RR2
Pliusini zuikuti tavo darbeliai labai labai silti
Little Angel niu ir tempai o dar taip graziai
maciau jau gailiuos, kad pries menesi apsipirkau - dabar kaikurie mano pirkti dalykeliai pigiau
Rodausi paskutini greita darbeli. Skirtas kriksto dukrytei krikstynu dienai
http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cowRe
Little Angel niu ir tempai o dar taip graziai
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 09, 14:47)
maciau jau gailiuos, kad pries menesi apsipirkau - dabar kaikurie mano pirkti dalykeliai pigiau
Rodausi paskutini greita darbeli. Skirtas kriksto dukrytei krikstynu dienai
http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cowRe
kas vaikuciam tas labai miela
Dekui Inesiuuu
QUOTE(Dvi @ 2010 06 09, 13:45)
Blogai žiūrim. Jei paskaitinėsi senas temas, rasi ir ilgą istoriją kodėl blogai.
Iš viso to, ką čia parašei man tik vienas klausimas: o kodėl netempi darbo pati? Jei siuvinėji, adatą laikyt moki , o kartono, at kurio tempti, gali papraųyti kad atpjautų ir toj paioj rėminimo dirbtuvėj. Ištempti tau gal ir ištemps, bet klausimas ar ištemps taip, kaip tu norėtum.
Iš viso to, ką čia parašei man tik vienas klausimas: o kodėl netempi darbo pati? Jei siuvinėji, adatą laikyt moki , o kartono, at kurio tempti, gali papraųyti kad atpjautų ir toj paioj rėminimo dirbtuvėj. Ištempti tau gal ir ištemps, bet klausimas ar ištemps taip, kaip tu norėtum.
man ir tas pats klausimas iskilo. nors pati dar tik viena darba tempiau, bet labai jau sunkiai, uztai lygiai pagal aidos skylutes tik del to kartono, tai prasiau reminimo centre kad man ispjautu toki ir rema padarytu, o isireminsiu pati, tai gincijomes gincijomes, tada atnese man parodyt ta kartona, kad jisai iskart su lipnia plevele ir cia jie tokiu nepjausto ir nedalina ieskojau to spec.maketavimui, nu bet negavau kur paklausi tai visi: ko tokio? pirkau kazkoki paprasta is storesniu. gal del to ir ejosi sunkiai, kad kartonas nelabai koks
QUOTE(Little angel @ 2010 06 09, 09:07)
Aš liepą kažkada skrisiu Egiptan, tai tikiuosi iki to laiko išsiųsti,
O pagaminta penktadienį ja bus (šį)...
O pagaminta penktadienį ja bus (šį)...
Na manau, kad tikrai susitarsim Oij noriu jau pamatyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 09, 13:47)
Ką tik apžiūrėjau, šiaip nebent medžiagėlių reikėtų, bet kad dabar nieko daugiau neplanuoju, o ir pataupyt reikia jau man Tikiuosi tas išpardavimas greitai nesibaigs
QUOTE(Little angel @ 2010 06 09, 08:46)
Oi, niam niam, kaip noriu greiciau paciupinti
Sveikutes,
na va, vis skaiciau jusu foruma, ziurejau darbelius, ir pagaliau savaji baigiau po ilgos pertraukos
cia mano mazyliui dovanu
su schema tai man buvo bedu na zodziu, vietoj to, kad is pradziu pasiskaityti kur geros schemos yra, o kur net neverta pradeti, as parsisiunciau sau, kai atsispausdinau, tai knysau, knysau, ir su programa perdariau... issiuvinejau. o poto, kai jau forume skaitynejau,gallery.ru uzsiregistravau, keleta is jusu i draugus prijungiau , pamaciau skirtumu...
na bet kas, svarbu kad man patinka
dabar daug kitu planu galvoj, bet nuo siol atidziau ziuresiu pries pradedant, nes ten triptikai yra... o taip norisi
cia dar neplautas... katik baigtas
na va, vis skaiciau jusu foruma, ziurejau darbelius, ir pagaliau savaji baigiau po ilgos pertraukos
cia mano mazyliui dovanu
su schema tai man buvo bedu na zodziu, vietoj to, kad is pradziu pasiskaityti kur geros schemos yra, o kur net neverta pradeti, as parsisiunciau sau, kai atsispausdinau, tai knysau, knysau, ir su programa perdariau... issiuvinejau. o poto, kai jau forume skaitynejau,gallery.ru uzsiregistravau, keleta is jusu i draugus prijungiau , pamaciau skirtumu...
na bet kas, svarbu kad man patinka
dabar daug kitu planu galvoj, bet nuo siol atidziau ziuresiu pries pradedant, nes ten triptikai yra... o taip norisi
cia dar neplautas... katik baigtas
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 09, 15:20)
man ir tas pats klausimas iskilo. nors pati dar tik viena darba tempiau, bet labai jau sunkiai, uztai lygiai pagal aidos skylutes tik del to kartono, tai prasiau reminimo centre kad man ispjautu toki ir rema padarytu, o isireminsiu pati, tai gincijomes gincijomes, tada atnese man parodyt ta kartona, kad jisai iskart su lipnia plevele ir cia jie tokiu nepjausto ir nedalina ieskojau to spec.maketavimui, nu bet negavau kur paklausi tai visi: ko tokio? pirkau kazkoki paprasta is storesniu. gal del to ir ejosi sunkiai, kad kartonas nelabai koks
Aš kartoną perku parduotuvėje "Popieriaus pasaulis". Yra įvairiausių, tik lapai nemaži. Pačiai rėminti man geriausia, patikimiausia. Ačiū Dvi už paskatinimą tai daryti. Man labiausiai patinka prisiūti darbą prie kartono.
Darbą iš aidos tai visai lengva rėminti, ta prasme, kad ten labai gerai matyti eilutės. bet ir ant lino ar ewo siuvinėtus darbus taip pat nėra sudėtinga pačiai įrėminti. Mes gi tokios kruopščios!!!
Niekad neduočiau darbo klijuoti. Man būtų neapsakomai gaila, jei sugadintų. O tokių atvejų mačiau labai daug...
Įdėjot nemažai žavingų darbų. Verčiau verčiau temą ir labiausiai įstrigo Paukščiuko metrikutis su Acu mergaite, Little angel adatinės - niekada nenustosiu sistebėtis tavo kūrybingumu ir darbštumu
QUOTE(banni @ 2010 06 09, 21:51)
[rezultatu esu labai patenkinta,net gaila dovanot...
gražuu, tik man dar labiau gaila būtų naudot pagal paskirtį - juk apsikleckuoja, apsitaško ir tt
QUOTE(banni @ 2010 06 09, 21:51)
siuvinėjau ant 16 aidos,dabar mąstau kokį paspartą ir kokį rėmą dėt...
dovana draugei.prijuostę pasiuvo Rugsėjė
lietuviškas linas,kryžiukas 2*2
rezultatu esu labai patenkinta,net gaila dovanot...
dovana draugei.prijuostę pasiuvo Rugsėjė
lietuviškas linas,kryžiukas 2*2
rezultatu esu labai patenkinta,net gaila dovanot...
net ir zodziu truksta....
NUOSTABU! SUPER! GRAZU! NEPAKARTOJAMA!
gal ir man kas padovanos kada toki fainute prijuoste