Super atvirukai. Einu savo koliažą daryt
Užrašų knyga The Sweet Heart Tree dizaino "Lavender Luminescence"
Spalvas kaip matote keičiau iš esmės, keičiau viską, net biseriuką...
Siuvinėjau ant Zweighart 32ct lino Peach marginto...
Užrašinės viršų paminkštinau sinteponu, tada su A4 formato lapais apvilkau. Kai klijai išdžiuvo klijavau liną pastandintą flizelinu. Visa užrašinė klijuota naudojant pieštukinius klijus. Priešlapiai originalūs nuo pirktinės užrašų knygos. Labai lengvai viskas atsiklijavo. Tad beliko tik vėl viską priklijuoti.
Turėjo būti skirta dovanai, bet taip patiko galutinis vaizdas, kad pasilikau sau ir dabar galvoju, ką joje tokio reikšmingo ir svarbaus rašyti
Spalvas kaip matote keičiau iš esmės, keičiau viską, net biseriuką...
Siuvinėjau ant Zweighart 32ct lino Peach marginto...
Užrašinės viršų paminkštinau sinteponu, tada su A4 formato lapais apvilkau. Kai klijai išdžiuvo klijavau liną pastandintą flizelinu. Visa užrašinė klijuota naudojant pieštukinius klijus. Priešlapiai originalūs nuo pirktinės užrašų knygos. Labai lengvai viskas atsiklijavo. Tad beliko tik vėl viską priklijuoti.
Turėjo būti skirta dovanai, bet taip patiko galutinis vaizdas, kad pasilikau sau ir dabar galvoju, ką joje tokio reikšmingo ir svarbaus rašyti
Siaubingai gražu , bet pati dar niekaip nesirįžtu apvilkt knygutės, nebent keičiamu apvalkalu. Na kaip kažkada senovėje būdavo sąsiuviniams aplankalai.
Dėkui,
Bet žinok nieko sudėtingo. Tik šįsyk nusprendžiau padaryt sau ekstrymą. Sunkiausia buvo priklijuoti sinteponą prie užrašinės, tada ant viršaus lipinti popierių ir jau po to visą dizainą. Nus bet pabaigus likau patenkinta sumanymu ją paminkštinti, nes tai dar daugiau vaizdo priduoda.
O siūti užvalkaliukus irgi galima. Bet man apklijuoti paprasčiau
Bet žinok nieko sudėtingo. Tik šįsyk nusprendžiau padaryt sau ekstrymą. Sunkiausia buvo priklijuoti sinteponą prie užrašinės, tada ant viršaus lipinti popierių ir jau po to visą dizainą. Nus bet pabaigus likau patenkinta sumanymu ją paminkštinti, nes tai dar daugiau vaizdo priduoda.
O siūti užvalkaliukus irgi galima. Bet man apklijuoti paprasčiau
QUOTE(amiyra @ 2010 06 04, 08:56)
pagaliau uzbaigiau atvirutes krikstynom nes jau savaitgaliui reik
Fantastiškos atvirutės QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 10:28)
Užrašų knyga
Labadienis
Amiyra - atvirukai nuostabus
Little Angel - kaip visada apzaveta
O as, susikietinau, pasistaciau pries save rema ir ziuriu i ji, kaip ozka i naujus vartus, laukiu, gal muza ar ikvepimas teiksis sugrizt...
Amiyra - atvirukai nuostabus
Little Angel - kaip visada apzaveta
O as, susikietinau, pasistaciau pries save rema ir ziuriu i ji, kaip ozka i naujus vartus, laukiu, gal muza ar ikvepimas teiksis sugrizt...
Atvirutės nuostabios, puikiai viskas nuo pradžios iki galo padaryta
Užrašine apžavėta, puikus dizainas ir aptraukimas idealiai padarytas Dabar dovanų kitą gausi daryt
Užrašine apžavėta, puikus dizainas ir aptraukimas idealiai padarytas Dabar dovanų kitą gausi daryt
dovanoms pinigus daviau, mat bobelei kosmodisko arba puodo reikia labiau nu man dar geriau
QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 15:01)
dovanoms pinigus daviau, mat bobelei kosmodisko arba puodo reikia labiau
a jūs negalvokit kad aš tą diską pirkau, nea aš per didelė vargo pelė kad tokias dovanas pirkčiau. Aš tik mečiaus po 20litų prie bendro fondo... O jei man reiktus rinktis ar kupiūrą ar knygą, tai knygą rinkčiaus
QUOTE(amiyra @ 2010 06 04, 08:56)
pagaliau uzbaigiau atvirutes krikstynom nes jau savaitgaliui reik
Nuostabu
QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 10:28)
Užrašų knygaTurėjo būti skirta dovanai, bet taip patiko galutinis vaizdas, kad pasilikau sau ir dabar galvoju, ką joje tokio reikšmingo ir svarbaus rašyti
Sužavėta Va ką rayt tai irgi klausimas man būtų Daug turiu užrašinių (neatsispiriu ir nusiperku) ir lieka jos nesamonių prirašinėtos arba iš viso tuščios
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 06 04, 14:19)
Nuostabu
Sužavėta Va ką rayt tai irgi klausimas man būtų Daug turiu užrašinių (neatsispiriu ir nusiperku) ir lieka jos nesamonių prirašinėtos arba iš viso tuščios
rašyk vaiko dienoraštį