Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(zuzanele @ 2010 06 08, 17:16)
Gal neperseniausiai atsidarė, nes aš nepamenu, kad ji anksčiau būtų buvus  g.gif

man atrodo akd neperseniausiai...jei neklystu ten seniau buvo tokia maza pardutuvele kur maikutes gamindavo su uzrasais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 08, 18:21)
man atrodo akd neperseniausiai...jei neklystu ten seniau buvo tokia maza pardutuvele kur maikutes gamindavo su uzrasais  mirksiukas.gif

Jei šalia Vero Modos, tai taip, ten gamindavo maikutes... Dabar žinosiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2010 06 08, 17:36)
Jei šalia Vero Modos, tai taip, ten gamindavo maikutes... Dabar žinosiu... mirksiukas.gif

jojo salia vero modos mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik nepasirodyk keletą dienų, tuoj visokių grožių atsiranda. wub.gif
Atsakyti
idedu savo dar viena darbeli jau pabaigta siuvineti.tik dar neskalbtas blush2.gif ir neremintas.bet cia jau nesiu i galerija vel,kad graziai iremintu user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Papildyta:
o cia,ka dabar siuvineju 4u.gif user posted image

Uploaded with ImageShack.us user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šaunuolė 4u.gif
Gražūs nematyti dar darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 08, 17:28)
idedu savo dar viena darbeli jau pabaigta siuvineti.tik dar neskalbtas  blush2.gif  ir neremintas.bet cia jau nesiu i galerija vel,kad graziai iremintu 

gražus leliukas wub.gif ,tik man kažkodėl BS trūksta g.gif ,man rodos čia turėtų būt rolleyes.gif ,nes kažkaip burnytės nesimato,ar nebuvo pagal schemą?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 06 08, 17:53)
gražus leliukas  wub.gif ,tik man kažkodėl BS trūksta g.gif  ,man rodos čia turėtų būt  rolleyes.gif ,nes kažkaip burnytės nesimato,ar nebuvo pagal schemą?

Donalita,aciu uz pagyrimus 4u.gif o,atsiprasau,kas tas BS ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura81r: 08 birželio 2010 - 19:12
Paukščiuk, Little angel, Laura81r thumbup.gif Nu pasidarbavot mergaitės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Little angel, na ir spartuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 08, 09:24)

Kokie mieli darbeliai ir kaip greitai padarei, nu man niekaip neišeina greitai siuvinėt, o kai susinervinu, kad viskas lėtai juda, tai išvis į šalį atidedu, kad klaidų kokių neprivelčiau ax.gif

QUOTE(Laura81r @ 2010 06 08, 18:28)

Gražūs darbai, o kaip atrodys pabaigtas paveikslas?
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 08, 11:24)
Kur Kaune yra DMC siūlų be Casa lanos, Kasiulu, GA ir Laisvės alėjos pradžioj esančioj parduotuvės? Ne visose šitose vakar buvau, bet daugumoje ir visose pasibaigęs siūlas, kurio man reikia tam metrikui-vaikiukui pabaigti. 738 spalva..ir ne tik kad pasibaigus, bet Casa Lanoj sakė, kad jau kelintą kartą užsako, bet negauna jos, tiekėjai neturi.  unsure.gif

As turiu savo resursuose, DMC 738,jei nerasi kreipkis smile.gif Kaunas.
Atsakyti