Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Donalita @ 2010 06 03, 14:33)
O aš galvojau nesirodot, kol visų RR nesubaigiat, kad siurprizą kiekviena gautumėt  doh.gif

Čia kaip suprantu, Inesiuuu darbelis, tai savo rodomės. Tik kai kitiems išsiuvinėjam, tai nerodom...
Atsakyti
cia pirmas mano pacios sau siuvinetas, paskui ir as nematysiu, kokiu ten paukstuku bus nutupe lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 03, 12:48)
sveikos, gal ne visos rr temon uzsuka paveizet, tai pasirodysiu cia \

Grazus paukstukas

QUOTE(Laura81r @ 2010 06 03, 12:58)
oi,kokis grazus pauksciukas!!!o cia dar truputelis manes  blush2.gif  jau jei ikyrejau,nepykite.bet jau tuoj isrodysiu visus darbelius ir bus ramu  rolleyes.gif 

Neblogas darbelis, tik man ireminimas labai akis bado, nenori tu jo pataisyti, arba mazesni remeli pritaikyti, tada zenkliai graziau ziuretusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2010 06 03, 13:50)
Neblogas darbelis, tik man ireminimas labai akis bado, nenori tu jo pataisyti, arba mazesni remeli pritaikyti, tada zenkliai graziau ziuretusi ax.gif

Aš tai nekomentavau. Nes rėmo spalva netinka. Visų pirma prie tokio intensyviai geltono rėmo, darbas atrodo arba murzinas arba nublukęs. Jei siuvinėta ryškiom spalvom, tai tas optiškai dingsta.
Dydis, tai nei centravimo nei ką. Reiktų arba kvadratinio rėmo, kad ir paprasto medžio spalvos, o jei noris kažko įdomaus, tai tik be jokių auksų ir pribumbasų. Dizainas kuklus reikia ir kuo kuklesnio, kuo mažiau išsišokančio rėmelio. Na bet čia mano asmeninė nuomonė. Šiaip aš tokiu darbu aplikuočiau pagalvę ir būtų super thumbup.gif

Kaip jau pripratau, praktiškai siuvinius naudot, tai į rėmus kišu tik prabangius dizainus blush2.gif
Atsakyti
Gražūs jūsų darbeliai. wub.gif

O mano kačiukas tapo mano išdaviku. Taip sakant: siuvinėtajas išduoda jų darbai. doh.gif
Atsakyti
Florestina, o tu visada taip darai BS'ą kai savo katinui? Ir parašyk kaip tu ten darai, kad ten pas tave taip įdomiai gaunas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 03, 15:06)
Florestina, o tu visada taip darai BS'ą kai savo katinui? Ir parašyk kaip tu ten darai, kad ten pas tave taip įdomiai gaunas? g.gif

Ten aš dar nelabai mokėjau daryti, dabar jau gerai darau. Dalis netgi jo praleista. blush2.gif Pasirodo, dariau atvirkščiai negu reikia, man kažkaip rodėsi, kad tai siuvinėjimas virvele:
user posted image

O BS siuvinėjasi mašinine siūle. Gerai išmokau tik siuvinėda princesę.
Atsakyti
BS'as galimas trimis būdais: mašinine siūle, eiti punktyru ir po to grįžti atgal, arba kad blogoj pusėj matytųsi kontūriukas...
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 06 03, 14:01)
Gražūs jūsų darbeliai. wub.gif

O mano kačiukas tapo mano išdaviku. Taip sakant: siuvinėtajas išduoda jų darbai. doh.gif

kaip cia dabar suprast, apie ka cia kalba eina g.gif unsure.gif nepagaunu minties blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Neseniai nusipirkau rinkinį "Ariadna".Ten nupieštas paveikslėlis ir ant jo reikia užsiuvinėti.Noriu paklausti,ar tikrai reikia siuvinėti 6 siūlais? g.gif Kol įveriu siūlą į adatą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 03, 15:31)
kaip cia dabar suprast, apie ka cia kalba eina g.gif  unsure.gif  nepagaunu minties blush2.gif  4u.gif

Tu ko gero vėliau prisijungei, kalba eina apie šį mano paveikslą:
user posted image

Aš jį padovanojau pusseserės dukrytei, o pas ją atvažiavus iš Kauno draugė pasakė, kad ji yra iš to pat forumo kaip ir aš. Ir ji žino, kad šis paveikslas pernai laimėjo Rankdarbių kraitelės prizą. O ta draugė jai dovanų atvežė siuvinėtas oranžines saulėgrąžas.
Atsakyti
aaaa doh.gif dabar aisku bigsmile.gif
Atsakyti