Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Dantiste @ 2010 06 01, 22:51)
TT meskutis grazus wub.gif ir varda kaip gerai ikomponavai. ir as niekaip negaliu atsistebet tavo nuotrauku stilium ir kokybe. tokios zurnalines blush2.gif
Ačiū už komplimentus meškučiui ir nuotraukoms aciuks.gif Dar toli man iki norimos tobulybės blush2.gif
QUOTE(Inesiuuu @ 2010 06 02, 07:31)
ruci, kaip sauniai sugalvojai meskiui ant pilvo varda issiuvinet bigsmile.gif  wub.gif
Ačiū aciuks.gif Toks pageidavimas buvo blush2.gif
Atsakyti
Beje, tas gargarinis rėmas straipsnyje - su mano Haedu biggrin.gif

Patiko. Viskas. Smagu kai teko prisidėti ir prie kortelių kūrimo ir šiaip... Susipažinau su Paukščiuku gyvai. ***** kokia ji faina mergina. thumbup.gif Beje kažkada prašysiu, kad man tą ateivį meškį padarytum blush2.gif nes pamilau ir norėjau kišeniun kišt blush2.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na o čia reportažas: http://picasaweb.goo....foto/20100529#
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 02, 09:03)
Beje, tas gargarinis rėmas straipsnyje - su mano Haedu biggrin.gif

Tikrai super laikas praleistas thumbup.gif O jau kiek įspūdžių turėjo būti ir kiek įkvėpimo pasisemti jog metas užtektų bigsmile.gif O dėl Paukščiuko tai taip, galiu patvirtinti, nuostabi moteris 4u.gif
Atsakyti
ten pasijunti mažas vabaliukas laukymėje... blush2.gif Ir tavo keli darbai tarp šimto kitų tarsi nublanksta... Na bet, man patinka labiau gyvas bendravimas su forumietėm, tai ir važinėju, pas kiekvieną biggrin.gif

Ten foto mes su paukščiuku diskutuojam apie mano kaulą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2010 06 02, 09:31)
ten pasijunti mažas vabaliukas laukymėje... blush2.gif  Ir tavo keli darbai tarp šimto kitų tarsi nublanksta... Na bet, man patinka labiau  gyvas bendravimas su forumietėm, tai ir važinėju, pas kiekvieną biggrin.gif

Ten foto mes su paukščiuku diskutuojam apie mano kaulą lotuliukas.gif

Šaunuolė, o tai gyvai bendrauti šiais laikais nedaug kas mėgsta, o labai gaila, nes tikrų emocijų ir šilumos internetas nesugeba perteikti ax.gif
Nejau turi kažkokių įdomių kaulų? blink.gif
Pastebėjau Džeinė labai didelė aktyvistė, visur lekia, visur dalyvauja thumbup.gif
Man didžiausią įspūdį paliko SSL dėl savo pačios kurtų schemų ir galutinio grožio wub.gif
Atsakyti
Turiu tik iššokusius dubenkaulius lotuliukas.gif Nu ir subinkaulį dar lotuliukas.gif

O kas dėl bendravimo.... Tai gyvas bendravimas yra geriau. Tada matai žmogaus emocijas... Gali daugiau išsakyti bei parodyti... Aš tai jau laksčiau per meetą visur kaip bitė... Susipažinau gyvai gal su puse merginu. Nes su visomis nespėjau blush2.gif Kadangi mergučios nedrąsios buvo, tai reikdavo naglai lįst ir bendraut... Vienos atmesdavo iniciatyvą, o su kitom smagiai papliurpėm... thumbup.gif

Man be siubvinėjimo, antras hobis yra bendravimas apie siuvinėjimą ir ne tik su adatos draugėmis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir dar kalbėjimasis apie visokius atsikišusius kaulus lotuliukas.gif
O aš pati niekad nesiveržiu bendrauti, kažkaip gėda, tik visada priimu siūlomą bendravimą blush2.gif
Bet įdomūs tavieji hobiai, siuvinėjimas ir kalbėjimas apie siuvinėjimą lotuliukas.gif Tokie labai nepanašūs tarpusavyje lotuliukas.gif
Atsakyti
ruci kokia Viliaus meilybė wub.gif (turiu silpnybę šiam vardui hihihi.gif ) Kazuko našlaitė taip pat puikiai įkomponuota ant knygutės wub.gif wub.gif Subtilu wub.gif

Man nuo ryto ausys kaista, dabar supratau kodėl biggrin.gif Pritariu, tokioje gausybėje darbu, pasijunti toks mažytis, bet atsiranda dydžiulis noras tobuėti bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos, daznai pasiskaitau sia temele ir tikiuos priimsit mane i savo buri 4u.gif
Kiek maciau ir apie mane buvo uzsiminta, tai noriu truputi "pasiteisint" blush2.gif ner is manes dar dideles profesionales, bet stengiuos daryt tai kas man patinka.
Atsakyti
Ssl, na lyginant su anksčiau siuvinėtais darbais pagal foto, tai tu tikrai profesionalė... Na o idealui ribų nėra... Juk ne veltui nominacijas gavai mirksiukas.gif

Aš tai visada būsiu tavo gerbėja, smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssl @ 2010 06 02, 10:07)
Sveikos visos, daznai pasiskaitau sia temele ir tikiuos priimsit mane i savo buri  4u.gif
Kiek maciau ir apie mane buvo uzsiminta, tai noriu truputi "pasiteisint"  blush2.gif  ner is manes dar dideles profesionales, bet stengiuos daryt tai kas man patinka.

bigsmile.gif pagaliau bigsmile.gif

Nesikuklink, nereikia, juk neveltui puikias prizines vietas nugriebei mirksiukas.gif
Atsakyti
noriu meeetooo lotuliukas.gif
man seiles tysta kai snekat apie susitikimus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inesiuuu: 02 birželio 2010 - 09:21