Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Weronica @ 2010 05 28, 08:44)
Va cia tai visiska netolerancija... doh.gif
Vos ne  aik lauk su tokiais darbais ir nebandai cia rodytis nes mes cia visos profes, viska mokam viska zinom, viska idelai darom... doh.gif
Po tokiu komentaru (pabreziu komentaru o ne pagalbos ir patarimu ka daryt kad taip nebutu) tai gali visai dingt noras siuvinet...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif su tokiais komentarais atbaidote visas pradedancias siuvinetojas cia pasirodyti su savo darbeliais...
Atsakyti
O kodėl atbaido g.gif , jūs ne nuo to galo pradėjot skaityt, juk pirmai ėjo labai tvarkingi paaiškinimai ir patarimai, bet į juos buvo reaguota neteisingai, tai ir išsirutuliavo į tokius postus, neiškokit kaltų mirksiukas.gif
Atsakyti
ir viskas del xxx foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 08:52)
O kodėl atbaido g.gif , jūs ne nuo to galo pradėjot skaityt, juk pirmai ėjo labai tvarkingi paaiškinimai ir patarimai, bet į juos buvo reaguota neteisingai, tai ir išsirutuliavo į tokius postus, neiškokit kaltų  mirksiukas.gif

Nieko mes cia neieskom o grozimes jusu visu graziais darbais rolleyes.gif
Tik va asmeniskai as, jei taip sudirbtu mano darba i kuri tikrai nemazai darbo ideta tai itariu ilgam dingtu noras siuvinet g.gif nors sveika kritika tikrai visalaik priimu, ir ji tikrai labai naudinga 4u.gif bet tokie kategoriski pasakymai, kad tokiu darbu mums nerodykit, arba katastrofiska tai mane vestu link nesiuvinejimo aplamai ax.gif
Na pasisakiau ir viskas, nebetesiam sitos diskusijos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 28 gegužės 2010 - 08:01
Little angel, vakar pamačiau porą schemų ir apie tave pagalvojau , nors gal jau turi ax.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 08:52)
O kodėl atbaido g.gif , jūs ne nuo to galo pradėjot skaityt, juk pirmai ėjo labai tvarkingi paaiškinimai ir patarimai, bet į juos buvo reaguota neteisingai, tai ir išsirutuliavo į tokius postus, neiškokit kaltų  mirksiukas.gif

jau pacioj pradzioj buvo pasakyta "geda butu dovanot toki darbeli" doh.gif ir pan. o juk moteris stengesi, jai mielas tas darbas ir smagu ji kam nors padovanot...
Atsakyti
QUOTE(3grazke @ 2010 05 28, 09:02)
jau pacioj pradzioj buvo pasakyta "geda butu dovanot toki darbeli"  doh.gif  ir pan. o juk moteris stengesi, jai mielas tas darbas ir smagu ji kam nors padovanot...

Būkim biednos , bet teisingos , dydžiąjai daugumai tikrai būtų gėda tokį darbą dovanot.

Nepraleiskim ir padrasinančių postų ir pagyrimų už įdėtą darbą mirksiukas.gif

Rišam šia tema, gyvenkim draugiškai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Weronica @ 2010 05 28, 08:44)
Va cia tai visiska netolerancija... doh.gif
Vos ne  aik lauk su tokiais darbais ir nebandai cia rodytis nes mes cia visos profes, viska mokam viska zinom, viska idelai darom... doh.gif
Po tokiu komentaru (pabreziu komentaru o ne pagalbos ir patarimu ka daryt kad taip nebutu) tai gali visai dingt noras siuvinet...
Atsiprasau kad isiverziau, bet daznai pasigroziu jusu visu darbais... deja pirmieji mano darbai buvo irgi katastrofiski, bet uztat dabar gaunasi viskas graziai rolleyes.gif

Dar kart atsiprasau, bet nesusilaikiau ax.gif

thumbup.gif ka as ir norejau pasakyti

QUOTE(Weronica @ 2010 05 28, 09:00)
Nieko mes cia neieskom o grozimes jusu visu graziais darbais rolleyes.gif
Tik va asmeniskai as, jei taip sudirbtu mano darba i kuri tikrai nemazai darbo ideta tai itariu ilgam dingtu noras siuvinet  g.gif nors sveika kritika tikrai visalaik priimu, ir ji tikrai labai naudinga 4u.gif bet tokie kategoriski pasakymai, kad tokiu darbu mums nerodykit, arba katastrofiska tai mane vestu link nesiuvinejimo aplamai ax.gif
Na pasisakiau ir viskas, nebetesiam sitos diskusijos rolleyes.gif

thumbup.gif
pirmiausia zmogu reikia pagirti bent kad pradejo siuvineti it t.t. zinau daug forumieciu kurios uzeina i sita tema ir baisisi jusu bendravimu ir iskalbingumu doh.gif
tik pacios paciausios viska super duper daro doh.gif ir giria viena kita doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2010 05 28, 09:09)
thumbup.gif ka as ir norejau pasakyti
thumbup.gif
pirmiausia zmogu reikia pagirti bent kad pradejo siuvineti it t.t. zinau daug forumieciu kurios uzeina i sita tema ir baisisi jusu bendravimu ir iskalbingumu  doh.gif
tik pacios paciausios viska super duper daro  doh.gif ir giria viena kita doh.gif

o jūs irgi girkite vieną kitą, juk niekas nedraudžia lotuliukas.gif lotuliukas.gif

nebejuokinga, kaip vaikų daržely unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 08:24)
Kaip minėjo Siuvinetoju susitikimas, spirgu, kaip noriu greičiau sulaukti rytojaus  blush2.gif

Gero jums susibėgimo, merginos thumbup.gif drinks_cheers.gif

O aš jau pradedu nusivilti "Kasiulais" verysad.gif Penktadieni padariau užsakymą, iš kart pinigėlius pervedžiau, o po šiai dienai jis tik komplektuojamas g.gif
Atsakyti
noriu ir as siuvinetoju grand meeto bigsmile.gif blush2.gif 4u.gif
sekmes meetintis su baltu pavydu rytoj apie jumis galvosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arveda @ 2010 05 28, 09:13)
Gero jums susibėgimo, merginos  thumbup.gif  drinks_cheers.gif 

O aš jau pradedu nusivilti "Kasiulais"  verysad.gif  Penktadieni padariau užsakymą, iš kart pinigėlius pervedžiau, o po šiai dienai jis tik komplektuojamas  g.gif

o paskambint nemėginai g.gif gal kokios prekės neturi, reiks luktert kol atveš
Atsakyti