Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 91 tema

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 30, 16:20)

cia mano pasididziavimas  blush2.gif
[

tikrai gali didžiuotis thumbup.gif ,kiek laiko siuvinėjai ,nes nemažas toks paveiksliukas?...kiek spalvų čia?
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2010 05 30, 11:13)

idedu dar viena somebunny to love kiskeli, jau ir kita tuoj baigsiu liko tik SB ir jamsim kita , mane labiause siuvinet greiciau skatina dukterecia kuriai 5 metai  biggrin.gif  sedziu plepu su sese o jinai tai tu siuvinesi ar ne  biggrin.gif  po kiek laiko vel  biggrin.gif  tai tenka siuvinet  ax.gif  dar ir padeda schemoj langelius uzspalvina kuriuos reik  ax.gif

bigsmile.gif meilybė wub.gif wub.gif

QUOTE(Inesiuuu @ 2010 05 30, 15:39)
dabar galutinai aisku ACIU 4u.gif  bigsmile.gif
niu ka ardom ir jamam kita medziaga doh.gif  doh.gif  doh.gif

clap.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2010 05 30, 15:20)

cia mano pasididziavimas  blush2.gif

Tik dar pasakyk, kad čia pirmas tavo darbelis? Tai ir nugriūnu vietoj blink.gif Aina sau koks grožis, kiek darbo ir meilės sudėta wub.gif thumbup.gif Šaunuolė. 4u.gif
Atsakyti
aciu uz pagyrimus.tikrai,nepatikesit,bet cia pirmas mano darbas... blush2.gif tai vat klauset dydzio.322*220 kryzeliu.spalvu isviso 56 jei gerai suskaiciavau blush2.gif siuvinejau apie9men,bet cia su pertraukom.nes buvo toks laikotarpis dvi savaites LT,dvi savaites ne.tai taip su tokiais prisokimais ir siuvinejau...
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 30, 08:13)
neapsakomai gerai, nesu dar tiek emocijų pasikrovus vienu metu. Siuvinėjimo batareiką kokiem metam pasikroviau  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
Dar supratau, kad nemoku siuvinėt  lotuliukas.gif

Ssl daro schemas iš foto, jei kurią domina topsecret.gif

Oi kaip pavydu dėl meeto pasidarė, bet pati negalėjau dalyvaut sad.gif
Dėkui už info žinosiu, kur kreiptis, jei kartais prireiktų 4u.gif

QUOTE(amiyra @ 2010 05 30, 11:13)

Koks gražus kiškutis wub.gif O ir pagalbininkę gerą turi thumbup.gif

QUOTE(Laura81r @ 2010 05 30, 17:20)

blink.gif pirmas darbas... Na man su savo darbais tada reikia į krūmus lėkti ir tyliai ten sėdėti. Šaunuolė labai gražus darbelis ir neveltui pasididžiavimas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip jum naujas Nimukas bigsmile.gif "Pirmas skrydis" , aš netekau amo

user posted image

http://w-manufactory.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 gegužės 2010 - 19:42
Paukščiuk, ir aš be amo.......grožissss
Atsakyti
nu mano reakcija tai buvo... swoon.gif.......noriu!! thumbup.gif labai jau fainuolis wub.gif
Atsakyti
Na dabar būsiu nepopuliari ir pasakysiu, kad man tas neaiškus gyvis schmoll.gif biggrin.gif Va ten tą coliukę tai mielai išsisiuvinėčiau. thumbup.gif
Paukščiuk, kaip suprantu ten rusiškas psl ir iš jo galima užsisakyt rinkinukus?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 05 30, 20:40)
Kaip jum naujas Nimukas  bigsmile.gif "Pirmas skrydis" , aš netekau amo

Čia ne Nimukas schmoll.gif Net ne to dailininko visai. Jinai jau seniai jį siuvinėjus ir seniai pardavinėja.
Papildyta:
QUOTE(tute28 @ 2010 05 30, 23:07)
Paukščiuk, kaip suprantu ten rusiškas psl ir iš jo galima užsisakyt rinkinukus?

Galima ir atsiunčia be jokių problemų, jei tik turi kaip pervesti pinigus į Rusiją, kas nėra taip jau paprasta kaip mokėti į bet kurią vakarų valstybę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 30 gegužės 2010 - 23:11
QUOTE(Dvi @ 2010 05 31, 00:12)
Čia ne Nimukas  schmoll.gif Net ne to dailininko visai. Jinai jau seniai jį siuvinėjus ir seniai pardavinėja.
Papildyta:

Galima ir atsiunčia be jokių problemų, jei tik turi kaip pervesti pinigus į Rusiją, kas nėra taip jau paprasta kaip mokėti į bet kurią vakarų valstybę.

Kad ir ne Nimukas, bet man vis tiek labai gražus drakoniukas ax.gif
Atsakyti
man ir jis labai labai wub.gif
Atsakyti