oi mergaitės, kaip smagiai pasibuvot
Norėjau pasiteirauti-Jūsų rankos nesausėja nuo siūlų,medžiagos čiupinėjimo ir dažno rankų plovimo? Ką darot, kad to išvengtumėt?
Galiu atsakyti iš savo patirties. Jei jau rankos sausėja nuo tokių nekaltų dalykų, reikia stebėti save ir sekti, ką netinkamo valgai, kas tavo kūnui nepatinka ir raukti su tuo. Tada oda atsistato ir jai nereikalinga jokia ypatinga priežiūra. Kažkada storai prisitepdavau rankas kremu ir miegodavau su medvilninėm pirštinėm, bet neužsiėminėjau jokiais rankdarbiais. Tepliojimas įvairiausiais kremais yra tik simptomų maskavimas.
Labutis, gražių darbelių prisiuvinėjot.
Ir meetas puikus buvo. Ir aš buvau gavus pakvietimą, bet negalėjau dalyvauti dėl darbo. Juk kai pamainos- tai jau kaip papuola, taip ir dirbi.
O šiaip gyvai bendrauti nelabai mėgstu, nenoriu aiškinti kodėl?
Ir meetas puikus buvo. Ir aš buvau gavus pakvietimą, bet negalėjau dalyvauti dėl darbo. Juk kai pamainos- tai jau kaip papuola, taip ir dirbi.
O šiaip gyvai bendrauti nelabai mėgstu, nenoriu aiškinti kodėl?
Donalita - Na gerai, tada viskas aišku. Turiu kitą problemą, kuri pasireiškia vasarą nuo šilumos ant rankų, tai dažnas plovimas turbūt tik paaštrino viską. Kasnakt jau tenka apsibintuoti smilius, pritepus vaistų. Reiškia nieko jau nepakeisiu. Ačiū už atsakymą
oi pavydžiu meet'ų.
Gražių darbų pridėjusios!!
dabar su reikalu: vienai vilnietei galiu dovanoti GA kortelę. Liko nuolaidos 15 ir 20 proc., kam reik - į AŽ
Gražių darbų pridėjusios!!
dabar su reikalu: vienai vilnietei galiu dovanoti GA kortelę. Liko nuolaidos 15 ir 20 proc., kam reik - į AŽ
Kas dėl rankų sausėjimo, tai man jos atvirkščiai, turiu būt rankšluostuką pasidėjusi siuvinėdama, nes tiek drėksta, kad net ištroškusį pagirdyčiau Čia matyt iš susijaudinimo, kad tik kokios klaidos kryželiuose neprivelčiau
QUOTE(SheMe @ 2010 06 02, 20:39)
Kas dėl rankų sausėjimo, tai man jos atvirkščiai, turiu būt rankšluostuką pasidėjusi siuvinėdama, nes tiek drėksta, kad net ištroškusį pagirdyčiau Čia matyt iš susijaudinimo, kad tik kokios klaidos kryželiuose neprivelčiau
Tai kai šilta-normalu. Aš dėl to ir lakstau dažnai plauti rankas. Ech, problema...siuvinėti norisi ir dabar jau reikia, o pirštai jau iki gyvųjų sluoksnių žaizdoti, tai kažkaip ne itin malonu siuvinėti per skausmus, o dar jei su adata įsiduriu, tai išvis...
Aš dėl to ir lakstau dažnai plauti rankas
va va man taipogi rankos prakaituoja,ir as begu plaut rankas
QUOTE(Ameera @ 2010 06 02, 20:44)
Tai kai šilta-normalu. Aš dėl to ir lakstau dažnai plauti rankas. Ech, problema...siuvinėti norisi ir dabar jau reikia, o pirštai jau iki gyvųjų sluoksnių žaizdoti, tai kažkaip ne itin malonu siuvinėti per skausmus, o dar jei su adata įsiduriu, tai išvis...
O kaip nagu bukle ?
Sveikutės
man pirmam kaktusiukui kažko trūksta, o visi kiti tai labai simpatiški
O čia kartais ne kažkokių vitaminų stoka? Berods A
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 01, 22:56)
dar truputelis manes.
man pirmam kaktusiukui kažko trūksta, o visi kiti tai labai simpatiški
QUOTE(ruci @ 2010 06 01, 23:28)
QUOTE(SheMe @ 2010 06 02, 20:39)
O čia kartais ne kažkokių vitaminų stoka? Berods A
QUOTE(decopa @ 2010 06 02, 21:33)
O kaip nagu bukle ?
Tiksliai negaliu pasakyti, kadangi kai galėjau-dėdavausi dirbtinius, o juos nusiėmus silpni savi būdavo, o pastaruosius pusę metų kas antrą dieną juos visai nusitrumpindavau, kadangi dėstytojai to reikalavo dėl specialybės, o dabar atsiauginėju juos, tai naudoju NailTek-kuris bet kokius nagus atstato, tai tos tikrosios būklės taip ir nematau. Bet sluoksniuotis tai mėgsta jie.