Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

RR2 ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Pliusini zuikuti tavo darbeliai wub.gif labai labai silti wub.gif
Little Angel niu ir tempai thumbup.gif o dar taip graziai wub.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 09, 14:47)

maciau jau ax.gif gailiuos, kad pries menesi apsipirkau - dabar kaikurie mano pirkti dalykeliai pigiau blush2.gif

Rodausi paskutini greita darbeli. Skirtas kriksto dukrytei krikstynu dienai
http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cowRe
Atsakyti
kas vaikuciam tas labai miela wub.gif
Atsakyti
Dekui Inesiuuu
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2010 06 09, 13:45)
Blogai žiūrim. Jei paskaitinėsi senas temas, rasi ir ilgą istoriją kodėl blogai.

Iš viso to, ką čia parašei man tik vienas klausimas: o kodėl netempi darbo pati? Jei siuvinėji, adatą laikyt moki biggrin.gif , o kartono, at kurio tempti, gali papraųyti kad atpjautų ir toj paioj rėminimo dirbtuvėj. Ištempti tau gal ir ištemps, bet klausimas ar ištemps taip, kaip tu norėtum.

drinks_cheers.gif man ir tas pats klausimas iskilo. nors pati dar tik viena darba tempiau, bet labai jau sunkiai, uztai lygiai pagal aidos skylutes biggrin.gif tik del to kartono, tai prasiau reminimo centre kad man ispjautu toki ir rema padarytu, o isireminsiu pati, tai gincijomes gincijomes, tada atnese man parodyt ta kartona, kad jisai iskart su lipnia plevele ir cia jie tokiu nepjausto ir nedalina doh.gif ieskojau to spec.maketavimui, nu bet negavau blush2.gif kur paklausi tai visi: ko tokio? blink.gif pirkau kazkoki paprasta is storesniu. gal del to ir ejosi sunkiai, kad kartonas nelabai koks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 09, 09:07)
Aš liepą kažkada skrisiu Egiptan, tai tikiuosi iki to laiko išsiųsti,

O pagaminta penktadienį ja bus (šį)...

Na manau, kad tikrai susitarsim smile.gif Oij noriu jau pamatyti bigsmile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 09, 13:47)

Ką tik apžiūrėjau, šiaip nebent medžiagėlių reikėtų, bet kad dabar nieko daugiau neplanuoju, o ir pataupyt reikia jau man doh.gif Tikiuosi tas išpardavimas greitai nesibaigs smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Little angel @ 2010 06 09, 08:46)
"Žydrasis perlas" skirta Citrinukei

Oi, niam niam, kaip noriu greiciau paciupinti wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na va, vis skaiciau jusu foruma, ziurejau darbelius, ir pagaliau savaji baigiau po ilgos pertraukos doh.gif blush2.gif
cia mano mazyliui dovanu
user posted image
user posted image

su schema tai man buvo bedu doh.gif na zodziu, vietoj to, kad is pradziu pasiskaityti kur geros schemos yra, o kur net neverta pradeti, as parsisiunciau sau, kai atsispausdinau, tai schmoll.gif knysau, knysau, ir su programa perdariau... issiuvinejau. o poto, kai jau forume skaitynejau,gallery.ru uzsiregistravau, keleta is jusu i draugus prijungiau blush2.gif ax.gif 4u.gif , pamaciau skirtumu...
na bet kas, svarbu kad man patinka ax.gif blush2.gif
dabar daug kitu planu galvoj, bet nuo siol atidziau ziuresiu pries pradedant, nes ten triptikai yra... o taip norisi doh.gif

cia dar neplautas... katik baigtas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gadik: 09 birželio 2010 - 16:18
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 09, 15:20)
drinks_cheers.gif man ir tas pats klausimas iskilo. nors pati dar tik viena darba tempiau, bet labai jau sunkiai, uztai lygiai pagal aidos skylutes biggrin.gif tik del to kartono, tai prasiau reminimo centre kad man ispjautu toki ir rema padarytu, o isireminsiu pati, tai gincijomes gincijomes, tada atnese man parodyt ta kartona, kad jisai iskart su lipnia plevele ir cia jie tokiu nepjausto ir nedalina doh.gif ieskojau to spec.maketavimui, nu bet negavau blush2.gif kur paklausi tai visi: ko tokio? blink.gif pirkau kazkoki paprasta is storesniu. gal del to ir ejosi sunkiai, kad kartonas nelabai koks blush2.gif

Aš kartoną perku parduotuvėje "Popieriaus pasaulis". Yra įvairiausių, tik lapai nemaži. Pačiai rėminti man geriausia, patikimiausia. Ačiū Dvi už paskatinimą tai daryti. Man labiausiai patinka prisiūti darbą prie kartono.

Darbą iš aidos tai visai lengva rėminti, ta prasme, kad ten labai gerai matyti eilutės. bet ir ant lino ar ewo siuvinėtus darbus taip pat nėra sudėtinga pačiai įrėminti. Mes gi tokios kruopščios!!!
Niekad neduočiau darbo klijuoti. Man būtų neapsakomai gaila, jei sugadintų. O tokių atvejų mačiau labai daug...

Įdėjot nemažai žavingų darbų. Verčiau verčiau temą ir labiausiai įstrigo Paukščiuko metrikutis su Acu mergaite, Little angel adatinės - niekada nenustosiu sistebėtis tavo kūrybingumu ir darbštumu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 09 birželio 2010 - 19:32
user posted image
siuvinėjau ant 16 aidos,dabar mąstau kokį paspartą ir kokį rėmą dėt...
user posted image
dovana draugei.prijuostę pasiuvo Rugsėjė
user posted image
lietuviškas linas,kryžiukas 2*2
rezultatu esu labai patenkinta,net gaila dovanot...
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 06 09, 21:51)
[rezultatu esu labai patenkinta,net gaila dovanot...

gražuu, tik man dar labiau gaila būtų naudot pagal paskirtį - juk apsikleckuoja, apsitaško ir tt
Atsakyti
QUOTE(banni @ 2010 06 09, 21:51)
siuvinėjau ant 16 aidos,dabar mąstau kokį paspartą ir kokį rėmą dėt...
dovana draugei.prijuostę pasiuvo Rugsėjė
lietuviškas linas,kryžiukas 2*2
rezultatu esu labai patenkinta,net gaila dovanot...

swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
net ir zodziu truksta....
NUOSTABU! wub.gif SUPER! wub.gif GRAZU! wub.gif NEPAKARTOJAMA! wub.gif
gal ir man kas padovanos kada toki fainute prijuoste wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti