banni aš taip pat sužavėta, prijuostė superinė ir dizainas puikiai priderintas
QUOTE(banni @ 2010 06 09, 19:51)
rezultatu esu labai patenkinta,net gaila dovanot...
tikiu kad gaila
ir labai gražu
QUOTE(banni @ 2010 06 09, 20:51)
lietuviškas linas,kryžiukas 2*2
Och, pirmai neatidarė man šio grožio! Nuostabi prijuostė ir jos savininkė. Žavinga foto, pralinksmino
Vai vai, tikrai, kad gaila dovanot
prijuoste super
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 09, 15:20)
man ir tas pats klausimas iskilo. nors pati dar tik viena darba tempiau, bet labai jau sunkiai, uztai lygiai pagal aidos skylutes tik del to kartono, tai prasiau reminimo centre kad man ispjautu toki ir rema padarytu, o isireminsiu pati, tai gincijomes gincijomes, tada atnese man parodyt ta kartona, kad jisai iskart su lipnia plevele ir cia jie tokiu nepjausto ir nedalina ieskojau to spec.maketavimui, nu bet negavau kur paklausi tai visi: ko tokio? pirkau kazkoki paprasta is storesniu. gal del to ir ejosi sunkiai, kad kartonas nelabai koks
dėl kartono. Aš tai naudoju tą kartoną nuo dėžių. Na, ten nelabai kartonas, ten dėžių sluoksniuotas popierius. Bet vis gerai tinka
ačiū už pagyras mano prijuostei !pradžioj man sunkiai sekės draugaut su linu...net apsižliumbiau...o paskui pasakiau kad įveiksiu aš tą liną ir nedarysiu sau gėdos prieš Rugsėję,ir žinokit susidraugavau su linu....nu beveik įsimylėjau....ir manęs laukia dar viena prijuostė....taigi,laukite tęsinio...
QUOTE(giedress @ 2010 06 09, 22:08)
dėl kartono. Aš tai naudoju tą kartoną nuo dėžių. Na, ten nelabai kartonas, ten dėžių sluoksniuotas popierius. Bet vis gerai tinka
O man tas gofrokartonas plyšta, kai tempiu
Gadik, svarbiausia, kad tau pačiai patinka Dabar turi info ir žinai, kur geras schemas gaut - svarbiausia mokėti priimti pamokas ir neprarasti optimizmo
Bani, tyliai tupėjai, o dabar net du darbelius parodei
Mano vyras šiandien jau namelį norėjo laistyti. Rytoj nufotkinsiu prie normalios šviesos
Bani, tyliai tupėjai, o dabar net du darbelius parodei
Mano vyras šiandien jau namelį norėjo laistyti. Rytoj nufotkinsiu prie normalios šviesos
Banni,sveikinu įveikus baimę linui (manęs dar šitas laukia )..laaabai graži prijuostė ,lauksim tęsinio
Donalita-greičiau rodyk savo namuką ,nekantrauju pamatyt tą grožį
Donalita-greičiau rodyk savo namuką ,nekantrauju pamatyt tą grožį
KaSiuluose ispardavimas, nors nera taip jau daug visko - siek tiek aidu, siek tiek Evo ir lino bei komplektukai...
Gal zinot ar Utenoj remina paveikslus? Viena pazistama prase issiuvinet paveiksla, ir nori, kad atsiusciau i Utena. As bijau siust, kad stiklas nesuduztu, ir siaip man maziau rupesciu, jei nusiusciau tik siuvini, o isiremintu pati. Bet sako Utenoj neremina, man rodos foto atelje turetu reminti, o gal yra koks reminimo centras, tik ji nezino?