Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

aciu uz pagyras zuikei 4u.gif

Radvileee wub.gif labai dailu thumbup.gif

uzbaigiau kita zuike ax.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos,labai grazus zuikutis,mielas tokis.klauset kas mano paveikslo autorius.duodu nuoroda is kur jisai isvis atsirado rolleyes.gif http://coricamo.com/...nr=90226&grupa= o apie autoriu kaip ir nieko neraso.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 05 31, 22:31)
aciu uz pagyras zuikei  4u.gif

Radvileee  wub.gif  labai dailu  thumbup.gif
uzbaigiau kita zuike  ax.gif

kaip šauniai tau jie einasi thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
laba

Niu kokios saunuoles tiek nauju darbuku thumbup.gif

Laura81r bigsmile.gif suzaveta. Laukiu sekancio darbelio, jei tokis pirmas koks bus antras ax.gif thumbup.gif saunuole
Atsakyti

dar viena meilybė wub.gif O paskui rėminsi zuikučius ar kažką kitrą darysi?
Atsakyti
QUOTE(Laurukasr @ 2010 06 01, 08:52)
dar viena meilybė  wub.gif O paskui rėminsi zuikučius ar kažką kitrą darysi?

aciu uz gerus zodzius 4u.gif

zadu kleckui uztiesaliuka siuti virsuj bus zuikiai 4x4 o kita puse pledukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 05 31, 16:58)
Is kur semiates ikvepimo uzbaigti darbus? Siuvineju didddeli darba. Liko koks sestadalis, dar reikia isardyti ranka, na plastaka fejos, bo prigrybavau, dar karoliukai ir backstichas, o taip ziauriai norisi sviezio darbo. Bliamba, as net ir rema turiu. Kaip man reiket kokio muziaus ar muzino.  blush2.gif

Kai siuvinėju didelį darbą, tai poilsiui pasiuvinėju kokį mažą paveiksliuką - atviruką, skirtuką. Man tai labai padeda rolleyes.gif

Labai gražios zuikutės, su šia zuikute yra metrikas mergaitei. Ar matei?
user posted image

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 31, 23:51)
klauset kas mano paveikslo autorius.duodu nuoroda is kur jisai isvis atsirado  rolleyes.gif  http://coricamo.com/...nr=90226&grupa=  o apie autoriu kaip ir nieko neraso.. blush2.gif

Lenkai "slepia" autorių pavardes lotuliukas.gif Aš nebūčiau išsirinkus iš ten siuvinėti paveikslo, nes labai jau nekokios atrodo nuotraukos, keista kad išsiuvinėtas paveikslas atrodo kur kas geriau nei piešiny. thumbup.gif Dažniau būna priešingas rezultatas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 01 birželio 2010 - 08:48
QUOTE(amiyra @ 2010 06 01, 09:21)
zadu kleckui uztiesaliuka siuti virsuj bus zuikiai 4x4  o kita puse pledukas  ax.gif

Kaip miela. Aš kai saviškiui siuvinėjau užtiesaliuką ir maniau, kad apačioje dėsiu pleduką, bet nupirkau labai didelį rankšluostį, perlenkiau jį pusiau ir padariau kaip užvalkaliuką. Visą žiemą juo klojomės eidami į laukutį (na žinoma dar normaliai apsirengę) ir nesušalom, nereikėjo nei kaldrytės į vidų kišti.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Nu jau GM ivyko puikus, isivaizduoju thumbup.gif
Nepamenu kieno buvo siuvinetos vistukes, bet straipsnio fotkese atrodo fantastiskai+ ireminimas originalus wub.gif
Gyva galybe superiniu darbeliu wub.gif
Saunuoles visos - ir mazos ir dideles 4u.gif
man, kaip ir Toli - muza pabego, negaliu prisiversti siuvinet, rankos nekyla, nezinau kodel, noras yra, bet rankos ir smegenai neklauso manes verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 01, 09:40)

Labai gražios zuikutės, su šia zuikute yra metrikas mergaitei. Ar matei?

bigsmile.gif nemaciau galima ir berniukui pritaikyt arba nemetrika daryt bigsmile.gif o gal schema ir turi ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 06 01, 12:44)
bigsmile.gif  nemaciau galima ir berniukui pritaikyt arba nemetrika daryt  bigsmile.gif o gal schema ir turi ? blush2.gif

turiu, parašyk man savo paštą, įmesiu.
Atsakyti
Miela zuikytė wub.gif
Šaunuolės merginos, darbuojatės thumbup.gif
Mano mūza irgi pabėgo. Gal vasara, lauke ilgiau būnu, vėliau temsta, rankos mano kaista, dažnai plauti, sausinti reikia. O jau tik vienas lapas liko. Nu kaip nors... Įtariu rudenį mūzų būriai pareis biggrin.gif

Rankdarbių nuotraukos fainos. Atpažinau Džeinę, o kas kitos dvi merginos?
Atsakyti