Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

Atsiprasau, ne i tema 4u.gif
Metija, pratrink AZ dezute, ji perpildyta, negaliu susisiekt su tavim ax.gif
Atsakyti
sveikutes na kokiu grozybiu jus cia pridariusios ir toki susitikima suorganizavo. fainaa.

mano paskutinis darbelis (draugei)

user posted image

o Sunui sita pardejau siuvineti smile.gif dievina jis traukinuka toma
user posted image

Atsakyti
[quote=LOONA_,2010 06 01, 18:25]
sveikutes na kokiu grozybiu jus cia pridariusios ir toki susitikima suorganizavo. fainaa.

mano paskutinis darbelis (draugei)

Grazus wub.gif
Atsakyti
Visada maniau, kad ta kavos puodeli geriausia siuvineti juoda spalva, bet dabar ziuri, kad ir kita splava laaabai graziai ziurisi.
Atsakyti
kaip jus darot kai paveiksliuko fone buna pavieniu kryzeliu primetyta, na kokios snaiges ar pan. tempiat blogojoj pusej siula nuo vieno prie kito? man tada tokia raizgalyne gaunasi, bet tai negi po viena kryzeli darysi g.gif siulo tvirtint vis tiek nelabai yra kur. tai kaip ta bloga puse grazia padaryt? blush2.gif
Atsakyti
dar truputelis manes.tik labai nesijuokit 4u.gif user posted image

Uploaded with ImageShack.us user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Laura81r, linksmi kaktusiukai mirksiukas.gif

Aš tai va ką išsiuvinėjau blush2.gif
user posted image
ir
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2010 06 01, 23:28)
Aš tai va ką išsiuvinėjau  blush2.gif

TT meskutis grazus wub.gif ir varda kaip gerai ikomponavai. ir as niekaip negaliu atsistebet tavo nuotrauku stilium ir kokybe. tokios zurnalines blush2.gif

Laura81r, faini kaktusiukai mirksiukas.gif juoktis ner is ko, o patart ir pakritikuot truputi tai galim biggrin.gif man noretusi pirmaji kaktusiuka siek tiek kitaip iremint, nes dabar tuscios medziagos sonuose daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 01, 21:51)
TT meskutis grazus wub.gif ir varda kaip gerai ikomponavai. ir as niekaip negaliu atsistebet tavo nuotrauku stilium ir kokybe. tokios zurnalines blush2.gif

Laura81r, faini kaktusiukai mirksiukas.gif juoktis ner is ko, o patart ir pakritikuot truputi tai galim  biggrin.gif man noretusi pirmaji kaktusiuka siek tiek kitaip iremint, nes dabar tuscios medziagos sonuose daug 4u.gif

tai kad cia toki pirmokiski darbeliai,siuvineti su turginais siulais.ir remai neprofesionaliski lotuliukas.gif ai,zodziu,abile kas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 01, 23:36)
tai kad cia toki pirmokiski darbeliai,siuvineti su turginais siulais.ir remai neprofesionaliski  lotuliukas.gif  ai,zodziu,abile kas... ax.gif

darbelis yra darbelis ,tavo rankų darbas,nesvarbu kokie siūlai ,nesvarbu kokia medžiagytė,,rėmint reikia ne bile kaip,nes dažnai rėminimas darbelį atgaivina ir nebesinori juoktis ,pabandyk ...
Atsakyti
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 01, 22:55)
kaip jus darot kai paveiksliuko fone buna pavieniu kryzeliu primetyta, na kokios snaiges ar pan. tempiat blogojoj pusej siula nuo vieno prie kito? man tada tokia raizgalyne gaunasi, bet tai negi po viena kryzeli darysi g.gif siulo tvirtint vis tiek nelabai yra kur. tai kaip ta bloga puse grazia padaryt? blush2.gif

Jokių tempimų schmoll.gif Ypač jei siūlas tamsus. Svarbiausia vaizdas geroje pusėje, o kai šviesis temptas siūlas - bus ne kas. Arba užkaišinėk arba daryk burbulinį mazgelį. Nieko mandriau nesugalvosi.

Jei siūlas šviesus ir jo TIKRAI NESIMATO, tada gali tempti, bet tik tokiu atveju...
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 01, 21:56)
dar truputelis manes.tik labai nesijuokit  4u.gif

mane kaktusai pradejo traukt wub.gif , grazu, bet as patarciau perremint kitokiais remeliais mirksiukas.gif juk sena visada galima atnaujint bigsmile.gif

ruci, kaip sauniai sugalvojai meskiui ant pilvo varda issiuvinet bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti