nebus... Aš nerašysiu kad rėminimas puikus jei taip nebus... Nu geriau tai išgirsti čia...

Dėl manęs tai jūs siuvinėkit ką norit, juk ne pas mane jie kabos... Bet net vyras pasižiūri ir pasako, kad dizainas per prastas ar atvirkščiai... Kam siuvinėti foto, kai gali fotoatelje padaryt super foto ir įsirėmint dideliame formate prabangiuose rėmuose? Siuvinėkim jau žinomus dizainus ir grožėkimės rezultatu...

Aš kad ir kokia bjauri atrodau, bet esu teisi...  ax.gif
Paukščiuk įmesk man į meilą abi schemutes judita.foto@gmail.com
Labai gražios ir tikrai neturiu

O va čia mano naujas procesas, kur spalvas rinkau pati nes originalios man nepatiko. Bus užrašinė...
user posted image

ale tai audinys koks su demem unsure.gif
Atsakyti
biggrin.gif doh.gif lotuliukas.gif Oi vos neapsisiusiojau iš juoko...
Čia toks audinys margintas 32ct Zweighart linas Peach vintage...
Nu čia tokia dažymo technika, kad būtų žaismingiau...
Wa čia pirkau: http://www.kasiulai....roducts_id=1047
Atsakyti
tokiu yra pirkti
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 08:29)
biggrin.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  Oi vos neapsisiusiojau iš juoko...
Čia toks audinys margintas 32ct Zweighart linas Peach vintage...
Nu čia tokia dažymo technika, kad būtų žaismingiau...
Wa čia pirkau: http://www.kasiulai....roducts_id=1047

nu bet man tai jis negrazus is kart toki mesciau i deze schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksutis @ 2010 05 28, 09:31)
nu bet man tai jis negrazus is kart toki mesciau i deze schmoll.gif

Kai tiek sumokėtum už audinį, tikrai nemestum
Atsakyti
Nu jei tau negražus tai ir nepirk mirksiukas.gif
Šiaip kainos prasme jie yra brangesni nei įprasti...

Man ir nereikia kad jum būtų gražu... Aš ne kartą sakiau, kad ir pagyrų šioje temoje man nereikia... Ateinu ne pagyrų rinktis, o parodyti kaip reikia siuvinėti...

Nors dabar pusė temos bus priverkta, kad va aš jus užsipuoliau dėl nekokybiškų darbų.... Galit verkti, galit aukas vaidinti, galit pulti... Taip gamtoje instinktyviai elgiasi į kampą įvarytas žvėrelis ax.gif Bet tikrai žaviuosi tomis merginomis, kurios nėra užsispyrusios kaip ožiai ir priima kritiką...

Jų dabai tobulėja ant akių ir negaliu to nepastebėti... Jei jūs nenorite tobulėti, ieškoti info, tai ir nereikia... Nu koks man skirtumas. Aš kaip šio forumo narė turiu teisę išsakyti savo nuomonę, kad ir kokia nemaloni ji būtų, nes tai forumas, o ne pjedestalas...
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 09:26)
Puikus procesas, nesunku BieSintis

Nu žinok kaifas, čia aš tiek per vakarą padariau, ir karoliukus mėtyti smagu... Pabaigsiu kitos savaitės pradžioj, nes matau kad dar reikalų šnd bus...

Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 08:35)
Kai tiek sumokėtum už audinį, tikrai nemestum

kad as jo ne nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 09:19)

Bet ne visi tokie profesionalai kaip jus senbuves ax.gif , tie kurie yra pradedantys, is kur jiems zinot, kad ta foto tokia nekokybiskai iseis...o jei neturi profesionalo pašonej-kas patars? juk pradedant nezinai nieko... todėl taip ir gaunasi, vienom geriau kitom prasciau mirksiukas.gif
Buvo pasakyta graziai, kad darbelis nekoks, duota komentaru...bet nereikia taip kategoriskai...
Gal kitas darbas jos bus zymiai geresnis, bet ji jau bijos ji cia ir det kad nesusilaukt tokiu repliku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 05 28, 09:13)
Gero jums susibėgimo, merginos  thumbup.gif  drinks_cheers.gif 

O aš jau pradedu nusivilti "Kasiulais"  verysad.gif  Penktadieni padariau užsakymą, iš kart pinigėlius pervedžiau, o po šiai dienai jis tik komplektuojamas  g.gif

Tikriausiai uzsisakei prekyte, kurios siuo metu neturi. Man viena kart taip buvo. Ale si kart kai uzsakinejau, net ta pacia diena isiunte - tai gavau lb greit savo prekytes thumbup.gif
Atsakyti