Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

oi mergaitės, kaip smagiai pasibuvot wub.gif
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti-Jūsų rankos nesausėja nuo siūlų,medžiagos čiupinėjimo ir dažno rankų plovimo? Ką darot, kad to išvengtumėt? unsure.gif
Atsakyti
Galiu atsakyti iš savo patirties. Jei jau rankos sausėja nuo tokių nekaltų dalykų, reikia stebėti save ir sekti, ką netinkamo valgai, kas tavo kūnui nepatinka ir raukti su tuo. Tada oda atsistato ir jai nereikalinga jokia ypatinga priežiūra. Kažkada storai prisitepdavau rankas kremu ir miegodavau su medvilninėm pirštinėm, bet neužsiėminėjau jokiais rankdarbiais. Tepliojimas įvairiausiais kremais yra tik simptomų maskavimas.
Atsakyti
Labutis, gražių darbelių prisiuvinėjot. wub.gif

Ir meetas puikus buvo. Ir aš buvau gavus pakvietimą, bet negalėjau dalyvauti dėl darbo. Juk kai pamainos- tai jau kaip papuola, taip ir dirbi. ax.gif

O šiaip gyvai bendrauti nelabai mėgstu, nenoriu aiškinti kodėl? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 02 birželio 2010 - 19:18
Donalita - Na gerai, tada viskas aišku. smile.gif Turiu kitą problemą, kuri pasireiškia vasarą nuo šilumos ant rankų, tai dažnas plovimas turbūt tik paaštrino viską. Kasnakt jau tenka apsibintuoti smilius, pritepus vaistų. Reiškia nieko jau nepakeisiu. Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameera: 02 birželio 2010 - 19:20
oi pavydžiu meet'ų.
Gražių darbų pridėjusios!!
dabar su reikalu: vienai vilnietei galiu dovanoti GA kortelę. Liko nuolaidos 15 ir 20 proc., kam reik - į AŽ
Atsakyti
Kas dėl rankų sausėjimo, tai man jos atvirkščiai, turiu būt rankšluostuką pasidėjusi siuvinėdama, nes tiek drėksta, kad net ištroškusį pagirdyčiau doh.gif lotuliukas.gif Čia matyt iš susijaudinimo, kad tik kokios klaidos kryželiuose neprivelčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2010 06 02, 20:39)
Kas dėl rankų sausėjimo, tai man jos atvirkščiai, turiu būt rankšluostuką pasidėjusi siuvinėdama, nes tiek drėksta, kad net ištroškusį pagirdyčiau doh.gif  lotuliukas.gif Čia matyt iš susijaudinimo, kad tik kokios klaidos kryželiuose neprivelčiau biggrin.gif

biggrin.gif Tai kai šilta-normalu. Aš dėl to ir lakstau dažnai plauti rankas. Ech, problema...siuvinėti norisi ir dabar jau reikia, o pirštai jau iki gyvųjų sluoksnių žaizdoti, tai kažkaip ne itin malonu siuvinėti per skausmus, o dar jei su adata įsiduriu, tai išvis... cray.gif
Atsakyti
Aš dėl to ir lakstau dažnai plauti rankas

va va man taipogi rankos prakaituoja,ir as begu plaut rankas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ameera @ 2010 06 02, 20:44)
biggrin.gif  Tai kai šilta-normalu. Aš dėl to ir lakstau dažnai plauti rankas. Ech, problema...siuvinėti norisi ir dabar jau reikia, o pirštai jau iki gyvųjų sluoksnių žaizdoti, tai kažkaip ne itin malonu siuvinėti per skausmus, o dar jei su adata įsiduriu, tai išvis... cray.gif

O kaip nagu bukle ?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 01, 22:56)
dar truputelis manes.

man pirmam kaktusiukui kažko trūksta, o visi kiti tai labai simpatiški wub.gif

QUOTE(ruci @ 2010 06 01, 23:28)

wub.gif

QUOTE(SheMe @ 2010 06 02, 20:39)
Kas dėl rankų sausėjimo, tai man jos atvirkščiai, turiu būt rankšluostuką pasidėjusi siuvinėdama, nes tiek drėksta, kad net ištroškusį pagirdyčiau doh.gif  lotuliukas.gif Čia matyt iš susijaudinimo, kad tik kokios klaidos kryželiuose neprivelčiau biggrin.gif

O čia kartais ne kažkokių vitaminų stoka? Berods A
Atsakyti
QUOTE(decopa @ 2010 06 02, 21:33)
O kaip nagu bukle ?

Tiksliai negaliu pasakyti, kadangi kai galėjau-dėdavausi dirbtinius, o juos nusiėmus silpni savi būdavo, o pastaruosius pusę metų kas antrą dieną juos visai nusitrumpindavau, kadangi dėstytojai to reikalavo dėl specialybės, o dabar atsiauginėju juos, tai naudoju NailTek-kuris bet kokius nagus atstato, tai tos tikrosios būklės taip ir nematau. Bet sluoksniuotis tai mėgsta jie.
Atsakyti