Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

cia visko buna irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2010 05 27, 22:47)
dar nei vienoj rankdarbiu temoj nemaciau tokio netolerantiskumo kitu darbam doh.gif

ar tai tolerancija pasakyti, kad darbas atrodo negražiai? Juk niekas neįžeidinėja čia, o išsako konstruktyvią kritiką. Kryžiukai guli gražiai, darbas tvarkingas. Na bet tie plėmai doh.gif Ar geriau išgirsti, kad darbas nuostabus, fantastiškas ir toliau siuvinėti tokios kokybės schemas?

Florestina, gal verta tada įdėti į pirmą puslapį igolki.net kaip geriausią schemų lobyną doh.gif atsiprašau už tokį sarkazmą, nu bet amžinai girti irgi nėra labai objektyvu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daske @ 2010 05 27, 23:47)
dar nei vienoj rankdarbiu temoj nemaciau tokio netolerantiskumo kitu darbam doh.gif

O kas cia blogo pasakyti tiesa i akis? Ar geriau, kad siuvinetu zmogus visokias baisybes, kur nei paciam paziuret, nei kitam parodyt.
Saziningai pati atsakykit sau, ar tikrai jums tas darbas grazus?
Yra tokia patarle, geriau karti tiesa, nei saldus melas.
Atsakyti
QUOTE(Andrea85 @ 2010 05 27, 22:28)
NU nemanau, kad ir jusu pirmieji siuvineti darbeliai buvo tobuli.  unsure.gif

Juo labiau, je tai pirmas darbelis ar reikia pykti uz kritika? Juk ji link tobulejimo veda....nebent jo nepageidauji..... mirksiukas.gif ir dar, isties minimum drasu pirmiesiems darbeliams darytis foto schema..... cia tiek apie tai dskutuota doh.gif net patyrusios vengia......
Net tos kurios senai siuvineja nepyksta uz kritika, prisiima ja sveikai ir nepyksta.

QUOTE(Donalita @ 2010 05 27, 22:42)
Labai prašau neįsižeisti ir nepabėgti iš šios temos. Tiesiog apie savadarbes schemas iš nuotraukų čia jau buvo daugybę kartų diskutuota ir virė iš tiesų karštos diskusijos, patikėk  mirksiukas.gif 

drinks_cheers.gif
QUOTE(Daske @ 2010 05 27, 22:47)

Cia kur netolerantiskumas- i akis pasakyt ka galvoji? Niekas cia ant nieko netolerantiskai neuzsiseda. Negi geriau bus jei saldziai nesamones suoks taip negalvodamos....? Tai kam tada forumas? Ar ne tam kad issakyt nuomone? Na jei ne, tai siulau nauja koncepcija - siuvam is igolki.net ir grozimes choru visu! doh.gif GRIEZTAI 4u.gif

QUOTE(giedress @ 2010 05 27, 23:08)
ar tai tolerancija pasakyti, kad darbas atrodo negražiai? Juk niekas neįžeidinėja čia, o išsako konstruktyvią kritiką.
Florestina, gal verta tada įdėti į pirmą puslapį igolki.net kaip geriausią schemų lobyną doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(aga1 @ 2010 05 28, 03:56)
O kas cia blogo pasakyti tiesa i akis? Ar geriau, kad siuvinetu zmogus visokias baisybes, kur nei paciam paziuret, nei kitam parodyt.

As taip pat turiu nepavykusiu darbu, ir tikrai nepykau uz kritika, kai rodziausi, nes SVEIKU PROTU JA SUPRANTU IR PRIIMU, nesusireiksminu i tai, mokausi is klaidu.
Dar rasydama ana posta irgi atsiprasyma uz asmenines mintis buvau idejusi, jas pateikiau kaip saliskas savo, jei to nepakanka, galiu dar karta atsiprasyt uz issakyta kritika, jei tik nuo to kas nors pasikeis, pvz plemai isnyks doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andrea85 @ 2010 05 27, 22:28)
NU nemanau, kad ir jusu pirmieji siuvineti darbeliai buvo tobuli.  unsure.gif Iki siol esu tik staltiesiu ornamentus siuvinejusi. o cia tieisiog norejau savo rankomis padaryti dovana savo dukrytes pirmojo gimtadieno proga. Nors zmonems, kurie su siuvinejimu neturi nieko bendro ir mano darbas atrodo grazus. jus cia aisku daugumoje esate sio amato ases ir man nera kuo lygintis  4u.gif Tikiuosi mano dukryte paaugusi neisvadins mano darbo dememis ir neismes i siukliu deze.  unsure.gif  smile.gif
Bet jau per daug as cia isipleciau. Ilindau i tema pranesti apie netycia aptikta anchor siuliuku akcija, o cia dabar isijauciau  doh.gif Linkiu jums kuo daugiau graziu kuriniu sukurti ir stebinti jais bei dziuginti kitus zmones.  4u.gif

Andrea85 tikrai nenorejau taves iseisti, jei taip padariau - atsiprasau nuosirdziai. Tiesiog tavo darbelis man patinka (tikrai nemesciau i siuksliu deze) - tik parasiau, kas uzkliuvo, kad ateiti galetum isvengti. Dukryte manau tikrai dziaugsis, kad jos mamyte idejo tiek darbelio ir paruose tokia dovanele wink.gif
Saves ase tikrai nelaikau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2010 05 28, 04:56)

drinks_cheers.gif
Labai dažnai mes nepastebim savo klaidų, o kitų žmonių vertinimai paskatina atidžiau pasižiūrėti į savo darbą ir mokytis iš labiau patyrusių. Aš ir buvau susidomėjusi savo pačios pasidaryta schema ir mąsčiau , kaip ji gražiai atrodys ant mano kambario sienos. Schema mano akim žiūrint gavosi tobula good.gif , bet kadangi tai naujovė mano darbe, pasiskaitinėjau forume ir padėjau į šalį. Gaila bet kokiam darbui pinigų ir laiko. Jau geriau "9 kartus atmatuot, o dešimtą kirpt". Šios taisyklės ir laikausi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 28 gegužės 2010 - 07:06
QUOTE(tute28 @ 2010 05 27, 20:41)
Čia gal kokia paroda bus  ax.gif Ar savais reikalais?

