aciu uz pagyras zuikei
Radvileee labai dailu
uzbaigiau kita zuike
sveikos,labai grazus zuikutis,mielas tokis.klauset kas mano paveikslo autorius.duodu nuoroda is kur jisai isvis atsirado http://coricamo.com/...nr=90226&grupa= o apie autoriu kaip ir nieko neraso..
QUOTE(amiyra @ 2010 05 31, 22:31)
kaip šauniai tau jie einasi
laba
Niu kokios saunuoles tiek nauju darbuku
Laura81r suzaveta. Laukiu sekancio darbelio, jei tokis pirmas koks bus antras saunuole
Niu kokios saunuoles tiek nauju darbuku
Laura81r suzaveta. Laukiu sekancio darbelio, jei tokis pirmas koks bus antras saunuole
uzbaigiau kita zuike
dar viena meilybė O paskui rėminsi zuikučius ar kažką kitrą darysi?
QUOTE(Laurukasr @ 2010 06 01, 08:52)
dar viena meilybė O paskui rėminsi zuikučius ar kažką kitrą darysi?
aciu uz gerus zodzius
zadu kleckui uztiesaliuka siuti virsuj bus zuikiai 4x4 o kita puse pledukas
QUOTE(Toli @ 2010 05 31, 16:58)
Is kur semiates ikvepimo uzbaigti darbus? Siuvineju didddeli darba. Liko koks sestadalis, dar reikia isardyti ranka, na plastaka fejos, bo prigrybavau, dar karoliukai ir backstichas, o taip ziauriai norisi sviezio darbo. Bliamba, as net ir rema turiu. Kaip man reiket kokio muziaus ar muzino.
Kai siuvinėju didelį darbą, tai poilsiui pasiuvinėju kokį mažą paveiksliuką - atviruką, skirtuką. Man tai labai padeda
uzbaigiau kita zuike
Labai gražios zuikutės, su šia zuikute yra metrikas mergaitei. Ar matei?
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 31, 23:51)
klauset kas mano paveikslo autorius.duodu nuoroda is kur jisai isvis atsirado http://coricamo.com/...nr=90226&grupa= o apie autoriu kaip ir nieko neraso..
Lenkai "slepia" autorių pavardes Aš nebūčiau išsirinkus iš ten siuvinėti paveikslo, nes labai jau nekokios atrodo nuotraukos, keista kad išsiuvinėtas paveikslas atrodo kur kas geriau nei piešiny. Dažniau būna priešingas rezultatas...
QUOTE(amiyra @ 2010 06 01, 09:21)
zadu kleckui uztiesaliuka siuti virsuj bus zuikiai 4x4 o kita puse pledukas
Kaip miela. Aš kai saviškiui siuvinėjau užtiesaliuką ir maniau, kad apačioje dėsiu pleduką, bet nupirkau labai didelį rankšluostį, perlenkiau jį pusiau ir padariau kaip užvalkaliuką. Visą žiemą juo klojomės eidami į laukutį (na žinoma dar normaliai apsirengę) ir nesušalom, nereikėjo nei kaldrytės į vidų kišti.
Sveikutes
Nu jau GM ivyko puikus, isivaizduoju
Nepamenu kieno buvo siuvinetos vistukes, bet straipsnio fotkese atrodo fantastiskai+ ireminimas originalus
Gyva galybe superiniu darbeliu
Saunuoles visos - ir mazos ir dideles
man, kaip ir Toli - muza pabego, negaliu prisiversti siuvinet, rankos nekyla, nezinau kodel, noras yra, bet rankos ir smegenai neklauso manes
Nu jau GM ivyko puikus, isivaizduoju
Nepamenu kieno buvo siuvinetos vistukes, bet straipsnio fotkese atrodo fantastiskai+ ireminimas originalus
Gyva galybe superiniu darbeliu
Saunuoles visos - ir mazos ir dideles
man, kaip ir Toli - muza pabego, negaliu prisiversti siuvinet, rankos nekyla, nezinau kodel, noras yra, bet rankos ir smegenai neklauso manes
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 06 01, 09:40)
Labai gražios zuikutės, su šia zuikute yra metrikas mergaitei. Ar matei?
nemaciau galima ir berniukui pritaikyt arba nemetrika daryt o gal schema ir turi ?
QUOTE(amiyra @ 2010 06 01, 12:44)
nemaciau galima ir berniukui pritaikyt arba nemetrika daryt o gal schema ir turi ?
turiu, parašyk man savo paštą, įmesiu.
Miela zuikytė
Šaunuolės merginos, darbuojatės
Mano mūza irgi pabėgo. Gal vasara, lauke ilgiau būnu, vėliau temsta, rankos mano kaista, dažnai plauti, sausinti reikia. O jau tik vienas lapas liko. Nu kaip nors... Įtariu rudenį mūzų būriai pareis
Rankdarbių nuotraukos fainos. Atpažinau Džeinę, o kas kitos dvi merginos?
Šaunuolės merginos, darbuojatės
Mano mūza irgi pabėgo. Gal vasara, lauke ilgiau būnu, vėliau temsta, rankos mano kaista, dažnai plauti, sausinti reikia. O jau tik vienas lapas liko. Nu kaip nors... Įtariu rudenį mūzų būriai pareis
Rankdarbių nuotraukos fainos. Atpažinau Džeinę, o kas kitos dvi merginos?