Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Little angel @ 2010 06 02, 08:31)
Jokių tempimų schmoll.gif  Ypač jei siūlas tamsus. Svarbiausia vaizdas geroje pusėje, o kai šviesis temptas siūlas - bus ne kas. Arba užkaišinėk arba daryk burbulinį mazgelį. Nieko mandriau nesugalvosi.

Jei siūlas šviesus ir jo TIKRAI NESIMATO, tada gali tempti, bet tik tokiu atveju...

na siulas baltas, siuvineju ant lino. nu man kazkaip is po lino nesviecia pratempti siulai, tanki medziaga. bet tai kur uzkisti, jei yra vienas kryzelis? padarau kryzeli, pro ji blogojoj pusej prakisu siula ir nukerpu, tai siulo galas vis tiek kabes ir prisiplos prie medziagos g.gif o mazgeliu gi visada budavo sakoma kad negalima daryt unsure.gif

koks fainas reportazas, matosi, kad labai smagu visoms buvo thumbup.gif ale kaip juokiausi is to kulturos namu tualeto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai tada temk ramiai.

Aš tai darau mazgelius siuvinėdama metaliku, siūdama biserį, ar siuvinėdama viskoze. Taip pat kai siuvinėju Haed'ą, ar darau BS'ą, Aš padarau tokius mažus spuogiukus, kurie ir gerai laikos ir vaizdo negadina. Be to man svarbiau kad viskas būtų stabilu, nei kad po skalbiko kas atirs doh.gif O taip buvo... Ir teko perdaryt tą vietą. Taip kad taisyklės yra, bet yra ir išimtys. Man svarbiausia, kad kita pusė būtų daug maž tvarkinga, o visas dėmesys sutelkiamas į gerąją pusę.

Na bandai ir žiūri... Dviračio čia neišrasi...
Atsakyti
aciu,nors ir uz kritika smile.gif
Atsakyti
nenusimink 4u.gif darbeliai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 03, 16:50)
aciu,nors ir uz kritika  smile.gif

Tik įrėmint galėjai labiau centruotai ir būtų viskas čiki. Ta spalva dar neaišku kokia, nes fotoparatai nevisada jas tiksliai perteikia. 4u.gif Man visai gražu, kad ir ryškus.

O RR mėgėjom user posted image
Spaust ant foto, bus daugiau. Nors jau jus pradėjot, bet gal ateičiai įdėjų kils ax.gif
Atsakyti
O aš štai ką radau:
http://www.cross-sti....aspx?AlbumID=6

Man labai gražu, tik neįsivaizduoju, kur jas praktiškai pritaikyti, kur padėčiau, jei išsiuvinėčiau. Rėminti nesinori...
Gal turit idėjų?
Atsakyti
Donalita ,manau būtų labai gražios pagalvėlės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 06 03, 18:07)
Donalita ,manau būtų labai gražios pagalvėlės ax.gif

Net nežinau, pagalvėlės man atrodo mažokos, dabar pagalvojau, gal kada kokį pledą išmegsiu, kai aistra kryželiams priblės g.gif

QUOTE(Laura81r @ 2010 06 03, 15:50)

Aukščiau nosį smile.gif Rėminti irgi reikia mokėti. Man pačiai greitai labai pravers patarimas, kokios spalvos rėmą pasirinkti. Dar galima nuotrauką į kokią paišymo programą įkelti, pažiūrėti vaizdžiai, kokios spalvos geriausiai žiūrisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 03, 20:52)
O aš štai ką radau:

Man labai gražu, tik neįsivaizduoju, kur jas praktiškai pritaikyti, kur padėčiau, jei išsiuvinėčiau. Rėminti nesinori...
Gal turit idėjų?

Tokius ornamentus galima maišeliams, užrašų knygutėm, dėžutėm aptraukti panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 03, 18:50)

4u.gif as tik norejau patart, jokiu budu nekritikuot. Pati esu kelis darbus nekaip ireminus pradzioje, tai man tokie patarimai tik padejo. mirksiukas.gif
Atsakyti
www.pictureframes.com padės ieškančioms kokie rėmai tiktų labiausiai 4u.gif

Noriu pasigirti kokius rinkinukus laimėjau ebay aukcione thumbup.gif
user posted image

user posted image

O va ties kuom dabar medituoju biggrin.gif DIMENSIONS rinkinys "See no evil"
user posted image user posted image

Rinkinuką gavau dovanų iš labai labai geros padruškės, nes ji žino kaip aš mėgstu šio stiliaus figūrėles bet kokiam pavidale thumbup.gif Tai mėgaujuosi rinkinuku nesvietiškai. Siūlai surūšiuoti, viskas atmatuota, na žodžiu kaifuoju nerealiai biggrin.gif

Turiu dar vieną pabaigtuką, bet dar reikia su picasa pažaist, tada įkelsiu
Atsakyti
QUOTE(Donalita @ 2010 06 03, 20:52)
O aš štai ką radau:

Gal turit idėjų?

ant maiselio man graziai atrodytu 4u.gif ir pledukas kaip minejai grazu butu bet nemazai jau ju reiketu bet ir rezultatas super butu wub.gif

pagaliau uzbaigiau atvirutes krikstynom blush2.gif nes jau savaitgaliui reik biggrin.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Little angel @ 2010 06 04, 09:49)
www.pictureframes.com padės ieškančioms kokie rėmai tiktų labiausiai 4u.gif

Noriu pasigirti kokius rinkinukus laimėjau ebay aukcione thumbup.gif

labai dailiai tos bezdzioneles tau einasi 4u.gif o jau varle ta laimeta aukcione labai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amiyra: 04 birželio 2010 - 08:57