Nerealiai smagu. Siūlai jau buvo suskirstyti ant organaizerio... Tai kiekvienam vakarui po beždžionę ir vsio... Pirmas blynas ant 14ct aidos... Tokios dar mėginus nemėginau Tai po to kai meškių siuvinėjau kryžiukai ciklopiniai atrodė
QUOTE(Little angel @ 2010 06 08, 09:35)
Nerealiai smagu. Siūlai jau buvo suskirstyti ant organaizerio... Tai kiekvienam vakarui po beždžionę ir vsio... Pirmas blynas ant 14ct aidos... Tokios dar mėginus nemėginau Tai po to kai meškių siuvinėjau kryžiukai ciklopiniai atrodė
jau įsivaizduoju, teko ir man vienu metu ant skirtingų medžiagų siuvinėt, tai kol įsivažiuoji, atrodo kad kaire siuvinėčiau, ne dešine
Bet žinok visai pusė bėdos tas vaizdas dviem siūlais ant 14ct... Galvojau blogiau bus. Aišku, tikrai neketinu ir toliau siuvinėti ant šio audinio, nes man patinka mažesni kryžiukai, bet jei rinkinuke jau bus pridėta tokio tankumo medžiaga tai kodėl gi ne...
p.s. Citrinuke, šnd tavo baigiu siūti jau Ryt foto įdėsiu - ledas, žinok
p.s. Citrinuke, šnd tavo baigiu siūti jau Ryt foto įdėsiu - ledas, žinok
man labai smalsu is kur tos statuleles bezdzioneles meskutis minis
Kur Kaune yra DMC siūlų be Casa lanos, Kasiulu, GA ir Laisvės alėjos pradžioj esančioj parduotuvės? Ne visose šitose vakar buvau, bet daugumoje ir visose pasibaigęs siūlas, kurio man reikia tam metrikui-vaikiukui pabaigti. 738 spalva..ir ne tik kad pasibaigus, bet Casa Lanoj sakė, kad jau kelintą kartą užsako, bet negauna jos, tiekėjai neturi.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 06 07, 14:13)
Naujas darbukas, širdis džiaugės jį siuvinėjant
Labai gražu
QUOTE(Little angel @ 2010 06 08, 08:24)
Aš trumpai atbėgau atsiskaityti:
Puikūs darbeliai
taip molines
Little angel visaip isivaizdavau savo adatine , zinai kaip buna kai pamatai daikta ir krutinej suvirpa viskas taitaip ivyko siandien kai pamaciau nuotrauka savo adatines .Zinok tiksliau mano noro perteikti jau neimanoma butu as tau be galo dekinga man truksta zodziu ,kad isreikst susizavejima . Uzsimaniau ir zirklutems deklo tokio
QUOTE(decopa @ 2010 06 08, 12:08)
Uzsimaniau ir zirklutems deklo tokio
Nu jau dėklą pati išsisiuvinėsi Jau kapec kiek privargau su tais gaurais. Šiaip nebaisus man nei BS'as nei tedžiai, nes ir patirties yra nemažai su jais, bet tedis ant 40ct lino buvo jau išbandymas... Dydis kažkur nepilni 5x4,5cm gavosi...
Beje puodynės spalvą pakeičiau, o visa kita pagal originalų raktą Ryt per pietus išsiųsiu ir tada tau koduką į až parašysiu
QUOTE(Little angel @ 2010 06 08, 12:14)
Nu jau dėklą pati išsisiuvinėsi Jau kapec kiek privargau su tais gaurais. Šiaip nebaisus man nei BS'as nei tedžiai, nes ir patirties yra nemažai su jais, bet tedis ant 40ct lino buvo jau išbandymas... Dydis kažkur nepilni 5x4,5cm gavosi...
Beje puodynės spalvą pakeičiau, o visa kita pagal originalų raktą Ryt per pietus išsiųsiu ir tada tau koduką į až parašysiu
ok , labai lauksiu o gal kas turit kokiu nuorodu kaip pasisiuti zirklems dekla? Tai jau tikiu, kad issukis buvo tas TT , bet jau rezultatas koks
Daryk tokį kaip aš, tik medžiagos tankumą pagal poreikį pasirink. Bet su šiuo tedžiu turėtų būti arba 40ct linas, nes kitaip bus didelis dėklas. Jei turi gerves apibrieš pieštuku ant popieriaus ir tada išformuok formą. Aš taip su šituo lialium dariau. Tada viduj veltinis, kitoj pusėj taip pat.
Yra ir daugiau tų variantų, bet jei nori kad matytųsi visas tedis - šis geriausias