Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Dantiste @ 2010 06 09, 15:20)
drinks_cheers.gif man ir tas pats klausimas iskilo. nors pati dar tik viena darba tempiau, bet labai jau sunkiai, uztai lygiai pagal aidos skylutes biggrin.gif tik del to kartono, tai prasiau reminimo centre kad man ispjautu toki ir rema padarytu, o isireminsiu pati, tai gincijomes gincijomes, tada atnese man parodyt ta kartona, kad jisai iskart su lipnia plevele ir cia jie tokiu nepjausto ir nedalina doh.gif ieskojau to spec.maketavimui, nu bet negavau blush2.gif kur paklausi tai visi: ko tokio? blink.gif pirkau kazkoki paprasta is storesniu. gal del to ir ejosi sunkiai, kad kartonas nelabai koks blush2.gif

Alternatyvai galima prašyti išpjauti pasporto kvadratą, ant kurio tempsi. Vienintelis minusas - brangiau nei maketavimo kartonas.
Atsakyti
ačiū mergaitės už patarimus, 4u.gif 4u.gif 4u.gif o pati netempiu dėl to, nes kaip davė man tą kartoną, tai nlb supratau su kuo reiks daryti tas skylutes, tik su plaktuku ir vinuku, lb jau kietas doh.gif doh.gif , bet kaip jūsų pasiskaičiau, kad darot ant pačio paprasčiausio, tai kt kartą teks pačiai bamndyti, jei dar parsinešusi šio darbelio neteks perdaryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZMama: 10 birželio 2010 - 10:46
assa.gif Pribaigiau
user posted image

o kaip rėmo spalvą pritaikyti mastau.gif

user posted image
Atsakyti
nu mano svajoniu namas, aukstas, daug kambariu... wub.gif thumbup.gif
o su remais as nedraugauju, gal auksini koki o gal zalia samanini paderink g.gif
Atsakyti
Donalita,labai grazus darbelis thumbup.gif atiduodu jusu teismui savo dar viena darba.lauksiu komentaru ko sitam truksta lotuliukas.gif tik iskart ispeju,kad neiremintas,ir visai dar net neisskalbtas wub.gif user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 10, 08:58)
nu mano svajoniu namas, aukstas, daug kambariu... wub.gif  thumbup.gif
o su remais as nedraugauju, gal auksini koki o gal zalia samanini paderink g.gif

eisiu dabar skaityti tą knygą kur atsiuntei. Tikiuosi ten parašyta, nuo ko pradėti biggrin.gif Pvz., pašlifuot turbūt reikėtų rėmus, kad dažai geriau teptųsi.
Atsakyti
aga reik paslifuot su paciu smulkiausiu mirksiukas.gif manau as zalia derinciau ar dar ka, nes raudonu atspalviu ir taip daug
Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 06 10, 11:45)
ačiū mergaitės už patarimus, 4u.gif  4u.gif  4u.gif  o pati netempiu dėl to, nes kaip davė man tą kartoną, tai nlb supratau su kuo reiks daryti tas skylutes, tik su plaktuku ir vinuku, lb jau kietas  doh.gif  doh.gif , bet kaip jūsų pasiskaičiau, kad darot ant pačio paprasčiausio, tai kt kartą teks pačiai bamndyti, jei dar parsinešusi šio  darbelio neteks perdaryti  g.gif

Nebūtina daryti jokių skylučių. Aš uždedu ant kartono ir kitoj pusėj ištempiu su siūlais. Va šitoj nuotraukoj matosi kaip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 10 birželio 2010 - 11:09
Ir namukas svajoniu...
ir angeliukai fainuoliai wink.gif
Sitaip karsta,kaip jus prisiverciat siuvinet tokiais tempais 4u.gif
Saunuoles!
Atsakyti
Donalita labai fainas namukas thumbup.gif 4u.gif o ant kokios spalvos sienos jis kabes?? rolleyes.gif remeli gal butu galima ir prie sienos paderint..

Laura81r, kokie nuostabus angeliukai!! bigsmile.gif wub.gif man butent sitie labai grazus.. renesanciniai tokie.. thumbup.gif
Papildyta:
Dvi, labai graziai istempta medziagyte bigsmile.gif tikiuosi ir man pasiseks graziai istempti blush2.gif niekada dar to nedariau.. o laukia du darbeliai.. rolleyes.gif vienas is ju Jau beveik visai baigta Feather fairy.. biggrin.gif tik nezinau koki rema pirkt.. unsure.gif beda..
Atsakyti
ax.gif dovana draugei 4u.gif

user posted image

ir čia parodysiu, kaip atrodo be BS ir su BS mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2010 06 10, 14:40)
ax.gif  dovana draugei  4u.gif

Džeine, labai grazu wub.gif draugei tikrai patiks bigsmile.gif
Atsakyti