manau bs tam paveiksle nera jo toks stilius
tokie nematyti idomus ir lelis nematytas ti rema gera pritaikyk
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 08, 18:50)
gi po grand meeto paaiskejo, kad net Pauksciukas nemoka siuvinet
O kas yra? Man rimtai labai įdomu. Jei sugebi lygutėlius kryželius dėliot (kas man vis dar nevisada pavyksta) ir išlaikai daugmaž tvarkingą kitą pusę - tai ko dar reikia?
Gal man Airijos siuvinėtojų meet'ą padaryti? Čia forume žinau net dvi ir abi gerokai daugiau patirties už mane turinčios
ir tu dar tykiai tykiai sedi? a nu greit organizuokis
QUOTE(Donalita @ 2010 06 09, 00:26)
O kas yra? Man rimtai labai įdomu. Jei sugebi lygutėlius kryželius dėliot (kas man vis dar nevisada pavyksta) ir išlaikai daugmaž tvarkingą kitą pusę - tai ko dar reikia?
vat mano manymu kaip ir nieko daugiau nereikia, bet Pauksciukas sake, kad per meeta suzinojo, kad nemoka siuvinet tai jeigu lygiausius kryzelius deliojant skaitosi kad nemoki siuvinet, tai jau nezinau kaip reik moket cia reik pas ja klausti, gal pamokins
merginos, aš turėjau galvoje, kad kryžiuką padaryt mes visos mokam. bet yra galybė siuvinėjimo technikų ir jas visas kartu sujungus į vieną darbą, gaunasi stulbinantys paveikslai. Taip pat mano mažiukai darbai, prieš gigantiškus merginų darbus, atrodė mažyčiai mažyčiai . dar darbų pasirinkti dizainai, sudėtingi, nematyti , jų įrėminimai.... visa tai užburia ir įkvėpia mokyti mokytis mokytis...
! | FORUME DRAUDŽIAMA: 3. Vartoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, skelbti grubaus tono komentarus. Net jei buvo ginčytasi, net jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti. |
i | Asmeninius santykius aiškinkitės ne viešoje Forumo erdvėje o per až ar el. laiškus. Neterškite temos bereikalingais kivirčais. Pakartotinai radus pažeidimus, dalyviams bus skirti įspėjimai. |
Sveikutes gincai priverte mane is apkasu islisti rodau kelis savo mieliausius darbelius
Papildyta:
Gyvenkim draugiskai
Papildyta:
Gyvenkim draugiskai
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 06 09, 08:36)
Sveikutes gincai priverte mane is apkasu islisti rodau kelis savo mieliausius darbelius
labai gražūs visi širdelė man ypatingai miela
QUOTE(pliusinis zuikis:) @ 2010 06 09, 09:36)
nuostabi dovana mamai
parodyk Lanarte procesa, labai prašau
QUOTE(Little angel @ 2010 06 09, 09:46)
o pavadinimus pati galvoji?
Jau adatinė tai eilinį kartą stebina ,kruopštumas neapsakytas
Pliušinio zuikio darbeliai irgi mieli,ypač širdelė,nusižiūrėjusi aš ją ,bet kada eilė ateis nežinau...
Pliušinio zuikio darbeliai irgi mieli,ypač širdelė,nusižiūrėjusi aš ją ,bet kada eilė ateis nežinau...