Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Laurukasr @ 2010 06 02, 21:47)
O čia kartais ne kažkokių vitaminų stoka? Berods A

O kaip dabar tai išsiaiškinti? biggrin.gif Na visko gali būti, jokių papildų, jokių vitaminų nevartoju, maisto asortimentas skurdokas, tai žinokitės darau išvadą, kad gal ištiesų vitamino A trūkumas g.gif Reikia eiti pirkti vitaminų, tada siuviniai būtų išsaugoti nuo drėgmės lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, dar ir ligų bendrai atrasim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 02, 21:51)
Tiksliai negaliu pasakyti, kadangi kai galėjau-dėdavausi dirbtinius, o juos nusiėmus silpni savi būdavo, o pastaruosius pusę metų kas antrą dieną juos visai nusitrumpindavau, kadangi dėstytojai to reikalavo dėl specialybės, o dabar atsiauginėju juos, tai naudoju NailTek-kuris bet kokius nagus atstato, tai tos tikrosios būklės taip ir nematau. Bet sluoksniuotis tai mėgsta jie.

Aš turiu patarimą, apsilankyk pas dermatologą. Gali būti rimtų problemų.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 06 02, 22:04)
Aš turiu patarimą, apsilankyk pas dermatologą. Gali būti rimtų problemų.

Pati studijuoju Kosmetologiją, tai numanau, kad ne odoje problemos. Na žiūrėsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 02, 22:06)
Pati studijuoju Kosmetologiją, tai numanau, kad ne odoje problemos. Na žiūrėsiu smile.gif

Tada aišku. Bet dermatologas gydo ir nagus, o nagų sluoksniavimasis yra vienas iš grybelio požymių.

O mano mamai šiandien mano pusseserė pasakė, kad pas ją į svečius užsuko draugė ir pažino ant sienos kabantį siuvinėtą kačiuką tarp aguonų, kuris yra Rankdarbių kraitelės nugalėtojas. O mano pusseserė ir pasakė, kas jį padovanojo. Koks mažas pasaulis. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 02 birželio 2010 - 21:22
QUOTE(Ameera @ 2010 06 02, 21:51)
Tiksliai negaliu pasakyti, kadangi kai galėjau-dėdavausi dirbtinius, o juos nusiėmus silpni savi būdavo, o pastaruosius pusę metų kas antrą dieną juos visai nusitrumpindavau, kadangi dėstytojai to reikalavo dėl specialybės, o dabar atsiauginėju juos, tai naudoju NailTek-kuris bet kokius nagus atstato, tai tos tikrosios būklės taip ir nematau. Bet sluoksniuotis tai mėgsta jie.

na dar rasei,kad zinai, kad ne odoje problemos,bet visgi reikia gydyti jau pazeista oda. Man nuo dezinfektoriu buvo zaizdos atsivere ant ranku,o klientei nusale rankos buvo ir su viena priemone viska isgydem tai paieskosiu jo sir galesiu parasyti pavadinimai a.z jei domina
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 06 02, 22:19)
Tada aišku. Bet dermatologas gydo ir nagus, o nagų sluoksniavimasis yra vienas iš grybelio požymių.

Oi, tikrai ne, grybelį puikiai atpažįstu, būna ir daugiau požymių,ir nagas kitaip visai atrodo. smile.gif
QUOTE(decopa @ 2010 06 02, 22:21)
ir galesiu parasyti pavadinimai a.z jei domina

Gerai, susirašom per AŽ, nes tuoj mus išmes iš čia, už tokias temas biggrin.gif

Pradėjau siuvinėti jau tą leliuką-metriką, kurį čia kelios siuvinėjote. Siuvinėjasi labai maloniai, tik tai pirmas mano didesnis darbas, iki šiol visi mažesni buvo, tai atrodo siuvinėju, siuvinėju, o kaip nesimato proceso, taip nesimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 03, 09:16)
Pradėjau siuvinėti jau tą leliuką-metriką, kurį čia kelios siuvinėjote. Siuvinėjasi labai maloniai, tik tai pirmas mano didesnis darbas, iki šiol visi mažesni buvo, tai atrodo siuvinėju, siuvinėju, o kaip nesimato proceso, taip nesimato  biggrin.gif

Jei smagiai siuvinėjasi, tai net nepajusi, kai pradės matytis rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal ne visos rr temon uzsuka paveizet, tai pasirodysiu cia \
user posted image
Atsakyti
oi,kokis grazus pauksciukas!!!o cia dar truputelis manes blush2.gif jau jei ikyrejau,nepykite.bet jau tuoj isrodysiu visus darbelius ir bus ramu rolleyes.gif user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
gal galiu schemute gaut? 4u.gif 7taskeboruze@gmail.com
Atsakyti
Gražus paukštukas thumbup.gif
O aš galvojau nesirodot, kol visų RR nesubaigiat, kad siurprizą kiekviena gautumėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Donalita: 03 birželio 2010 - 12:34