Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 10:28)
Užrašų knyga [b][size=7]The Sweet Heart Tree dizaino "Lavender Luminescence"m

o situo darbu as suzaveta wub.gif
laaaabai noriu tokios uzrasines, ech kodel ne as ta bobelka verysad.gif biggrin.gif man paskutiniu metu visokie rastai patinka, mandalos
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 06 04, 12:19)
Labadienis  biggrin.gif
O as, susikietinau, pasistaciau pries save rema ir ziuriu i ji, kaip ozka i naujus vartus, laukiu, gal muza ar ikvepimas teiksis sugrizt...  tongue.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif pas mane laki fantazija, oi zvengiau lotuliukas.gif
bet kaip suprast muza ateis, jei jau turi schema g.gif jei reik issirinkt ar sugalvot ka daryt tada manau muzos reik smile.gif
angel.gif paskolionu muza mirksiukas.gif prasau gerbt ir mylet, grazint nesugadinta lotuliukas.gif
Atsakyti
Atvirukai wub.gif wub.gif wub.gif
Užrašinė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 11:28)

Turėjo būti skirta dovanai, bet taip patiko galutinis vaizdas, kad pasilikau sau ir dabar galvoju, ką joje tokio reikšmingo ir svarbaus rašyti g.gif

nuuu labai grazu bigsmile.gif wub.gif o man toks klausimukas, o kokia uzrasine pirkai? ta tokia absoliuciai elementaria kur rastiniu reikmenu pardej buna, ar kokia spec?
Atsakyti
Na pagaliau įrėminau katuką biggrin.gif Bus draugei dovanų. Pavadinau jį "Batas už batą", nes ta draugė man žiemą batus atsiuntė iš Airijos tai taip jai atsidėkoju o ir jos gimtadienis bus smile.gif Pamačius rėminimo rezultatą ir pati tokio užsimaniau, tai jau siuvinėsiu visus šios serijos katukus sau, na dar tą rožinį planuoju sesulei padovanoti doh.gif Nu įdomu kada sau ką nors pasiliksiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2010 06 04, 16:01)
nuuu labai grazu bigsmile.gif  wub.gif o man toks klausimukas, o kokia uzrasine pirkai? ta tokia absoliuciai elementaria kur rastiniu reikmenu pardej buna, ar kokia spec?

Foto matyt užrašinės vidus. Ją pirkau Vagos knygyne. Tokioj pilkoj dėžutėj su virvele. Pavadinta užrašų knyga, o kaina apie 16litų. Ten toks retro sepia paveikslas ir užrašas Čiurlionis. Man patiko, nes kvadratinė ir dailūs, liniuoti lapai
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 16:38)
Foto matyt užrašinės vidus. Ją pirkau Vagos knygyne. Tokioj pilkoj dėžutėj su virvele. Pavadinta užrašų knyga, o kaina apie 16litų. Ten toks retro sepia paveikslas ir užrašas Čiurlionis. Man patiko, nes kvadratinė ir dailūs, liniuoti lapai

va man tokia kvadratine ji uztat ir uzkliuvo..nes visos kur buna tai staciakampes smile.gif aisku, zinosiu..reieks pasidairyt bigsmile.gif
Atsakyti
senokai buvau ikisus nosi pas jus, kiek groziu pridejot wub.gif saunuoles drinks_cheers.gif

Toli, prasitrink AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 04 birželio 2010 - 22:53
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 06 04, 16:20)
Na pagaliau įrėminau katuką biggrin.gif Bus draugei dovanų. Pavadinau jį "Batas už batą", nes ta draugė man žiemą batus atsiuntė iš Airijos tai taip jai atsidėkoju o ir jos gimtadienis bus smile.gif Pamačius rėminimo rezultatą ir pati tokio užsimaniau, tai jau siuvinėsiu visus šios serijos katukus sau, na dar tą rožinį planuoju sesulei padovanoti doh.gif Nu įdomu kada sau ką nors pasiliksiu biggrin.gif

Lliabai dailiai įrėmintas žiūrisi wub.gif
Atsakyti
Labai grazus katinas mmmmmmmm 4u.gif Ir iremintas dailiai. Planuose jis pas mane ir smile.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 06 04, 16:20)

Waaaaau koks grožis wub.gif
Atsakyti
labu 4u.gif

Wow kokie atvirukai ir uzrasine wub.gif thumbup.gif
As tai irgi dar nedristu knygutes apvilkinet, nors jau mintys tokios vis aplanko, kad gal reiktu ismeginti blush2.gif ale prisibijau nusvilti nagucius biggrin.gif

Mano kuklus darbelis http://visniuke.gall...h?ph=bnTb-cnRfN
Atsakyti