Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

Super atvirukai. wub.gif Einu savo koliažą daryt blush2.gif
Atsakyti
Užrašų knyga The Sweet Heart Tree dizaino "Lavender Luminescence"
user posted image
Spalvas kaip matote keičiau iš esmės, keičiau viską, net biseriuką...
user posted image user posted image
Siuvinėjau ant Zweighart 32ct lino Peach marginto...
Užrašinės viršų paminkštinau sinteponu, tada su A4 formato lapais apvilkau. Kai klijai išdžiuvo klijavau liną pastandintą flizelinu. Visa užrašinė klijuota naudojant pieštukinius klijus. Priešlapiai originalūs nuo pirktinės užrašų knygos. Labai lengvai viskas atsiklijavo. Tad beliko tik vėl viską priklijuoti.

Turėjo būti skirta dovanai, bet taip patiko galutinis vaizdas, kad pasilikau sau ir dabar galvoju, ką joje tokio reikšmingo ir svarbaus rašyti g.gif
Atsakyti
Siaubingai gražu wub.gif , bet pati dar niekaip nesirįžtu apvilkt knygutės, nebent keičiamu apvalkalu. Na kaip kažkada senovėje biggrin.gif būdavo sąsiuviniams aplankalai.
Atsakyti
Dėkui,

Bet žinok nieko sudėtingo. Tik šįsyk nusprendžiau padaryt sau ekstrymą. Sunkiausia buvo priklijuoti sinteponą prie užrašinės, tada ant viršaus lipinti popierių ir jau po to visą dizainą. Nus bet pabaigus likau patenkinta sumanymu ją paminkštinti, nes tai dar daugiau vaizdo priduoda.

O siūti užvalkaliukus irgi galima. Bet man apklijuoti paprasčiau
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 06 04, 08:56)
pagaliau uzbaigiau atvirutes krikstynom  blush2.gif nes jau savaitgaliui reik  biggrin.gif
Fantastiškos atvirutės wub.gif
QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 10:28)
Užrašų knyga
wub.gif
Atsakyti
Labadienis biggrin.gif
Amiyra - atvirukai nuostabus wub.gif
Little Angel - kaip visada apzaveta wub.gif
O as, susikietinau, pasistaciau pries save rema ir ziuriu i ji, kaip ozka i naujus vartus, laukiu, gal muza ar ikvepimas teiksis sugrizt... tongue.gif doh.gif
Atsakyti
Atvirutės nuostabios, puikiai viskas nuo pradžios iki galo padaryta wub.gif thumbup.gif

Užrašine apžavėta, puikus dizainas ir aptraukimas idealiai padarytas thumbup.gif Dabar dovanų kitą gausi daryt biggrin.gif
Atsakyti
dovanoms pinigus daviau, mat bobelei kosmodisko arba puodo reikia labiau doh.gif nu man dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 15:01)
dovanoms pinigus daviau, mat bobelei kosmodisko arba puodo reikia labiau doh.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
a jūs negalvokit kad aš tą diską pirkau, nea aš per didelė vargo pelė kad tokias dovanas pirkčiau. Aš tik mečiaus po 20litų prie bendro fondo... blush2.gif O jei man reiktus rinktis ar kupiūrą ar knygą, tai knygą rinkčiaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 06 04, 08:56)
pagaliau uzbaigiau atvirutes krikstynom  blush2.gif nes jau savaitgaliui reik  biggrin.gif

Nuostabu thumbup.gif

QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 10:28)
Užrašų knygaTurėjo būti skirta dovanai, bet taip patiko galutinis vaizdas, kad pasilikau sau ir dabar galvoju, ką joje tokio reikšmingo ir svarbaus rašyti g.gif

Sužavėta wub.gif Va ką rayt tai irgi klausimas man būtų biggrin.gif Daug turiu užrašinių (neatsispiriu ir nusiperku) ir lieka jos nesamonių prirašinėtos arba iš viso tuščios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 06 04, 14:19)
Nuostabu thumbup.gif
Sužavėta wub.gif Va ką rayt tai irgi klausimas man būtų biggrin.gif Daug turiu užrašinių (neatsispiriu ir nusiperku) ir lieka jos nesamonių prirašinėtos arba iš viso tuščios doh.gif

rašyk vaiko dienoraštį ax.gif
Atsakyti