Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 06 09, 08:36)
Sveikutes  4u.gif  gincai priverte mane is apkasu islisti  lotuliukas.gif rodau kelis savo mieliausius darbelius  4u.gif

Man irgi širdelė - thumbup.gif Ir kiti darbeliai labai dailūs smile.gif

QUOTE(Little angel @ 2010 06 09, 08:46)
"Žydrasis perlas" skirta Citrinukei

Oij kaip laukiu savo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 09, 09:53)
o pavadinimus pati galvoji?

Taip, aš pasižiūriu į darbą ir man iškart vardas jam kyla. Nes nu negali būti tiesiog adatinė, vardo reikia... Citrinukei skitame laiške viską smulkiai parašiau kas ir kaip smile.gif

QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 06 09, 09:58)
Oij kaip laukiu savo

Aš liepą kažkada skrisiu Egiptan, tai tikiuosi iki to laiko išsiųsti,

O pagaminta penktadienį ja bus (šį)...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 09 birželio 2010 - 12:33
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 09, 09:41)
bigsmile.gif nuostabi dovana mamai  wub.gif  wub.gif

parodyk Lanarte  procesa, labai prašau  blush2.gif

tai kad visiskai su juo sustojus esu - paciai geda blush2.gif siek tiek kai labiau matysis procesiukas tai pazadu pasirodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 06 09, 09:36)
Sveikutes  4u.gif  gincai priverte mane is apkasu islisti  lotuliukas.gif rodau kelis savo mieliausius darbelius  4u.gif

4u.gif 4u.gif Labai gražu. Ir kaip iškentei net tiek darbų sukaupti mums nepasirodžius? bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū visom už pagalbą ieškant siūlų, radau vakar jų pirkti. thumbup.gif Kažkuri minėjote senamiestyje esančia siūlų parduotuvę, praėjus GA, ant kampo, tai vakar ji uždaryta buvo. Nesupratau ar išvis nebedirba, ar tik vakar taip buvo. Nes šiaip ji man visai patiko.
Atsakyti
Sveikutes,
Pliusinio zuikio darbai wub.gif
Sirdele uz sirdies griebia rolleyes.gif
Adatine vel akims dziaugsma sukele thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs pliušinio zuikio darbeliai. Ir rėmeliai puikiai pritaikyti. Nors aš nesu TT meškučių fanė, bet šie žiūrisi labai gražiai. Jau ne kartą šiame forume esu mačiusi kokį darbelį, kuris ne mano skonio, greitosiomis pražiūrėdama net neatkreipdavau dėmesio, o kai tuos pačius parodo su gerai priderintais ar pačių papuoštais rėmeliais, transformacija būna stulbinanti.
Merginos, liko viena dienelė darbo su mano nameliu, ateisiu klausti, kokius rėmelius priderinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 09, 10:29)
4u.gif  4u.gif Labai gražu. Ir kaip iškentei net tiek darbų sukaupti mums nepasirodžius?  bigsmile.gif

ai niu kazkaip vis drasos pritrukdavau blush2.gif
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 06 09, 11:36)
Sveikutes,
Pliusinio zuikio darbai  wub.gif
Sirdele uz sirdies griebia  rolleyes.gif

QUOTE(Donalita @ 2010 06 09, 11:37)
Labai gražūs pliušinio zuikio darbeliai. Ir rėmeliai puikiai pritaikyti. Nors aš nesu TT meškučių fanė, bet šie žiūrisi labai gražiai. Jau ne kartą šiame forume esu mačiusi kokį darbelį, kuris ne mano skonio, greitosiomis pražiūrėdama net neatkreipdavau dėmesio, o kai tuos pačius parodo su gerai priderintais ar pačių papuoštais rėmeliais, transformacija būna stulbinanti.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveikos,

papasakosiu savo paveikslėlio rėminimo istoriją smile.gif

šian nešiau įrėminti savo darbelį, tai D mano kokius kryžiaus kelius ėjau doh.gif , Į 1 nunešiau, patiko rėmelis, bet tik, kad jie darbelį klijuoja, o aš noriu ištempti, tai atvedė baisuoklišką diedą (drynai iš buratino nuotykių filmo katinas bazilijus, lygtai toks vardas biggrin.gif ), tai pas jį ir paklausiau ar jis man darbelį ištems, o jis man 140 Lt tai tempiu blink.gif , sakau jūs juokaujat doh.gif , o jis kur jūs matėt siuvantį vyrą, o jai siuvą, tai tiek paslauga ir kainuoja, tai aš, Jūs man atveskit moteri, o jis, visos moterys nuo tempimo į dekretą išėjo doh.gif , nu tai ką beliko palinkėti geros dienos ir laimės eiti ieškoti kitur . Kitoj vietoj, rėmelų nieko gero neradau, bet užtat darbelio įtempimas kainuoja 10 Lt, tai jį ir palikau, o rėminti grįšiu į 1 vietą doh.gif Šitoj vietoj irgi visiškai nieko nepaterai, surūgus pensininkė sėdi ir tik laukia, kada aš savo variantą pasūlysiu. Tik dabar dar lb bijau, kad ne per mažai ištemptų verysad.gif Tau ir rėmink darbelį verysad.gif

o kaip jūs žiūrit į paveikslėlio klijavimą plėvelia g.gif

Atsakyti
QUOTE(ZMama @ 2010 06 09, 13:06)
o kaip jūs žiūrit į paveikslėlio klijavimą plėvelia  g.gif

Blogai žiūrim. Jei paskaitinėsi senas temas, rasi ir ilgą istoriją kodėl blogai.

Iš viso to, ką čia parašei man tik vienas klausimas: o kodėl netempi darbo pati? Jei siuvinėji, adatą laikyt moki biggrin.gif , o kartono, at kurio tempti, gali papraųyti kad atpjautų ir toj paioj rėminimo dirbtuvėj. Ištempti tau gal ir ištemps, bet klausimas ar ištemps taip, kaip tu norėtum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 09 birželio 2010 - 12:46
Sveikos 4u.gif
Gal turite kuri siulu konvertavimo lentele, siulams muline gamma, kad konvertuotu i DMC arba Anchor? Nuoroda pirmame puslapyje neveikia verysad.gif Buciau dekinga ax.gif
Atsakyti
matėt bigsmile.gif
http://blog.kasiulai...pardavimas.html

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 09 birželio 2010 - 13:48