Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 30, 17:20)
cia mano pasididziavimas  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif Yra kuo didžiuotis, labai gražus paveikslas. Kas dizaino autorius?

QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 30, 20:40)
Kaip jum naujas Nimukas  bigsmile.gif "Pirmas skrydis" , aš netekau amo

Man tai nelabai tas drakoniukas schmoll.gif už tai tame bloge nimukas virėjas šaukšte, tai tikrai thumbup.gif tokį norėčiau išsiuvinėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 31 gegužės 2010 - 09:50
Pasirodau su ką tik baigtu savo darbeliu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 05 31, 13:16)

thumbup.gif thumbup.gif su pabaigtuvėm 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, paukščiuk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Radvileee: 31 gegužės 2010 - 13:20
Oi merginos, kiek grožių prigaminot. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2010 05 31, 13:16)

Labai dailus darbas, Radvileee. Gal pagal Reskos kodukus spalvas rinkaisi? Nes šios merginos schema klaidžioja su sumaišytomis spalvomis...
Atsakyti
Is kur semiates ikvepimo uzbaigti darbus? Siuvineju didddeli darba. Liko koks sestadalis, dar reikia isardyti ranka, na plastaka fejos, bo prigrybavau, dar karoliukai ir backstichas, o taip ziauriai norisi sviezio darbo. Bliamba, as net ir rema turiu. Kaip man reiket kokio muziaus ar muzino. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2010 05 31, 16:58)
Is kur semiates ikvepimo uzbaigti darbus? Siuvineju didddeli darba. Liko koks sestadalis, dar reikia isardyti ranka, na plastaka fejos, bo prigrybavau, dar karoliukai ir backstichas, o taip ziauriai norisi sviezio darbo. Bliamba, as net ir rema turiu. Kaip man reiket kokio muziaus ar muzino.  blush2.gif

Aš siuvinėju kelis vienu metu. Kai vienas nusibosta imu kitą, po kurio laiko vėl prie senojo grįžtu.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2010 05 31, 15:42)
Labai dailus darbas, Radvileee. Gal pagal Reskos kodukus spalvas rinkaisi? Nes šios merginos schema klaidžioja su sumaišytomis spalvomis...

Ačiū, Metija 4u.gif
Pas mane schemutė su teisingais siūlų kodukais mirksiukas.gif
Atsakyti
staipsnis apie susitikimą
http://www.lrytas.lt...-nuotraukos.htm
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 31, 17:51)

Kaip įdomu thumbup.gif O kur komentarai? ax.gif Ten visos susivežė savo darbus? Įžiūriu Diudo sages, jei neklystu g.gif
Atsakyti
sveikos,
man prie širdies paslaptingas miškas ir maži žmonės, o drakoniukas tai ne, bet juk tai skonio reikalas mirksiukas.gif

susitikimas tikriausiai superinis buvo thumbup.gif
Atsakyti