Kaip minėjo Siuvinetoju susitikimas, spirgu, kaip noriu greičiau sulaukti rytojaus blush2.gif

Žiū Trukt už vadžių ir vėl iš pradžių unsure.gif
Atsakyti
atsiprasau merginos tikriausiai as iplieskiau sia ugni unsure.gif labai atsiprasau verysad.gif
Atsakyti
Atėjau, ir vėl po to rašysit, kad jau atėjo ir skėlė...

Kalbama kad pirmi darbai privalo būti nevykę ir etc... Visiškai nepritariu... Pas mane nei vienas darbas, net ir tie kurie siuvinėti dar mokykloj ir siūlai rinkti kaip fantazija sušvietė, neatrodo taip BAISIAI kaip tos foto...

Čia ne įžeidimas o pastebėjimas...

Neseniai viena mergina aiškino, kad NEĮMANOMA jog kryželiai gultų į vieną pusę... Ir kad čia reikia vos ne antžmogiu būt kad tai padaryt... Kiti aiškino, kad reikia būti profu, kad turėti gražius darbus...

Nieko panašaus... Nesu aš nei profė, nei ką, bet į svetimą daržą nelendu. Tai yra, jei nemoku schemų kurti, o gal ir nenoriu tai ir nedarau... Čia jei jūs galvojat kad įdėjot foto į programą perleidot ir po pusvalandžio jau turit popierinį variantą tai deja... Merginas po du mėnesius atidirbinėja schemą. Kiekvieną kryželį pertikrina...

Vaidinti auką paprasčiausia...

Bet ar jūs norite tobulėti... Aš tikiu kad nesiuvinėjančiam žmogui jūsų tos foto atrodo gražios... Bet jei aš atnesčiau ir parodyčiau normalų darbą ir greta padėčiau jūsų tai iškart tai kas buvo gražu, bus nustumta antran planan...

Būsiu bjauri bet pasakysiu, kad iš manęs NEI VIENA išsiuvinėjusi baisų darbą negaus pagyrimo... Taip pat aš nepraeisiu pro šalį ignoruodama... Juk kažkas turi pasakyti, kad tai negražu, kad spirtumėt sau į užpakalį ir pradėtumėt atsakingiau rinktis schemas ir jas siuvinėti... Nu blembačkis... Šią temą užrodau merginom kaip tokią kurioje galima išvysti tokių darbų... doh.gif kad nualpt galima...

Ir nesakykit kad tai gražu ir kad mes nieko nesuprantam.. Kad neva jūs būtent tokio rezultato ir tikėjotės... Galite meluoti bet kam kitam tik ne čia... Nes matosi kad įvyko visiška katastrofa... Ir šiaip tokių darbų geriau net nerodyt... Nes pagyrų jie nesulauks,... Jei norit tobulėti - pirmyn... O jei siuvinėjate ir siuvinėsite tokius darbus, tai rodykit namiškiams o ne mus kraupinkit... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 05 28, 08:27)
atsiprasau merginos tikriausiai as iplieskiau sia ugni  unsure.gif labai atsiprasau verysad.gif

kas čia per nesamonė schmoll.gif , viskas yra gerai, tiesiog visad atsiranda žmonių, kurie nesupranta kad tai forumas ir čia viską reikia skaityti su ramiu tonu

laikyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 28, 08:29)
kas čia per nesamonė  schmoll.gif , viskas yra gerai, tiesiog visad atsiranda žmonių, kurie nesupranta kad tai forumas ir čia viską reikia skaityti su ramiu tonu

laikyk 4u.gif  4u.gif  4u.gif

ai nieko huh.gif Susimatysim Pauksciuk si savaitgali - as busiu su maziuke savo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 05 28, 08:28)
Ir nesakykit kad tai gražu ir kad mes nieko nesuprantam.. Kad neva jūs būtent tokio rezultato ir tikėjotės... Galite meluoti bet kam kitam tik ne čia... Nes matosi kad įvyko visiška katastrofa... Ir šiaip tokių darbų geriau net nerodyt... Nes pagyrų jie nesulauks,... Jei norit tobulėti - pirmyn... O jei siuvinėjate ir siuvinėsite tokius darbus, tai rodykit namiškiams o ne mus kraupinkit... doh.gif

Va cia tai visiska netolerancija... doh.gif
Vos ne aik lauk su tokiais darbais ir nebandai cia rodytis nes mes cia visos profes, viska mokam viska zinom, viska idelai darom... doh.gif
Po tokiu komentaru (pabreziu komentaru o ne pagalbos ir patarimu ka daryt kad taip nebutu) tai gali visai dingt noras siuvinet...
Atsiprasau kad isiverziau, bet daznai pasigroziu jusu visu darbais... deja pirmieji mano darbai buvo irgi katastrofiski, bet uztat dabar gaunasi viskas graziai rolleyes.gif

Dar kart atsiprasau, bet nesusilaikiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Weronica: 28 gegužės 2010 - 07:45