Atsiprasau, ne i tema
Metija, pratrink AZ dezute, ji perpildyta, negaliu susisiekt su tavim
Visada maniau, kad ta kavos puodeli geriausia siuvineti juoda spalva, bet dabar ziuri, kad ir kita splava laaabai graziai ziurisi.
kaip jus darot kai paveiksliuko fone buna pavieniu kryzeliu primetyta, na kokios snaiges ar pan. tempiat blogojoj pusej siula nuo vieno prie kito? man tada tokia raizgalyne gaunasi, bet tai negi po viena kryzeli darysi siulo tvirtint vis tiek nelabai yra kur. tai kaip ta bloga puse grazia padaryt?
dar truputelis manes.tik labai nesijuokit
Uploaded with ImageShack.us
Laura81r, linksmi kaktusiukai
Aš tai va ką išsiuvinėjau
ir
Aš tai va ką išsiuvinėjau
ir
QUOTE(ruci @ 2010 06 01, 23:28)
TT meskutis grazus ir varda kaip gerai ikomponavai. ir as niekaip negaliu atsistebet tavo nuotrauku stilium ir kokybe. tokios zurnalines
Laura81r, faini kaktusiukai juoktis ner is ko, o patart ir pakritikuot truputi tai galim man noretusi pirmaji kaktusiuka siek tiek kitaip iremint, nes dabar tuscios medziagos sonuose daug
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 01, 21:51)
TT meskutis grazus ir varda kaip gerai ikomponavai. ir as niekaip negaliu atsistebet tavo nuotrauku stilium ir kokybe. tokios zurnalines
Laura81r, faini kaktusiukai juoktis ner is ko, o patart ir pakritikuot truputi tai galim man noretusi pirmaji kaktusiuka siek tiek kitaip iremint, nes dabar tuscios medziagos sonuose daug
tai kad cia toki pirmokiski darbeliai,siuvineti su turginais siulais.ir remai neprofesionaliski ai,zodziu,abile kas...
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 01, 23:36)
tai kad cia toki pirmokiski darbeliai,siuvineti su turginais siulais.ir remai neprofesionaliski ai,zodziu,abile kas...
darbelis yra darbelis ,tavo rankų darbas,nesvarbu kokie siūlai ,nesvarbu kokia medžiagytė,,rėmint reikia ne bile kaip,nes dažnai rėminimas darbelį atgaivina ir nebesinori juoktis ,pabandyk ...
QUOTE(Dantiste @ 2010 06 01, 22:55)
kaip jus darot kai paveiksliuko fone buna pavieniu kryzeliu primetyta, na kokios snaiges ar pan. tempiat blogojoj pusej siula nuo vieno prie kito? man tada tokia raizgalyne gaunasi, bet tai negi po viena kryzeli darysi siulo tvirtint vis tiek nelabai yra kur. tai kaip ta bloga puse grazia padaryt?
Jokių tempimų Ypač jei siūlas tamsus. Svarbiausia vaizdas geroje pusėje, o kai šviesis temptas siūlas - bus ne kas. Arba užkaišinėk arba daryk burbulinį mazgelį. Nieko mandriau nesugalvosi.
Jei siūlas šviesus ir jo TIKRAI NESIMATO, tada gali tempti, bet tik tokiu atveju...
QUOTE(Laura81r @ 2010 06 01, 21:56)
dar truputelis manes.tik labai nesijuokit
mane kaktusai pradejo traukt , grazu, bet as patarciau perremint kitokiais remeliais juk sena visada galima atnaujint
ruci, kaip sauniai sugalvojai meskiui ant pilvo varda issiuvinet